Annem herkes evine dedi

Tekrar barışmayı düşünmeyin . Bir şekilde annenizi çocuklara bakma konusunda ikna edip,( sizde de maddi olarak faydam olacak gibi telkin edici cümleler kurun ) bir işe girin . Allah yardımcınız olsun

Söylemesi kolay yapması zordur ama annenizin laflarına kulağınızı tıkayacak, gerektiği yerde anneniz dahi olsa afedersiniz diş gösterip tırnak çıkaracaksınız, sizi depresyona sokan bir adamla bir araya gelmeyin, vaadlerine inanmayın, sizi kandırıp yine o cenderenin içine sokacak ve daha beter şeyler yaşatacak, annenizle yaşayacaklarınız o adamla yaşayacaklarınızdan daha ağır olmaz.

Sıkıntınız boşanma davası sonuçlanana, siz bir iş bulana kadar.
Anneniz çocuklara bakmayı reddediyorsa illa ki küçük çocuğunuzu verecek bir kreş vs vardır, belki işe girdiğinizde eve maddi katkı sağlayacağınız için anneniz çocuklara bakmayı sorun etmez, bana kalırsa anneniz biraz da maddi nedenlerle git diye baskı yapıyor, çalışmaya başlarsanız otomatikman her şey düzelir gibi geliyor bana.

Size he katiliyorum, hem katilmiyorum.

Gercekten bir insan cocuk yaparken "eşim olmadan naparim" diye dusunmeden nasil cocuk yapabiliyor aklim almiyor, hele kotu bir evlilige... Gercekten ilerisini, otesini berisini dusunmeden cocuk yapiyor bir cok insan. Disardan bakinca madem düşünmedin ne halin varsa gör o zaman diyesi geliyor insanin ama annelik başkadir diye dusunuyorum.
Ben anne degilim ama ortada birakamazdim cocugum olsaydi diye dusunuyorum. En azindan bir sure icin desteklemeli, anne bu kadar kiyamaz cocuguna gibi geliyor.

Herkes ana olamıyor işte,anneniz sahip çıkmıyorsa siz kendi düzeninizi kuracaksiniz. Ayrıca keşke yazmasaydiniz beni tahmin edenler olacaktır,ikinci üyelik aldım diye, aklına gelmeyenin dahi aklına geldi şuan kim oldugunuz

Maddi manevi dimdik olsan bile o süreçte çok sarsiliyorsun ki zaten. O düzeni eski haline getirmek hiç kolay olmuyor,maddi kısmını saymıyorum bile

Bir anne çocuğu düştüğünde desteklemek zorunda. Nasıl ki kendi kızına artık senin hayatın diye bir şey yok diyorsa. Yani sen artık çocukların için varsın demeye getiriyorsa -ki ben buna katılmıyorum annenin de bir hayatı olmalı- o zaman kendi de çocukları için var olduğunu düşünmeli ve kızına destek olmalı. Evlendirince tapu teslimi gibi kızını kocasına teslim etmiş gibi düşünmesi çok saçma.
Konu sahibi dişini sık, annene kulak tıka ve inşallah kısa zamanda bir iş bulup ayaklarının üstünde dur. Eşin denilecek adam ailenin arkadanda olmadığının farkında olduğu için bu kadar at koşturmuş anlaşılan! Yıkılma sakın bu zamanlar da geçecek.

Kocaniza inanmayın, durduk yere hatamı anladım demez. Yıllarca anlamamış, şimdi mi anlamış?
Anneniz sizi istemiyorsa yapacak birsey yok. Devlet imkanları araştırın, kadın sığınma evini araştırın.

Siz müthiş isabetli kararlarınızla dört dörtlük tercihler yapıyorsunuz galiba.

Niye böyle bu anneler ya. Benimkinde de hissediyorum ayrımı...

Siz anne sahip çıkmak zorunda diyorsunuz ama o ailede kadın evlenince kocasının, çocuklarının malıdır anlayışı var. Bu anlayışı yazdığımız iki cümle ile 2dk da yıkamayız. Şimdi konu sahibi anne bana bakmak zorundasın dese annesi ne diyecek? Evet kızım haklısın demeyecek ki.
Yine sahip çıkmayacak, kocanın yanına git diyecek. Belki senin eve ancak kefenin gelir diyecek. Yani konu sahibinin annesinden fayda yok. Buna yapabilecek birsey de yok. Başka yollar bulmalı

Anneniz yanlış biliyor, size de yanlış yolu gösteriyor. Ona uymayın

Katılıyorum.
Ortadogu, Arap kültürüne sahibiz çoğunlukla. Kadının adı yok. Kadın kocasının yada ailesinin malıdır. Gelinlikle çıkan kefenle döner.
Kocanin karakteri ortada, neden çocuk yapılır her gün bunu soruyoruz. Madem bu adam seni dövüyor, sana hayatı zindan ediyor neden çocuk yaptın? Kendini koruyamayan anne çocukları nasıl koruyacak. Adam çocukları dovmese bile psikolojik şiddet, bağırıș cagırıș hakaretler,. Sanki çocuklar bunları görmüyor mu, anlamıyor mu.
Konu sahibinin annesi de ben çektim kızım sende çekeceksin diyor. Aklı başında hangi anne bunu der? Kızına insan değil birinin eşyası şeklinde bakıyorsa, ona da öyle bakilmissa.

Konu sahibi umarım tüm cesareti toplar ve bosanirsin. Kendi hayatını kurarsın.

annenin divuldugu ezildugi bir evde cocuklarin psikolojisi daha iyi falan olmaz.
anneniz kaç yasinda ? cok yasliysa korkuyor olabilir.kendinize bir is bakmaya bakin . egitimizi bilmiyorum ama kasiyerlik telefin operatorlugu hatta temizlik gibibislere basvurursaniz belki daha hizli is bulabikirsiniz. kocanizin dayagindansa annenizin kaprisi daha iyidir diye dusunuyorum .

Süper yazmışsınız.
Konu sahibi dikkat edin bakın okuyun, uygulayın. İşinize çok yarar.

Acaba babası hayatta mı genelde anneler sahip çıkmasa da babalar kıyamıyor kızlarına.

Anneme öyle bir şey demem çünkü bu sefer Allah beni kimseye muhtaç etmesin elinize bırakmasın huzurevine birakirsiniz beni diye trip yapar tanıyorum onu alınganlık yapar bir de o triple ugrasamicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…