- 4 Ekim 2021
- 203
- 216
- 18
- 38
- Konu Sahibi SagYanimSolYanim
-
Anneme işe giricem diyorum e bu çocuklara kim bakacak bende durmuyorlar okula nasıl gidip gelicem ikisiyle diyor.Ama her şeyi düzene koyucam bu günler geçecek inşallah.O zaman annemin sıfat-ül eşgalini görmek istiyorum.Bu kafada biri assla düzelmez annen tek maaş olmanın endişesiyle konuşuyor, dönme sakın ve işe gir maaşın olursa annen susar
'' Sana çekmişim, sen beni dayakçı kocanın eline, cehennem gibi evliliğe bırakırsan şimdiden huzurevinde yerini ayırt. '' de.Anneme öyle bir şey demem çünkü bu sefer Allah beni kimseye muhtaç etmesin elinize bırakmasın huzurevine birakirsiniz beni diye trip yapar tanıyorum onu alınganlık yapar bir de o triple ugrasamicam.
Nafaka olursa üstüne sen ufak tefek kazanırsan yavaş yavaş toparlanırsın.Nafaka illaki olacaktır çocuklar var.
Paylaşılacak herhangi bir mal yok. Sorun o değil. Annem kolaya kaçıyor. Önemli olan evine çocuklarına baksın maddi sıkıntısı olmasın.Geri kalan her şeyine katlanilsin. Ruhu düşünmüyor.Dayanilmayacak gibi mi sık dişini her istediğini yaptır diyor.Süper yazmışsınız.
Konu sahibi dikkat edin bakın okuyun, uygulayın. İşinize çok yarar.
kusura bakmayın . başınız sağolsunKaç kere yazdım babam vefat etti diye!
Aynen sürekli dışardan yiyormuş.Camasiri Çarpık curpuk asıyormuş duyduğuma göre.İs olarak görmüyordu benim yaptığımı ne yapıyorsun sanki diyordu.Gorsun şimdi ne yapıyormusum.Nafaka olursa üstüne sen ufak tefek kazanırsan yavaş yavaş toparlanırsın.
Yukarıda yazıldığı gibi şimdi geri dönersen yine sıfıra sıfır elde var sıfır durumu olur.
Allah bir kolaylık veriyor.
O kocan asla değişmez.
Üç ay değişmiş gibi yapar sonra özüne döner.
Kendi derdini çekecek, çamaşırını yıkayacak bir kadın bulamamıştır o yüzden kapının önüne gelmiş.
Allah razı olsunkusura bakmayın . başınız sağolsun
Belarus?Aynen sürekli dışardan yiyormuş.Camasiri Çarpık curpuk asıyormuş duyduğuma göre.İs olarak görmüyordu benim yaptığımı ne yapıyorsun sanki diyordu.Gorsun şimdi ne yapıyormusum.
Annenize pes ya gerçekten doğurmakla olmuyor annelik Allah yardımciniz olsun sizinde yavrularınızındaTüm güçlü kadınlara merhaba!
Ben bı cikmazdayim. Artık kendim ne duygularımı ne düşüncelerimi ayırt edemiyorum.O yüzden size ihtiyacım var.Ben iki çocuklu bir anneyim. 9yillik fiziksel şiddet psikolojik şiddet baskı paronayak kıskançlık aile tartışmaları ve bir yığın hakaretle geçen bı evliliğim oldu.Her yolu denedim hep affettim ama içimden affedemedim o ayrı.Bosanmayi defalarca istedim.Cocuklar ne olacak korkusuyla vazgeçtim. Eşim de tehdit etti gidersen öldürürüm vs ama yapacağından değilmiş hep manipüle edilmisim.Cok korktum gecelerce öldürülür muyum korkusuyla.Evliliğimi anlatmaya sayfalar yetmez ayrıca bı soru gelirse cevaplarım.Ben şuan ki durumdan bahsedeyim.Guc bela evden çocuklarımla ayrılıp nihayet başka şehre anneme geldim.Kesin kararlıydım bu sefer bitecekti. Ama eşim geldi bir yığın vaatler..Ne istersen o olacak, tedavi olucaz,istediğin yerden ev tutucam, istersen ise de girersin.Sana çok baskı yaptım.Hatami anladım.Cok büyük ders aldım.Eger bi daha aynı şeyleri yaşarsak kendi elimle bosanicam söz dedi Annem de geldiğimden beri yuvana dön bu çocuklara günah babalarından ayırıyorsun o adam da baba onu da düşün ben emekli maaşıyla nasıl yetisicem, evde düzen diye bir şey kalmadı, çocuklar hiç durmuyor terbiye ver,herkes kendi evine hadi hadi dedi en son dün geceAllah aşkına bana bir şey söyleyin ben ne yapıcam çok kötüyüm nefes zor alıyorum Siz olsanız ne yapardınız?
ahhh ah bir anne nasıl böyle der aklım hayalim almıyor. keşke herkes anne olamasa.Çekişmeli boşanma için barodan avukat talep etmek için gittim. Tüm bankalar, vergi dairesi,SGK,araç tescil,tapu vs vs her yere tek tek gönderdiler üzerime mal varlığı olup olmadığına ve yardım almadığına,hesapta para olmadığına dair.Tam 5 gün bilmediğim şehirde ordan oraya kosturdum.simdi hepsini hazırladım.Bugun adliyeye gidip verecektim ama annem öyle diyince bir de buraya yazayım istedim.
Şunu bi evlat anasına babasına söylese edilmeyen ne beddua kalır ne de hayırsız evlat oluşluğu. O yüzden herkes ana babalığı beceremiyor maalesef.Annem de geldiğimden beri yuvana dön bu çocuklara günah babalarından ayırıyorsun o adam da baba onu da düşün ben emekli maaşıyla nasıl yetisicem, evde düzen diye bir şey kalmadı, çocuklar hiç durmuyor terbiye ver,herkes kendi evine hadi hadi dedi en son dün gece
Ben burda size bazı konularda katılmıyorum.Annenin laflari agir gelsede dönme. En kötü elin adaminin kahrini cekecegine kendi anneninkini çekersin. Bir işe girersin zamanla her şey düzene girer. Bosanma gibi sikintili donemlerde mutlaka caninizi sikacak şeyler olur, gecicek bu donemler diyin kulaginizi kapatin. Cocuklara yazik gunah evine dön diyenlerede beni döven babalari yarin bu cocuklarida dovecek cocuklarim icin en iyi karari verdim deyin gecin.
KesinlikleŞunu bi evlat anasına babasına söylese edilmeyen ne beddua kalır ne de hayırsız evlat oluşluğu. O yüzden herkes ana babalığı beceremiyor maalesef.
kim bu yaHani seninki boşanınca Rusya Belarus hayalleri kuruyordu, ee noldu ne tutuyor şimdi onu? Dur tahmin edeyim, Rus kadınlar senin o çulsuz kocanı netsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?