Annem herkes evine dedi

Bu kafada biri assla düzelmez annen tek maaş olmanın endişesiyle konuşuyor, dönme sakın ve işe gir maaşın olursa annen susar
Anneme işe giricem diyorum e bu çocuklara kim bakacak bende durmuyorlar okula nasıl gidip gelicem ikisiyle diyor.Ama her şeyi düzene koyucam bu günler geçecek inşallah.O zaman annemin sıfat-ül eşgalini görmek istiyorum.

Anneme öyle bir şey demem çünkü bu sefer Allah beni kimseye muhtaç etmesin elinize bırakmasın huzurevine birakirsiniz beni diye trip yapar tanıyorum onu alınganlık yapar bir de o triple ugrasamicam.
'' Sana çekmişim, sen beni dayakçı kocanın eline, cehennem gibi evliliğe bırakırsan şimdiden huzurevinde yerini ayırt. '' de.

Nafaka illaki olacaktır çocuklar var.
Nafaka olursa üstüne sen ufak tefek kazanırsan yavaş yavaş toparlanırsın.
Yukarıda yazıldığı gibi şimdi geri dönersen yine sıfıra sıfır elde var sıfır durumu olur.
Allah bir kolaylık veriyor.
O kocan asla değişmez.
Üç ay değişmiş gibi yapar sonra özüne döner.
Kendi derdini çekecek, çamaşırını yıkayacak bir kadın bulamamıştır o yüzden kapının önüne gelmiş.

Süper yazmışsınız.
Konu sahibi dikkat edin bakın okuyun, uygulayın. İşinize çok yarar.
Paylaşılacak herhangi bir mal yok. Sorun o değil. Annem kolaya kaçıyor. Önemli olan evine çocuklarına baksın maddi sıkıntısı olmasın.Geri kalan her şeyine katlanilsin. Ruhu düşünmüyor.Dayanilmayacak gibi mi sık dişini her istediğini yaptır diyor.

Asla vazgeçmeyin güçlü durursankz üstesinden gelirsiniz zamanla herşey yoluna girer anneniz yuvanız dagilmasin diye öyle diyodur mecbur idare edecek hızlı bir sekilde dilekçenkzi verin sonrada kresli iş yerleri var bulup girersiniz güçlü ve dik olmak gerek
Anneye de dicem söz bulamıyorum benim kızımı biri 9 yıl darp etse tirnginin ucunu göremez çocuklar için diye bişey yok şiddet içinde buyuycecgine babasız büyüsünler şiddet çocukları daha fazla etkileyen kötü seylere iten bir durum babası yaşıyor sonuçta anlaasamadik dediğinizde çocuklar ilerde bu durumu idrak edebilir ama şiddet ve kavgayı sindiremez anne babam seni neden dövüyor dediğinde cevap veremezsiniz

Aynen sürekli dışardan yiyormuş.Camasiri Çarpık curpuk asıyormuş duyduğuma göre.İs olarak görmüyordu benim yaptığımı ne yapıyorsun sanki diyordu.Gorsun şimdi ne yapıyormusum.

Annenize pes ya gerçekten doğurmakla olmuyor annelik Allah yardımciniz olsun sizinde yavrularınızında

Canım en son kararı sen vericeksin. Olurda dönmek zorunda kalirsan birdaha çocuk yapma o senin son çocuğun olsun,ortada fiziksel şiddet var dedin elinden geldiğince alttan alan taraf ol yasanmamasi için çabala. sonra cocuarinla başının çaresine bakarsın

SagYanimSolYanim anneniz kendince bir boşanmanın önüne geçmeye çalışıyor size yüz vermeyerek.Benim annem benim tuttuğum evde kalmasına rağmen çok kavgalar ettik.Kadina diyorum prezervatif buldum cüzdanda nasıl unutur devam ederim, başlarım prezervatifine yapmayan mi var dedi.Kendi yaşadıklarıyla benimkileri kiyaslayip benimkiler ona hiç geliyordu.Sen bu işin dışındasin karışma deyince de başlıyordu ağlamaya...ah ah anne senin yüzünden 2 yıl uzadi dava açma işi peki sonuç nedir ,boşanma davası !
Bence kararlılığınizi annenize gösterin,iş bulun,küçük çocuğu kreşe verin.O eve gitseniz de yarın daha büyük kavgalarls geri döneceksiniz,dikiş tutmaz artık.
Ha o vaatler de seni ikna edinceye kadar inan bana

ahhh ah bir anne nasıl böyle der aklım hayalim almıyor. keşke herkes anne olamasa.

Şunu bi evlat anasına babasına söylese edilmeyen ne beddua kalır ne de hayırsız evlat oluşluğu. O yüzden herkes ana babalığı beceremiyor maalesef.

Babanız hayatta mı? Değilse ve annenizin maaşım diye bahsettiği şey babanızdan kalan maaşsa bunu kullanın. Çok ciddiyim. O size ve çocuklarınıza acımıyorsa siz de acımayın.
"Ya ben işe girip düzenimi kurana kadar bana yardımcı olursun ya da ben babamın maaşından payıma düşeni alırım" deyin.
Oturduğu ev de miras ise evi sattırıp oradan da payınızı talep edeceğinizi söyleyin.
Kızının 9 sene dayak yemesine göz yumduysa sonuna kadar hak ediyor bu tavrı.

Ben burda size bazı konularda katılmıyorum.
Fikriniz guzel iyi fakat inanın bazı annelerin kahrını çekeceğine kocamı çekerim daha iyi.inanin bazı anneler bir duzene alışıyor yaşlanınca özellikle o alışkanlıktan vazg cmiyor yaşam zehir oluyor.
Ben kendi annemden örnek vereyim.
Anneme gideriz yatılı kalmaya düşünün bazen eşime sinirlenip gittiğimde oldu 14 yıllık evliliğinde benimde sikikntili dönemlerim oldu eşime küstüm gittim. Aman Allahım evde nazi disiplini.
Banyodaki cop bir parça peçete atarsınız ki çocuğunuz var düşünün o çöp sonicta içi doluyor diy hemen döküyorlar.
Akşam oluyor saat sekiz oldumu yatakları yapalım yatalım diyolar çocuklari geçtik ben hayatta uyuyamam o saatte tavuk gibi alışmışlar çünkü saat sekiz olunca bir dk g cmed n yatarlar babamla.sabah kalkarlar erkenden çocuklar uyumak ister yokk yatak toplanacak kalkilacak kahvaltı yapılacak.banyoya girersin banyoyu baştan ayağa biz çıkınca duş wlinca siler kurular duş kabin yok havalandirir.
İnil inil banyo dökülür .
Diyeceğim oki bir hayat kurmuşlar onun dışına çıkamıyorlar.
Allah'ım dedim beni ne aileme ne başkasına muhtaç etme dedim eşimi çekmek bin kat daha kolay g ldi yeminle.
İnanın bazı anne ve babalar böyle .hiç çekemiyorum onalri ve yaşantılarını hatta onalra gidip ne kalırım ne lde yaşamayı dusunmuyorum bile .Allah'ım korusun..
Bu bayanindq annesi böyle benim annem gibi yavrum şu cocukalra yazık babası olmaz herkesin kendi vi der durur .psikolojik olarak sizi resm n git o kocayı çek evine git der.allqh enneme düşürmesin bizi kimseye muhtaç etmesin rabbim.
Konu sahibine diyeceğim şu annemi esinmi daha kolay.
Ben eşimi seçerdim sizinkinin iç yüzünü t bilmiyorum ama.
Benim eşimle sıkıntım manevi değil maddi hatalardi çektim çocuklarım için inandım eşime güvendim Allah'a bin şükür herşey düzeldi

Şunu bi evlat anasına babasına söylese edilmeyen ne beddua kalır ne de hayırsız evlat oluşluğu. O yüzden herkes ana babalığı beceremiyor maalesef.
Kesinlikle
Ben cocukalrindq anne basbasinin üstünde çok hakkı olduğunu düşünüyorum.
Benim babam biz küçükken bize yasatmadigi kalmadı evlendik kurtulduk şimdi dünyanın en iyi babası oldu.
Ama yanına gidip görmek dahi istemiyorum

o salağı çekeceğine ananı çek
yok ben sil baştan eziyet yaşamak istiyorum dersen sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…