Annem herşeyi bilecek diyen koca?

Siz boşanmazsınız..

Size döven, hakaret eden, hiç bir işe yaramayan, beceriksiz, basiretsiz, ailenize küfür eden, babanızın sildiği insanla romantik günler geçirirken iyi, "annemden özür dile" deyince tü kaka :KK48:

Çocuğa karşı nasıl? oraya hiç değinmemişsiniz mesela..
Çocuk bu dengesiz ailede nasıl büyüyecek onu da hesap ediyor musunuz?

Aslında boşanma kararı aldım bunu sormaktaki amacım istikrarımı kaybetmemek ve boşanmaya adapte olabilmek =) 3 yıllık evliyim 2yaşnda kızım var kayınvalidem den çok çektim eşimde çalışmadığı anne eline baktığı için onla birlikte çok çektirdi bana kızıö3aylıkken elimden almışlıklaro bile var.. Şiddet, hakaret, ayrıldığımız da başka kızlarla konuştuğunu falan yakaladım. Herneyse sonra eşim işe falan girdi tabi yapamadı girdi çıktı kaçtan iş değiştirdi kim bilir. Ona her güvenip döndüğümde ilk iyi oldu sonra yine annesiyle bir oldu beni ortada bıraktı. En son ailemin yanına döndüğüm de de peşimden geldi daha önce aileme küfür falan ettiği için babam eve almadı ben yanına gittim işte 3 4 gün otel de falan kaldık ben sonra istemediğimi ailesinin yanına dönmesini söyledim beni yarı yolda bıraktın şu bu diye kavga etti sonra ailesinin yanına döndü. Bana etmediği hakaret kalmadı yok beni yarı yolda bıraktın şerefsizsin şu bu. Diye neyse daha sonra yazdı bana işte barışmak için Yanlz dediği cümle şu ' annemi arayacaksın gönlünü alacaksın çok pişmanım evliliğimi kurtarmak istiyorum diyeceksin' bundan sonrada annem herşeyi bilecek çünkü o bana seni çok bırakır dedi ben yine peşinden geldim ( halbuki kendi hep peşimden geliyo annesiyle iyi olunca gidiyo ortada bırakıyor beni)
' sanada ev tutmam güvenen kadar haberin olsun' bende canım sen git yarın boşanma dilekçesini ver konuşmaya gerek yok dedim. Si ne düşünüyorsunuz?
Wala kadin degil kole ıstiyor galiba bu erkekler ama karsisinda aptal yok bence onlarin bende sorunlar cok yasadim dava falan açıldı ama sonra kocam gercekten anlamisti neyin kimim ne oldugunu gelip barismak istedi iyiki barismisim pisman degilim sende taviz verme erkekleri pesinden kosturacanki kiymetli olasin canim yinede hakkinda hayirlisi

Babanız eve almadi ve sizde gidip 3_4 gün otelde kalıp geri döndünüz.
Peki hiç babanızdan utanmadınız mi ?
Gercekten çok çok utanç verici bir durum değil mi ya ?
Tovbe tovbe.

Back
X