Annem herşeyi bilecek diyen koca?

Aslında boşanma kararı aldım bunu sormaktaki amacım istikrarımı kaybetmemek ve boşanmaya adapte olabilmek =) 3 yıllık evliyim 2yaşnda kızım var kayınvalidem den çok çektim eşimde çalışmadığı anne eline baktığı için onla birlikte çok çektirdi bana kızıö3aylıkken elimden almışlıklaro bile var.. Şiddet, hakaret, ayrıldığımız da başka kızlarla konuştuğunu falan yakaladım. Herneyse sonra eşim işe falan girdi tabi yapamadı girdi çıktı kaçtan iş değiştirdi kim bilir. Ona her güvenip döndüğümde ilk iyi oldu sonra yine annesiyle bir oldu beni ortada bıraktı. En son ailemin yanına döndüğüm de de peşimden geldi daha önce aileme küfür falan ettiği için babam eve almadı ben yanına gittim işte 3 4 gün otel de falan kaldık ben sonra istemediğimi ailesinin yanına dönmesini söyledim beni yarı yolda bıraktın şu bu diye kavga etti sonra ailesinin yanına döndü. Bana etmediği hakaret kalmadı yok beni yarı yolda bıraktın şerefsizsin şu bu. Diye neyse daha sonra yazdı bana işte barışmak için Yanlz dediği cümle şu ' annemi arayacaksın gönlünü alacaksın çok pişmanım evliliğimi kurtarmak istiyorum diyeceksin' bundan sonrada annem herşeyi bilecek çünkü o bana seni çok bırakır dedi ben yine peşinden geldim ( halbuki kendi hep peşimden geliyo annesiyle iyi olunca gidiyo ortada bırakıyor beni)
' sanada ev tutmam güvenen kadar haberin olsun' bende canım sen git yarın boşanma dilekçesini ver konuşmaya gerek yok dedim. Si ne düşünüyorsunuz?

3 aylık bebeğinizi annesiyle birleşip elinizden alma, şiddet, hakaret, başka kızlarla konuşma, ailenize küfretme. Bunları yapan br adamı sevmeye devam etmeniz, yani o bunları yaptıktan sonra sevginizin azalıp bitmemesi normal değil. Uzman yardımı almanız gerekebilir. Bu haldeyken boşanamayabilirsiniz. Bunun sinyallerini de “İstikrarlı olmak istiyorum” diyerek vermişsiniz.

3 aylık bebeğinizi annesiyle birleşip elinizden alma, şiddet, hakaret, başka kızlarla konuşma, ailenize küfretme. Bunları yapan br adamı sevmeye devam etmeniz, yani o bunları yaptıktan sonra sevginizin azalıp bitmemesi normal değil. Uzman yardımı almanız gerekebilir. Bu haldeyken boşanamayabilirsiniz. Bunun sinyallerini de “İstikrarlı olmak istiyorum” diyerek vermişsiniz.
Evet bende alışkanlığa bağlıyorum ama şimdi eskisi gibi değilim alıştım =] eşimin de dili kuvvetli biraz kanıyorum her seferinde bu sefer kanmamakta direndim diyelim

bu laflardan sonra istikrarını kaybedersen sen de sıkıntı var oldu olacak annesi yatak odanızda neler olduğunu da bilsin aman habersiz bir şey yapmayın :işsiz:

bulunmaz hint kumaşı saniyor kendini sanirim
annesi herşeyi bilecekmişte guvenene kadar ev tutmazmista kendi g.tume guvenemiyorum kira odeyemiyorum demiyor da gel biraz daha canina okuyalim diyor
🙏 Valla şu yorumdan sonra kendime dedimi aferin kız devam böyle en iyisini yaptın

şimdi konuyu okuyup geldim.
bana çok kızacaksınız muhtemelen ama gerçekten samimi bir şekilde içimden geçen,

inşallah evladınız size benzemez ve sizin bu şekilde imtihanınız olmaz.

yazık degil mi sizi büyüten/yetiştiren insanlara?
kendinizi düşünmüyor olmanızı geçtim, insan anne-babasını düşünür de ha bire o insan müsveddesine dönmez.

daha neler yapmaları gerekiyordu?
hayır sizin elinizden 3 aylık bebeğinizi almışlar da siz geri dönmüşsünüz,
her şeyi kayınvalideniz bilecek diyince mi anladınız durumun vehametini?

Back
X