Esim ve ben calisiyoruz annem 1 yildir bebegime bakiyordu. Emeginin karsiligini veriyorduk. Ama o bizi el kapisi ile bir tutmustu evladim icin sineye cektim. ( baskasinin cocuguna bakiyordu gel bizim cocugumuza bak emegini verelm dedim. Ama annem orda ne aliyorsam sizdende aynisini alirim dedi ) neyse.. Yabanci bakmasin annemdir dedim. Oysa ben onun emegini zaten karsiliksiz birakmayacaktim .
Benim babam vefat etti annemden baska kimsem yok kendisi 2. Evliligini yapti. Esi s... Sizin teki. Neyse
Annem cok gecimsiz bir insandir ben merkezlidir, dedigi dediktir, lafinin ustune laf soylenmez asla anlasmaaz birseyleri konusamassin bagirir cagirir beddualar yagdirir.
Bebegimle ilgile hic bir konuda anlasamadik
Gerek esi ile yasadiklari olsun gerek cikarlari olsun, gerek isine geldigi gibi davranmis olmasi , gecmiste yasananlar anneme karsi tahammulumu bitirdi
Ve bi karar aldik . en son kavga ettigimde bana turlu beddualar etti sitemler etti ben artik annem ile devam edemeyecegimi anladim. Ben birsey soyledigim zaman Zoruna gitti ama o bizi el gibi gordu .. El kapisi ile bir tuttu.. Birsey soyledik mi bakici deglm ben kuklaniz degilim ben demeleri bitmedi
Bebegim cok duskun anneme ona kiymak istemedm, ama boylede dirhem huzurumuz kalmadi
Bakici buldugumuzu, artik olmayacagini alistirmaya bile gelmemesini soyledim bunu soylememin nedeni ise bakiciya alistirmayacak kaciracak herseyi yapacak olmasiydi basimin caresine bakarm dedim
Birsuru saydi , bagirdi cagirdi herneyse beni evlatlikdan sildigini birdaha asla kapima gelmeyin, cocugumda umrumda dgil sende yarin birgun bakici baktiginda ananin kiymetini anlarsn beni isimden ettin simdide ortada biraktin
İnsallah sende isinden olur benim kapima muhtac olursun dedi bana verdigin para zoruna gitti ayni parati bakiciya verirken icin yanmayacak mi dedi tukurdu ve gitti bundan sonra oluyorum deseniz asla dedi.. oysa bizim verdigimiz para degil annemin para konusunda ki cirkin tutumu zorumuza gittmisti .
bebegim bakiciya alisana kadar kv kp duracak basinda bakici aksamlarida ben varken gelecek.. Ama nasil alisacak bilmiyorum hemen icine kapndi

Anneme yakin oturuyoruz ve tasinmadigimz surece rahat vermeyecek biliyorm tasinacagiz artik. Ama ben cok uzgunum bu hayatta bir annem vardi keske boyle olmasa idi.. Cok zorlu bir surec beni bekliyor icimi dokmek istedim iyi degilim benim hatalarm yok mu var ama mevzular cook derin

haa birde bana ne yapcaacaktim babanin hayrina mi bkaacaktim cocuguna dedi oysa ona gel hayrina bak bes kurus vermeyiz ddiyen bile olmadi. Gecmiste evliligimede cok zararlar verdi..
Ekleme : bizim anneme verdigimiz para degilde annemn elle bir tutmasi ona ragmen cocugum ile dogru duzgun ilgilenmemesi huzurumuzu kacirmasi zorumuzs gitti inanin cok derin mevzular var buraya yazdigim tek kismi sadece.