• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ile filim koptu beni sildi..

Kovmadilar kiz
Artik gece gelip ortalarina da girer yatar o kadin bence :KK45:bizim gelin saftirik. Nasil temiz kalpliyim dark gor iste bak tam falso uzerine eve geldim dedi bana:işsiz: kizim ne alakasi vsr o her gun yatiyodur sen sadece bir tanesine denk gelmissin dedim.
ay yok artik ama bu saflik degil kuzum soylesene gondersinler coxugu yanliz birakan baska neler yapiyordur kimbilir
kamera var mi evde?

Ben kızımı bakıcıya bıraktığımda 5. ayın içindeydi
Kendinin de 2 kızı vardı
Allah razı olsun çok çok mükemmel baktı
Şimdi kendi kızları üniversitelerini bitirdi evlendi
Hala görüşürüz ve benim kız hala x anne der :)
biz de oglanin bakicisiyla hala girusuruz pek severiz kendisini

ay yok artik ama bu saflik degil kuzum soylesene gondersinler coxugu yanliz birakan baska neler yapiyordur kimbilir
kamera var mi evde?
Kamera yok ama sanirim artik yaptirirlar. Ben ne diyeyim yaaa kocaman kadin kendi akil etsin. Her sene iki defa yanina alip tatile bile giderdi. Ne yaparsan yap yani bazi tarz insana yaranilmiyor kesinlikle. Bunlari anlatiyorum kj konu sahibi nelerle karsilasabilecegini bilsin. Ona gore adam secsin yani.

Majeste cocuguna tokat attığını yazmıştı simdi güya cocugunu düşünüyo ya o üyelikten yazmaya utanmıstır

Ben de aynı şekilde düşündüm. Yazım biçiminden anlaşılıyor zaten. Daha önce annesi ile olan diyalogları tek tek yazıyordu. Bir önceki konusunda da aynı şekilde.

Kamera yok ama sanirim artik yaptirirlar. Ben ne diyeyim yaaa kocaman kadin kendi akil etsin. Her sene iki defa yanina alip tatile bile giderdi. Ne yaparsan yap yani bazi tarz insana yaranilmiyor kesinlikle. Bunlari anlatiyorum kj konu sahibi nelerle karsilasabilecegini bilsin. Ona gore adam secsin yani.
ben bakiciya guvenmeme ve esimin cogunlukla evde olmasina ragmen gun icerisinde surekli kameradan izliyorum , calisirken kamera da onumde acik bakiyorum
baska turlu mumkun degil icim rahat etmez

Kvye yakın otursanız, bakıcı oldun kv başında dursun olmaz mı? Üzülmeyin demek çok zor cidden de acıklı bir hikaye

Eger anenn cocuguna ilgisiz olsaydi cocugunda ona duskun olmazdi kendi agzinla soylemissin bundan onceki konunuzdan biliyorum kadinin telefonu mesgul diye azarlamistiniz annenizi nerdeyse.neyse umarm cok daha iyi is bulur anneniz onunda kafasi rahat eder

Annem de olsa evladimi anlattiginiz gibi birinin yetistirmesine izin vermezdim. Annem degil mi ucuz yollu bakar demisiniz ama beklediginiz olmayinca da annenizin dedigi gibi onu issiz bir sekilde ortada birakmissiniz. Onceki konunuza da yazmistim en basindan annenizin duzeni i bozarak hata yaptiginizi. Cocugunuz da henuz kucuk oldugu icin kisa surede uyum saglar yeni bakicisina.

Esim ve ben calisiyoruz annem 1 yildir bebegime bakiyordu. Emeginin karsiligini veriyorduk. Ama o bizi el kapisi ile bir tutmustu evladim icin sineye cektim. ( baskasinin cocuguna bakiyordu gel bizim cocugumuza bak emegini verelm dedim. Ama annem orda ne aliyorsam sizdende aynisini alirim dedi ) neyse.. Yabanci bakmasin annemdir dedim. Oysa ben onun emegini zaten karsiliksiz birakmayacaktim .
Benim babam vefat etti annemden baska kimsem yok kendisi 2. Evliligini yapti. Esi s... Sizin teki. Neyse

Annem cok gecimsiz bir insandir ben merkezlidir, dedigi dediktir, lafinin ustune laf soylenmez asla anlasmaaz birseyleri konusamassin bagirir cagirir beddualar yagdirir.
Bebegimle ilgile hic bir konuda anlasamadik
Gerek esi ile yasadiklari olsun gerek cikarlari olsun, gerek isine geldigi gibi davranmis olmasi , gecmiste yasananlar anneme karsi tahammulumu bitirdi
Ve bi karar aldik . en son kavga ettigimde bana turlu beddualar etti sitemler etti ben artik annem ile devam edemeyecegimi anladim. Ben birsey soyledigim zaman Zoruna gitti ama o bizi el gibi gordu .. El kapisi ile bir tuttu.. Birsey soyledik mi bakici deglm ben kuklaniz degilim ben demeleri bitmedi

Bebegim cok duskun anneme ona kiymak istemedm, ama boylede dirhem huzurumuz kalmadi
Bakici buldugumuzu, artik olmayacagini alistirmaya bile gelmemesini soyledim bunu soylememin nedeni ise bakiciya alistirmayacak kaciracak herseyi yapacak olmasiydi basimin caresine bakarm dedim
Birsuru saydi , bagirdi cagirdi herneyse beni evlatlikdan sildigini birdaha asla kapima gelmeyin, cocugumda umrumda dgil sende yarin birgun bakici baktiginda ananin kiymetini anlarsn beni isimden ettin simdide ortada biraktin
İnsallah sende isinden olur benim kapima muhtac olursun dedi bana verdigin para zoruna gitti ayni parati bakiciya verirken icin yanmayacak mi dedi tukurdu ve gitti bundan sonra oluyorum deseniz asla dedi.. oysa bizim verdigimiz para degil annemin para konusunda ki cirkin tutumu zorumuza gittmisti .
bebegim bakiciya alisana kadar kv kp duracak basinda bakici aksamlarida ben varken gelecek.. Ama nasil alisacak bilmiyorum hemen icine kapndi :KK43:
Anneme yakin oturuyoruz ve tasinmadigimz surece rahat vermeyecek biliyorm tasinacagiz artik. Ama ben cok uzgunum bu hayatta bir annem vardi keske boyle olmasa idi.. Cok zorlu bir surec beni bekliyor icimi dokmek istedim iyi degilim benim hatalarm yok mu var ama mevzular cook derin :KK43: haa birde bana ne yapcaacaktim babanin hayrina mi bkaacaktim cocuguna dedi oysa ona gel hayrina bak bes kurus vermeyiz ddiyen bile olmadi. Gecmiste evliligimede cok zararlar verdi..
Ekleme : bizim anneme verdigimiz para degilde annemn elle bir tutmasi ona ragmen cocugum ile dogru duzgun ilgilenmemesi huzurumuzu kacirmasi zorumuzs gitti inanin cok derin mevzular var buraya yazdigim tek kismi sadece.
diger konularda birsey diyemiyecegim de isinden etme kisminda hakli

Majeste cocuguna tokat attığını yazmıştı simdi güya cocugunu düşünüyo ya o üyelikten yazmaya utanmıstır
Mune bu konuda bilgi verdimi,bana başka üye majestenin konularını aklınca tekrarlıyor gibi geldi.Majesteyse çok komik olur yani,perukla kılık değiştiren Filiz Akın gibi,nerde görsek tanırız:D

valla canım
sizde az değilsiniz aslında
diğer konunda annene dediklerini biliyoruz
evet maddi olarak biraz sıkışık yaşayacaksınız ama artık şu çocuğuna sen bak lütfen
gerçi sende dayak atıyorsun
annen en azından bunu yapmıyordu
ayy bilemedim şimdi

ha bide annenizi bir anda işsiz bırakmanızda hiç etik değil
bari böyle bir düşünceniz olduğunu söyleseydiniz oda kendine iş bakardı

Ellerle bir gorup ne yapti ayni parayi istemek haricinde? Kadin hakli hem isinden etmissiniz hem de ayni parayi isteyince yan cizmissiniz.. artik hayat cok zor, para istemesi neden zorunuza gitti ki? Bari biraksaydiniz kadin baskasindan kazansaydi.. bakici zor ve yipratici bir surec, baslayinca anlayacaksiniz..
Verdiğimiz para sorun değil diyor,sorun zaten annenin aldığı para,kaçıncıya yeni baştan yeni baştan,zihnimize çaktı mıh gibi o_O

Diger konunu sanki hatirliyorum elinde telefon dusmeyen sigara icen sisin anneniz gal8ba.. bence eger coxugun ufak deilse yani 3 4 yas da ise iyi bi kres bul ufaksa guvenebilecegin bakici bul bence coxukta gergin ortamda huzursuz olmustur mutlaka bakici yida tembihlersin kafan rahat olur annende gitsin baska birinn cocuguna baksin bence annenlede srtik icli disli olma ayda yilda bi gorus yeter bnce

aynı parayı alması çok normal bende anneme baktırsam para verirdim sonuçta emek yani.
diğe konuda halısınız ve dediğinzi yapmayan biriyse ona baktırılmaz, anneyi çok yorar bu tartışmalar. benzerini kayınvalidemle yaşadım. kesinlikle bakıcı lazım.

Esim ve ben calisiyoruz annem 1 yildir bebegime bakiyordu. Emeginin karsiligini veriyorduk. Ama o bizi el kapisi ile bir tutmustu evladim icin sineye cektim. ( baskasinin cocuguna bakiyordu gel bizim cocugumuza bak emegini verelm dedim. Ama annem orda ne aliyorsam sizdende aynisini alirim dedi ) neyse.. Yabanci bakmasin annemdir dedim. Oysa ben onun emegini zaten karsiliksiz birakmayacaktim .
Benim babam vefat etti annemden baska kimsem yok kendisi 2. Evliligini yapti. Esi s... Sizin teki. Neyse

Annem cok gecimsiz bir insandir ben merkezlidir, dedigi dediktir, lafinin ustune laf soylenmez asla anlasmaaz birseyleri konusamassin bagirir cagirir beddualar yagdirir.
Bebegimle ilgile hic bir konuda anlasamadik
Gerek esi ile yasadiklari olsun gerek cikarlari olsun, gerek isine geldigi gibi davranmis olmasi , gecmiste yasananlar anneme karsi tahammulumu bitirdi
Ve bi karar aldik . en son kavga ettigimde bana turlu beddualar etti sitemler etti ben artik annem ile devam edemeyecegimi anladim. Ben birsey soyledigim zaman Zoruna gitti ama o bizi el gibi gordu .. El kapisi ile bir tuttu.. Birsey soyledik mi bakici deglm ben kuklaniz degilim ben demeleri bitmedi

Bebegim cok duskun anneme ona kiymak istemedm, ama boylede dirhem huzurumuz kalmadi
Bakici buldugumuzu, artik olmayacagini alistirmaya bile gelmemesini soyledim bunu soylememin nedeni ise bakiciya alistirmayacak kaciracak herseyi yapacak olmasiydi basimin caresine bakarm dedim
Birsuru saydi , bagirdi cagirdi herneyse beni evlatlikdan sildigini birdaha asla kapima gelmeyin, cocugumda umrumda dgil sende yarin birgun bakici baktiginda ananin kiymetini anlarsn beni isimden ettin simdide ortada biraktin
İnsallah sende isinden olur benim kapima muhtac olursun dedi bana verdigin para zoruna gitti ayni parati bakiciya verirken icin yanmayacak mi dedi tukurdu ve gitti bundan sonra oluyorum deseniz asla dedi.. oysa bizim verdigimiz para degil annemin para konusunda ki cirkin tutumu zorumuza gittmisti .
bebegim bakiciya alisana kadar kv kp duracak basinda bakici aksamlarida ben varken gelecek.. Ama nasil alisacak bilmiyorum hemen icine kapndi :KK43:
Anneme yakin oturuyoruz ve tasinmadigimz surece rahat vermeyecek biliyorm tasinacagiz artik. Ama ben cok uzgunum bu hayatta bir annem vardi keske boyle olmasa idi.. Cok zorlu bir surec beni bekliyor icimi dokmek istedim iyi degilim benim hatalarm yok mu var ama mevzular cook derin :KK43: haa birde bana ne yapcaacaktim babanin hayrina mi bkaacaktim cocuguna dedi oysa ona gel hayrina bak bes kurus vermeyiz ddiyen bile olmadi. Gecmiste evliligimede cok zararlar verdi..
Ekleme : bizim anneme verdigimiz para degilde annemn elle bir tutmasi ona ragmen cocugum ile dogru duzgun ilgilenmemesi huzurumuzu kacirmasi zorumuzs gitti inanin cok derin mevzular var buraya yazdigim tek kismi sadece.

KOnularınızı biliyorum ve önceki konunuz da üslubunuz çok ağırdı hatalı bulmuştum sizi.
Tabi ki annenizin de hataları var mutlaka,fakat şuanki konunuzda da ANNENİZİN bir işi var iken ortada bırakmanız hoş olmamış.
''elle bir tutmasi ona ragmen cocugum ile dogru duzgun ilgilenmemesi huzurumuzu kacirmasi zorumuzs gitti ''
Ne demek bu acaba ?

Aşağıdaki bir önceki konunuzdan alıntıdır.
Ha iyi yanları yok mu var gözüm arkada değil, seviyor canı ciğeri gibi.. yemesi içmesi vs elinden geldiğini yapıyor ihmal etmiyor..

Acaba sizi etkileyen bir durum mu söz konusu ,eşiniz veya kv bilemiyorum etkisi altında kalmış olabilir misiniz ?

Çünkü yukarıda ki konunuz da doğru düzgün ilgilenmediğinden bir önceki konunuzda ise elinden geleni yaptığından bahsetmişsiniz.!

Back
X