Annenizin üslubu çirkin vs vs bir ton sey
Ama kadın bir yerde haklı.
Kurulu düzeni olduğu bir işten onu cikartmissiniz, belki de o bebeği ve annesini zorda bırakıp pat diye size gelmiş. Şimdi de annenizi kovuyorsuniz-'yarindan itibaren gelme'
Şimdi bu kadın nasıl iş bulsun? Öyle kolay mı bakıcı olmak? Güzel referansı da yok. Belki de öteki kadın yaymıştır kendi çevresinde 'guvenilmez kadin, çocuğumu ortada bıraktı,yavrumda bağlanma problemi oldu' falan diye.
Referanslara gel, ortada bıraktığı anne çocuk, kovulduğu kendi kızı çocuğu... Zavallı kadının elinden ekonomik özgürlüğünü almissiniz.
Ben annenizin yerinde olsaydım (ve o kadar cirkef olsaydım) sizi sigortasız işçi çalıştırmaktan şikayet ederdim. Az buz değil, milyarlarca cezası var...
Siz kendinizce haklısınız, ama kadın da kendine göre çoooook haklı. Madem herşeyi kurumsal yapıyorsunuz keşke tazminatını ve calisamadigi 15 günlük parasını da verseydiniz çünkü işyerlerinde bunu yaparlar-evine sıcak çorba girebilmesi için de etik olan budur.
Size gelince, annenizin agzi bir anda mi bozuldu?
Yooo. Siz de biliyorsunuz ki çocukluğunuzdan beri öyleydi.
Bunlar kadının karakter özellikleri, neden bile bile annenizi eve çağırdıniz? Benim de annem çok iyi kadındır,dövmez etmez... ama çok sinirli ve sinirlenince gözü dünyayı görmez. Ben psikolojik sorunlarimin ,küçükkenki tiklerimin, sevmediğim huylarimin temelinde annemin bazı davranislari olduğunu düşünüyorum. O yüzden çocuğumu temelli olarak anneme bırakmayı dusunmem bile.
Sizinki bile bile lades olmuş biraz da
Hem ne demişler?
Dost ile ye iç,alışveriş yapma
Böyle kötü olmuşsunuz işte.
İnşallah yeni bakiciniz iyi bir kadın cikar