• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ile filim koptu beni sildi..

Mune bu konuda bilgi verdimi,bana başka üye majestenin konularını aklınca tekrarlıyor gibi geldi.Majesteyse çok komik olur yani,perukla kılık değiştiren Filiz Akın gibi,nerde görsek tanırız:KK70:
Filiz akın filmleri daha masumane..hep aynı hikayeler vallahi gına geldi.

Şaka gibi ya gerçekten bi anne evladının çocuğuna bakmak için nasıl para ister biz mi ailemize çok bağlıyız yoksa bu mu normal valla bilmiyorum ama biri bizim ailede böyle bişeyi anca şaka sırasında söyler.

anne kutsaldir annelere saygisizlik olmaz vs...
tmm ama e bizim annelerimiz boyle mi arkadaslar ???
benim annem asla ama asla " babanin hayrina mi bakcam el ne kadar veriyosa sen de kadar ver demezdi..." hic bisey istemezdi kendi icin " kizim/oglum torunum icin kabil ederim bi miktar onu. ihitiyaci icin " derdi e biz de annemizin emegi var o kadar hem yabanci bakmasoyla anne bakmasi bir olmaz diye elimizdem geldigince maddi yardimi yapardik ailemize
anne cok sorumsuz belli ki...ben merkezci bi anne...
anne sonuna kadar haksiz ben evladinda bi haksizlik gormedim..

Şaka gibi ya gerçekten bi anne evladının çocuğuna bakmak için nasıl para ister biz mi ailemize çok bağlıyız yoksa bu mu normal valla bilmiyorum ama biri bizim ailede böyle bişeyi anca şaka sırasında söyler.
seni hatirladim...
konunu okumustum ve adina cok uzulmustum
konunun disina cikcak ama soylemeden edemicem
lutfen ailenden uzaklasim taaa Arabistana gidiyim deme basini cooook taslara vurursun lutfen....ailene yazik gunah bak ne anneler var ..
cevap yazmak zorunda degilsin ben sadece cidden uzuldum ve yazmak istedim

Niye? O insanın da bir hayatı yok mu? Ki kadını kendi yaptığı işinden alıkoyup gel benim çocuğuma bak demiş.
Asıl böyle bir durumda para almaması normal olmaz.

Niye? O insanın da bir hayatı yok mu? Ki kadını kendi yaptığı işinden alıkoyup gel benim çocuğuma bak demiş.
Asıl böyle bir durumda para almaması normal olmaz.

Biz genelde öyle gördüğümüz için konu ilk önce garip gelmişti

Fakat düşününce ben anneyi ve sizi haklı buluyorum

Örneğin yemek yediğim lokantada bulaşıkçı teyze işten ayrılmış ne oldu dedim torun bakacak dediler

Yani kadın ihtiyacı var ki bulaşıkçılık yapıyordu şimdi torun bakınca ne yiyip ne içecek

Evde boş olan anneler ile geçim işin çalışan anneleri ayırmak lazım bu genellemelerde

Konu sahibi ben sana bir konunda o zaman adın neydi bilmiyorum ama söyle annene hemşirenin çocuğuna baksın hem evi yakın ben 900 demiştim

Sen de biliyorsun annen onu istiyordu ama o çıkışı yapmadın şimdi git gide sarpa sardı ortalık

Annenizin üslubu çirkin vs vs bir ton sey
Ama kadın bir yerde haklı.
Kurulu düzeni olduğu bir işten onu cikartmissiniz, belki de o bebeği ve annesini zorda bırakıp pat diye size gelmiş. Şimdi de annenizi kovuyorsuniz-'yarindan itibaren gelme'
Şimdi bu kadın nasıl iş bulsun? Öyle kolay mı bakıcı olmak? Güzel referansı da yok. Belki de öteki kadın yaymıştır kendi çevresinde 'guvenilmez kadin, çocuğumu ortada bıraktı,yavrumda bağlanma problemi oldu' falan diye.
Referanslara gel, ortada bıraktığı anne çocuk, kovulduğu kendi kızı çocuğu... Zavallı kadının elinden ekonomik özgürlüğünü almissiniz.
Ben annenizin yerinde olsaydım (ve o kadar cirkef olsaydım) sizi sigortasız işçi çalıştırmaktan şikayet ederdim. Az buz değil, milyarlarca cezası var...
Siz kendinizce haklısınız, ama kadın da kendine göre çoooook haklı. Madem herşeyi kurumsal yapıyorsunuz keşke tazminatını ve calisamadigi 15 günlük parasını da verseydiniz çünkü işyerlerinde bunu yaparlar-evine sıcak çorba girebilmesi için de etik olan budur.

Size gelince, annenizin agzi bir anda mi bozuldu?
Yooo. Siz de biliyorsunuz ki çocukluğunuzdan beri öyleydi.
Bunlar kadının karakter özellikleri, neden bile bile annenizi eve çağırdıniz? Benim de annem çok iyi kadındır,dövmez etmez... ama çok sinirli ve sinirlenince gözü dünyayı görmez. Ben psikolojik sorunlarimin ,küçükkenki tiklerimin, sevmediğim huylarimin temelinde annemin bazı davranislari olduğunu düşünüyorum. O yüzden çocuğumu temelli olarak anneme bırakmayı dusunmem bile.
Sizinki bile bile lades olmuş biraz da
Hem ne demişler?
Dost ile ye iç,alışveriş yapma
Böyle kötü olmuşsunuz işte.
İnşallah yeni bakiciniz iyi bir kadın cikar

Mune Mune bir bakarmısın hatlar karıştı burda:)
narissa ile bu kişi aynı mı?
şu anda tek üyeliğimi var?
Gülüm bu bilgileri veremiyoruz üyelilerin gizliliğini korumak adına, 2. üyelik olduğundan şüphelendikleri üyeler için açıpta 2. üyelik kurallarını bir okusunlar zahmet olmayacaksa, yönetim onayı alınan 2. üyeliklere dokunulmaz.

Sizin konularınızı biliyorum ben olsam artık işten ayrılır çocugumu kendim büyütürdüm mafya patronunuz vardı onunla ücret toplamak için dükkanları geziyodunuz falan işten de şikayetçiydiniz annenizle de sorunlarınızda size hak veriyorum o yüzden işten ayrılıp kendim bakardım

Gülüm bu bilgileri veremiyoruz üyelilerin gizliliğini korumak adına, 2. üyelik olduğundan şüphelendikleri üyeler için açıpta 2. üyelik kurallarını bir okusunlar zahmet olmayacaksa, yönetim onayı alınan 2. üyeliklere dokunulmaz.

ok anladım:KK66:

Back
X