- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.322
- 133
hım ev hanımı ise baya salmış evet:)Annem çalışmıyor ev hanımı. Soslu zeytin güzeldir
Ben derdimi son parağrafımda anlattım. Taze yaşadığınız sıkıntılar ve üstüne eklenen annelik güdülerinizle beni anlamsızca tersliyorsunuz. Elbette yaparım annem yarın birgün elin anasına (kv) annemden daha çok hizmet ettiğimde kendime kızarım. Benim sorunum herşeyi kötü yaparak yaptırmaya çalışması. Bununla yaptırım uygulayacağını düşünmesi ve bu tavırları başka konularda boyut değiştirerek karşıma gelebilmesi ihtimali.Hah yaramı kanatan bir konu.
Dün akşamdan sonra bende aynısını yapıyorum yani anneniz gibi yapıyorum.
Sizin tavrınızı bilemem ama ben dün isyan bayrağını çektim ve hiç bir şeye elimi sürmedim. Ne halt ederseniz edin dedim. Sizin hizmetçiniz yok dedim. Her taraf her tarafta dağılmış, mutfak almış başını gitmiş.
Anne isek köle değiliz yani.
Bu zamana kadar kadının yaptıklarını bir kalemde silmişsiniz. Şimdiye kadar yada en azından eliniz ekmek tutana kadar temizliğinizi kim yapıyordu acaba. Belliki kadın sıkılmış, bıkmış. İki temizlik yaptınız diye söylenmeye başladınız. Kadın yıllardır yapıyor değil mi bu temizliği? Halbuki yıllar sonra pes etmiş kadın ama siz bir kaç ayda isyan bayraklarını dalgalandırmışsınız.
Annenize benden tam destek.
Allah kolaylık versin. Sizi de iyi anlıyorumhım ev hanımı ise baya salmış evet:)
soslu zeytin güzel canım da
sabah 7 de evden cıkıp aksam 8 de evde oluyorum
soslu zeytin senın yaslarında evet güzel oluyor ama şuanda zeytın olsun da sosu cok muhim değil
Haklısınız. Tedaviyi doktorları reddediyor. İster istemez bir süre sonunda soğukkanlılığımı muhafaza edemiyorum.Yanlış hatırlamıyorsam annenız zaten tükenmişlik sendromundan mustatipti. Bu haldeki bir insandan sağlıklı davranışlar beklememek lazım. Tedavi falan görüyor mu?
Sağol canımAllah kolaylık versin. Sizi de iyi anlıyorum
Bir erkek kardeşim var. Esasında öyle kız erkek adaletsizliği yok. Kardeşim de kalkar misafire hizmet eder bende. Fakat bu sıra kardeşim çalışıyor. Çok yoruluyor. Daha fazla yormak beni üzerAnladığım kadarıyla üniversite öğrencisisiniz, okulunuz yakında başlar başlayana kadar yükün fazlasını size bırakıp dinlenmek istiyor belli ki ama ben tavrını hoş bulmadım. Annedir baş tacıdır ama kız evlat ev temizliği, ev işi için mi doğuruluyor allasen? Başka kardeşiniz yok mu, merak ettim abi, erkek kardeş falan var mı? Annenizle saygı nezaket çerçevesinde konuşup ona ben sana elbet yardımcı olurum, gocunmam, çoğu iş yükünü de hafifletirim ama en azından ucundan tuttuğun şeyi daha özenli yapsan da tekrar ne sen dönüp uğraşsan ne ben deyip bi türk kahvesi yapıverin
Canim bnm yeri geloyor kimleri umursamiyorzki gormezden geliyorzki..dusunsune okul da ogretmeninn ego tavan yapmis bisekilde bnm dedigim olcak sen kimsin ki tavrinda eyvallah deyip alttan aliyorz yada is hayatimizda amirlerimize tamam efendim derken icimizden saydirrken boynumuzu bukup gidiyoruz.. onlarda etik degill Annemizin yaptigi hatalari da biraz gormezden gelelim etiksel durumunu dusunmeyip altin da yatan nedeni arastirali.m..Anneler candir...
Kahvaltıları hep ben hazırlıyorum çünkü hırt hırt patates kızartmaları, krep gibi kızarmış yumurtalar, buzdolabında kurumuş peynirler, sossuz yıkanmış öylece konmuş zeytinler yiyoruz. Patatesi ocağa koyuyor uzun bi süre sonunda başına gidiyor altı yanmış, çeviriyor yanlar pişmiyor bi köşesi fazla kızarmış. Önemsemiyor.
Çamaşırı atıyor çamaşır makinede ıslakken kaldığı için kokuyor öyle asıyor koka koka çamaşır giyiyoruz.
Ev toparladığında garip bi sistemi var. Salondaki kıyafetleri yatak odasına ordan benim odama taşıyıp duruyor.
Mutfağı toparlayıp, evi süpürüp, yerleri silip, gardolabımı temizlediğim zaman içinde annemi hala balkonu yıkarken buluyorum. 1 metrelik alan.
Siz öyle siyah siyah gösterince bende güldüm.epey güldüm ama yaa
Neden azarlayayım. Sizin gibi 2 çocuğum var. Benim ki anne sitemi. Evladım yaşındasınız size de kendimce annelik yaptım ve annenizi anladığım için onun yerine fırça çektim. Annelerin azarı da fırçası da güzeldir.Ben derdimi son parağrafımda anlattım. Taze yaşadığınız sıkıntılar ve üstüne eklenen annelik güdülerinizle beni anlamsızca tersliyorsunuz. Elbette yaparım annem yarın birgün elin anasına (kv) annemden daha çok hizmet ettiğimde kendime kızarım. Benim sorunum herşeyi kötü yaparak yaptırmaya çalışması. Bununla yaptırım uygulayacağını düşünmesi ve bu tavırları başka konularda boyut değiştirerek karşıma gelebilmesi ihtimali.
Tartışmasız hepimiz kabul ederiz, bazı küçük oyunlarla birşeye zorlanmak hepimizi üzer
Dipçe: şuanda annem makina bitti çamaşırlarını al as dedi. Ne güzel. Tamam dedim çıkıp asacağım. Çamaşırlarımı mandallamadan yere düşmesini sebebiyet verip beni mecbur bırakması taktir ederseniz ki etik ve hoş değil.
Teşekkürler. Beni anladığınızı sanmıyorum, keşke kendi pencerinizden çıkıp anlamaya da çalışsaymışsınız birazcıkNeden azarlayayım. Sizin gibi 2 çocuğum var. Benim ki anne sitemi. Evladım yaşındasınız size de kendimce annelik yaptım ve annenizi anladığım için onun yerine fırça çektim. Annelerin azarı da fırçası da güzeldir.
Tamam dediğiniz gibi olsun.Teşekkürler. Beni anladığınızı sanmıyorum, keşke kendi pencerinizden çıkıp anlamaya da çalışsaymışsınız birazcık
Elbette, aksini iddia etmiyorum ki :)Aman yandı gülüm ketan helva
Anneni sırtında taşı
Bakalım kaynanan nasıl olacak
Bütün evin işin sen yapsan ne olacak
Anne o hakkı ödenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?