Annem intihar etmeye gitti

Allah annenize akıl fikir versin sizinde yardımcınız olsun

Canım çok zor bir durum lakin illaki kendine zarar vermek isteyen insanda hiçkimseye haber vermez aklındakini çoktan uygulardı Allahım sizin yar ve yardımcınız olsun böyle insanları Rabbim ıslah etsin amin

amin sağolun, biz artık alıştık gibime geliyor ama bilinçaltım dolu olabilir. bilmiyorum. kardeşimde bipolar bozukluk var o zaten ilaç kullanmasa direk intiharlık. psikoloğa gidiyor da, ben gitmeyi düşünmemiştim hiç.

Bence bir şey yapmayın,annenizin yardım alması gerek.Böyle nereye kadar yaşayacaksınız.
Size de yazık ,demek ki anneniz ilgi çekmek için yapıyor.Belki de naz yapacağı bir tek siz kalmışsınızdır ,bilemiyorum.Sert durmayın gene de ama hatasını anlaması lazım

yapacagım dedıgı seyı yapmıycak dıkkat cekmeye alısıyor bırılerının ona deger verdıgını görmeye calısıyor sevgı ıhtıyacı karsılanmamıs ama bu ıhtıyacı sadece karsı cınsten karsıulamaya yoınelmıs oysa evlat sevgısını tatmamıs kı bence sıze bu acıları yasatabılıyor 5 yıl ugrastım karnımdakı meleğim ıcın gözunun yasına dayanamam kı bu acıdan bakmıyor hayata

Ah bu ebeveynler.. Bizde de babam hemen hemen aynısı bu örneğin bizim evde akıl sağlığı bozulmayan kimse kalmadı arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. Bunları bize yaşattığı için bir yandan acayip kızgınım ona bir yandan da baba işte. Detaya girersem sayfalarca sürecek diye yazmıyorum ama ne çektiğimizi bir biz bir Allah çok iyi biliyor felaket yıprandık. Benim destekçim de annem ve kardeşim siz de bu konuda yalnız değilsiniz en azından kardeşiniz var. Babamda yapamadığımız ama belki annenizde uygulayabileceğiniz psikolojik tedavi var ama ? Bir de bol bol dua tabi başka birşey gelmiyor elden Allah yardımcınız olsun. Ben annenizin geleceğine inanıyorum bu arada babamda aynısını belki 200 kere yaptı bize çoğunda biz yalvardık geldi, sesimizi çıkartmadığımız zamanlarda da kendi geldi..

Anneniz gelmiş şimdi gördüm mesajınızı. Diyorum ya babamda aynısı diye. Benim babamda ilgi çekmek için yapıyor bunları adım gibi eminim yüz vermediğimiz zaman tıpış tıpış geri geliyor hep, şu son zamanlarda da hiç yüz vermiyoruz gerçi ve cidden eskisinden daha olaysız diyebilirim. Düşünün benim babamda ilgi çekmek için intihar numarası yapmış adam. Küçükken sevgi eksikliğiyle büyümüş anlıyorum da o bizi hiç anlamıyor. Bundan sonra sizde umursamıyor gibi yapın kendi haline bırakın annenizi ve size yaşattıklarının benzerini annenize yapın belki bundan anlar.

Allah yardımcınız olsun sizin de. Yalnız değilmişim demek ki. Geldi demin, içeri geçti odasına kapıyı da sert şekilde kapattı. Psikoloji için ilaçlar kullanıyor zaten de bunu tamamen ilgi çekme amaçlı yapıyor. Bu akşam buna inandım. Allah babanıza da insaf versin, anneme de...

ya aslında çok iyi bir annedir bu huyları haricinde. birbirimizi çok da severiz. birbirimize tutunarak bu zamana kadar geldik. ama bu huyu psikolojimizi bozuyor ve artık gerçekten nolacaksa olsun dedim bu akşam o dereceye getirdi bizi...

erkek ılgıası beklıyor acık bı sekılde ama bu yanlşıs bısey degıl ve en dogal hakkı bır kadının keske çok mutlu olacagı bır adam adam gıbı adam çıkasa karsısına

Saft herkes seni hakli bulmus ben seni suclamayacagim ancak annen icin cok uzuldum dikkat cekmeye calismasinin sebebi sevgisiz kalmasi kendini ezik hissetmesi ayrica bir ugrasinin yada hayatinda birisinin olmamasida bu durumu tetikler evlenmeyi yada calismayi dusunmez mi acaba? Ayrica sana hak veriyorum cok skilmissin bunalmissin ama nolur yinede destek ol annene...

Amin İnşallah.. Ben de yalnız değilmişim demek ki, kötü niyetli algılamayın ama bu konuda yalnız olmadığımı duymak teselli edici oldu nedense. Biz babamı ne doktora götürebiliyoruz ne de ilaç içirtebiliyoruz (bir kere gitti daha da götüremiyoruz ilaçları olduğu gibi duruyor) umarım anneniz en azından ilaçlarla kendini toparlayabilir.

cok farkli bi durum dha once hic duymamistim ama size yasattigi duygu fazlasiyla kotu allah yardimcin olsun bir an once tedavi olmasi gerekiyor

canım tek destekçisi biziz zaten bize de böyle yapıyor diye bunalıyoruz. çalışıyor ayrıca. öz babamdan ayrıldıktan sonra bir evlilik daha yaptı o da birkaç sene önce bitti. bize çok iyi bir baba oldu ama anneme iyi bir koca olamadı. şimdi annemi anlıyorum büyük bi sevgi eksikliği var, ama keşke bizim ona destek olduğumuzu görüp de eziyet etmese. bıktım ölüm korkusunu yaşamaktan. ağlayacağımı bile bile gidip o korkuyu yaşatıyor...

yok kötü niyetli algılamam bana da iyi geldi. en azından örnekleri varmış, ben bi bize has sanıyordum. yaşadıklarından dolayı böyle olduğunu düşünüyordum. ilgileniyoruz da. hatta fazla ilgilenince ay gidin başımdan filan bile der. ama bizim ilgimiz yetmiyor demek ki.

Ne desem bilemedimki.
Allah yardimciniz olsun siz 2 kardese.
Bagira cagira hastaneye ytirman gerek anneni, tedavi sart.

Ne desem bilemedimki.
Allah yardimciniz olsun siz 2 kardese.
Bagira cagira hastaneye ytirman gerek anneni, tedavi sart.

aminnn de laf dinleme huyu yok ki. abidik kubidik bisürü ilaç alıyor hiç düşünmeden. her şeye ilaç alma diyorum dinlemiyor. sonra ciddi bir durum olduğunda o önemli ilaçları almıyor, kullanmıyor. çocuk gibi...

Iste tamda o yuzden tedavi sart, yatili tedavi. Kendini yipratma artik canim benim, sen annen icin yetrrince yapmissin.
Su andan sonra care olamazsin, uzmanlara birak isi.
Eger illada bisyler yapmak istiyosan kardesinin psikolojine care bul. Onu hayata dondur, normal bi hayat yasasin bundan sonra. Her hafta annene gidersnz hasteneye. Gorursunuz yine.

Aksi taktirde annen iflah olmamasi cabasi o kuyuya sizide cekicek. Sizide ayni yapicak.

Okurken yoruldum içim sıkıldı mıdem bulandı .
Bazıları sanssız oluyo ya yapacak bişi yok.sende ben gıbı sanssızlardansın.
Adınüstünde anne 'ana' . Anaç olacak sahiplenıcı olacak yapıcı olacak bi dag gıbı dımdik duracak evladının yanında.
Allah evladada hayırlı ana-baba versin.
Amin.

edecek olsaydı önceki girişimlerinde ederdi blöf yapıyor gibi olan

size çocukluğunuza olmuş az çektirmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…