Annem intihar etmeye gitti

kardeşim ilaçlarını kullanıyor o normale döndü şükür de annemle konuşacağım tedavi işini. saolun desteğiniz için iyi geldi gerçekten :)

amin. aslında sahiplenici dağ gibi. zamanında bizi yuvaya bırakabilirdi bırakmadı. ben boşandım sülalesi sırtını döndü o tek başına bana sahip çıktı. ama bu huyu mahvediyo. sözünde durmadı ilk defa. ilk defa bi sözünü yedi. konuşacağım onunla..

bize dua edin olur mu :)

Ya ben çok üzüldüm size. Benim babamda şizofrendi ve birkaç kere intihar girişiminde bulunmuştu ama bir şekilde vazgeçmişti. En son hastalığının depreştiği zaman denize attı kendini. Demem o ki belki annenizde de böyle bir durum ortaya çıkabilir. Sevgi en önemli unsur. Babam özellikle annemin ve bizim ilgimizle, sevgimizle 17 yıl bu hastalıkla boğuştu. Çoğu insan anlamazdı bile hasta olduğunu ancak mevsim geçişlerinde tetiklenirdi. Sizin için de çok kötü insanda psikoloji kalmıyor ama bence anneniz yatılı olarak tedavi görsün kendisini iyi hissedecektir. Sevgi eksikliğinden size bunları yaşatıyor ama sanki annen yeniden sevse ve evlense mutlu olur gibi geldi. Ne olursa olsun insanın anne babası başka. Toprağını öpmek o kadar zor geliyor ki insana. Allah kimseye acılı ölüm yaşatmasın. Annenizi alın sakince niye böyle davrandığını dilerse klinikte bir süre kalıp daha sağlıklı dönebileceğini konuşun. Rabbim yardımcınız olsun

Annenizin blöf yaptığını düşünüyorum, intihar etmek isteseydi şimdiye kadar engel olamazdınız buna..Bence psikolojik sorunları var ve acilen tedavi edilmeli. Siz ciddi ciddi bu konuyu masaya yatırın bence.

ciddi bir depresyon söz konusu gibi duruyor; o da en iyi ihtimalle. gerçekten ölmeyi istemiyor dahi olsa bu intihar girişimleri bilinçsiz bir yardım çağrısı. mümkünse yatarak tedavi olmasını sağlayın. çok geçmiş olsun :/

Yüce Rabb'im bu mübarek gecenin hürmetine sıkıntınızı gidersin. Annene de tez vakitte ''Ya Şafi'' isminin tecellisiyle şifa versin inşaAllah..

Ruhsal çöküntü içindeymiş gibi geldi bana annen. Bence annen bir çocuk gibi ilgi bekliyor. Sizde onu önemseyip, üzüldüğünüzden size yani evlatlarına nazı geçiyor ve ondan size öyle davranıyor sanki.

Bir psikoloğa gitse iyi olur. Hem sizi hem kendini yıpratması kolay bir şey değil gerçekten.

''Ya Mani Ya Allah'' Bu isimleri Rabb'imize sıkıntınızı gidereceğinden şüphe duymadan, kalpten inanarak zikredin. Annenizin bir daha böyle bir şey yapmasına engel olmasını dileyip niyetlenerek okuyun..

Hem maddi yönden tedavisini hem de manevi yönden duanızı eksik etmeyin. Emin olun Mevlam hiçbir eli boş çevirmez..

Allah'ım anneniz ve siz iki kız kardeşin yardımcısı olsun. (amin)

Ya Mani (EL-MANİ);

*Dostlarını, başkalarının eziyetinden koruyan, istediği şeyin meydana gelmesine engeller koyup mani olan,kendisine karşı koyulamayan demektir.

*Zulumden vazgeçmeyen, söz dinlemeyen ve bir türlü insafa gelmeyen ıslah olmayan bir zalime karşı Yâ Mani Celle Celalhü esmasını okumak çok etkilidir. Zulmü önler.

Ya Şafi (EŞ- Şafi);
*Hasta kullarına şifa veren anlamına gelmektedir. Allah (cc) Şafii ismiyle maddi ve manevi hastalıklara şifa verir.

Rabb'im size ummanlar kadar sabır versin. Çok zor gerçekten yaşadıklarınız. Allah kimseye yaşatmasın..

Babanıza da rahmet eylesin Allah'ım..

Nacizane görüşüm intihar edecek insan bunu haber vermeden yapar.bence anneniz ilgi çekiyor ve gerçekten büyük problemleri var.ona da kızmamak lazım.Annenizin psikolojik yardım alması şart.O kaybetme korkusunu çok iyi bilirim Allah kolaylık versin(

ayy gözlerim doldu yorumunuza başınız sağolsun çok üzüldüm (

sakinleşmeye çalışıyorum sinirim geçer geçmez konuşacağım (((

çok sağolun dualarınız yorumlarınız için nasıl iyi geldi anlatamam hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allah razı olsun

ben tam aksine bilinçli yaptığını düşünüyorum. bilerek ve isteyerek. ilgi çekmek istiyor kısaca. yoksa kusura bakmasında öyle kafasına göre çekip gidip sokaklarda faceye giren insan totosunu kaldırıpta intihar falan etmez. tek çözümün böyle yaptığını önemsememek. tabi sonra yalancı çobana döner mi bilemem...

Başlığı okuyunca;eee sizde evde çekirdek mo çitliyosun diycektim. Ama konuyu okuyunca farkettim ki. Kardeşinizle alın bi kase çekirdek açın bi film izleyin. Anneniz sabaha kalmaz gelir yine.
Arkadaşlarında dedigi gibi ilgi çekmek icin yapıyor. Hatta belki de ona muhtaç olduğunuzu filan duymak istiyor yakarırcasın!!!böyle anne olmaz. Üzüldüm size. Ben yokum hayatınızda artık dedikten sonra facedeymiş baksanıza.
Oraya "filanca kisi intiharın kendisine iyi geleceğini hissediyor"(!)diye bi paylaşım yapmamışsa bu kadın yalnızca size acı vermekten zevk alıyor demektir.
Harabetmeyin kendinizi. Gelir geri.Olmaz ki ama böyle yahu

Aneniz eşinden vs sevgi ve ilgi görmediği için ilgi arıyor. Siz de en çok intihar muhabbeti olduğunda tepki veriyorsanız bunun beyninde ilgilenildiğini düşünme olarak algılamış olabilir. Bıkmadan usanmadan her gün onun ne kadar değerli biri olduğundan onu ne kadar çok sevdiğinizden bahsedin...

Geldimi annen eve, merak ettim gelince yaz canım, inşallah bi çılgınlık yapmaz.

geldi canım geldi :) odaya geçti kapısını sert bi şekilde çekti duyalım da yanına gidelim diye. gitsek de sert bi suratla odasından kovacak biliyorum. gitmedik yanına. lavaboya kalktı, sonra kapısını kilitleyip yatmış sanırım kardeşim kilit sesi duymuş. biz annemle birlikte yatıyorduk. bu gece yatakları ayırdı anlaşılan salonda uyuyacağım :)

valla açtım televizyon izledim, kardeşim de geçti uyudu. arayacağımızı ağlayacağımızı bekliyodu her zamanki gibi, bence şokta şu an. eve geldi odasına girdi. ilk paragrafınıza çok güldüm bu arada :)

ne kadar değer verdiğimizi biliyor, öpüyoruz sarılıyoruz ay gidin başımdan diyor. ilgimizden bunalmış gibi yapıp kaçıyor bazen. çok üstüne düşünce de şımarıyor. acaba yaşından dolayı mı? her geçen gün yeni yeni huylar çıkarıyor anlamadım ki...

Cok sevindim canım ya.En azından icinizin su an rahat etmis olmasına...
Annedir sonucta bisey yapamazsin. Ama huyunu öğrendiniz artık. Ona göre hareket edersiniz.
Psikologluk filan bisey oldugunu da düşünmüyorum. Anneniz ergenler gibi tamamen şimarıklık yapıyor

inşallah ergenliktir çünkü daha bir sürü ergen ergen huylar edindi. çok değişti. söyleyince benim annem babam da çok değişti belki yaştandır diyor ama bu ölüm düşünceleri pek normal gibi de değil.

teşekkür ederim yorumunuz için de :) konuştum yorumları okudum içim rahatladı

Canım aslında annem iyi, birisi diye açıklamak zorunda değilsiniz size layık bir anne asla olamamış keşke olabilseymiş ....ama o yanlışlıkları ilede olsa ne yazık ki yinede anne fakat siz gerçekten çok ama çok iyi evladlarsınız siz herşeye rağmen iyi birer evlad olunki Rabbim sizede hayırlı evladlar versin

Böyle insanlar kendilerine hiçbişey yapmazlar korkmayın,canları değerlidir..gerçekten intihar edicek insan hiçkimseye söylemeden kurtulamayacak şekilde eder.Psikologlar kurtulunan intihar vakalarının bile dikkat çekme olduğunu söylerler ki sizin annenizinki tamamen bencillik,dikkat çekme,eziyet...hayatınızı mahvetmiş kimbilir kişiliğinizde ne zararlara yol açtı..Bırakın sakın aramayın siz aradıkça bu böyle sürecek..Kendinizi daha fazla kullandırmayın..

3 yaşında bir çocuğa terketme korkusu yaşatan bir insan benim gözümde değil anne böcek olamaz!!! Defolsun gitsin psikopat..iğrendim resmen..Anne baba diye böyle psikopatlara katlanmak zorunda değiliz.Sırf annen diye sana eziyet etmesine izin vermek zırunda degilsin.Ben babamla görüsmüyorum mesela ve böyle cok daha huzurluyum o da annenizin baska bir cesidiydi..bunlar cocukları dahil herkesi sömüren,kullanmaya calısan,histriyonik,bencil ve gerçek sevgi kapasitesinden yoksun insanlar..aramayın bakın birkaç güne nasıl bir bahaneyle eve dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…