Annem intihar etmeye gitti

amin. bu yönünün kötü olması onu tamamıyla kötü bi anne yapmaz ki ama. tamam ağır şeyler yaşatıyor ama bizi tek başına büyütüp kendini heba etti. bu yaşına gelmiş bütün vücudu dökülüyor ağrıdan hastalıktan, hala bize bir ev daha alabilmek için istemediği bir işte çalışıyor istemediğimiz halde. işe ayağını sürüye sürüye gidiyor. bu da kötü huyu. nasıl aşacağım bilmiyorum ama bu akşamki taktik tuttu sanırım :)

inşallah canı değerli olsn da blöf yapıyor olsun bu akşam resmen bi kumar oynadım. kardeşimle kumar oynadık. ki gözü de karadır yapa da bilirdi... ama dediğiniz doğru dikkat, ilgi çekme amaçlı. umarım bu akşamdan sonra bidaha aynı şeyi yapmaz

canım sinirden ben de ilkten baya saydırdım buraya yazmadan önce. sen de sinirlendin diye böyle fevri bir yorumda bulundun da iyi bir annedir bu huyu haricinde. hep dua ederim iki kız çocuğuna tek başına sahip çıktı çok fedakarlıklarda bulundu ben eziliyorum o fedakarlıklarn altında hatta. he psikolojimi sanırım mahvetti ama anne işte ne de olsa.

bu arada babamla ben de yıllarca görüşmedim huzurluydum ama yine babadır diye onunla da görüşüyorum duasını alıyorum. malesef ki atamıyoruz. inşallah sizin de aranız düzelir...

he şu var ki, annem eğer annem olmasaydı arkadaşım filan olsaydı görüşmeyi düşünmeyeceğim bir insandı. yani birçok konuda didişiriz zaten çocukluğumdan beri, huy olarak birbirimize çok tersiz ama işte dediğim gibi anne yine de..

Bende tek başıma çocuklarımı büyüttüm çok şükür meslek sahibide yaptım kimseye muhtaç etmedim yeri geldi 1 gün ayda dinlenme günüm oldu ayaklarımın altı şişti yürürken ağrısından topallardım kimin için çocuklarım için yaşım gençti ama elin adamına baba dedirtmemek istemedim onların 1 tek gözyaşı dökmemesi için canımı feda ederim benim mutluluğum onların gülüşündedir annelik budur işte karşılıksız sevmek bekletmeden vermek....bıkmadan usanmadan hoş görülü olup sevmek sevmek ....

Son düzenleme:
Allah şifa versin annenize sevgili Saft.. Anneniz yaşadığı travmalarla baş edememiş belliki.. Amacı size eziyet değildir belki.. Tamamen, gitme, yapma, etme , beni terketme dedirtmek için yani terk edilenlerin yaşadığı travmadan dolayı, çok sevdiği, aşık olduğu adamdan duyamadıklarını sevdiklerinden, yani sizlerden duymak istiyordur belki.. Annenizle mümkün olduğunca çok konuşun, kafa tutmayın, ona baştan başlamayı teklif edin.. Yani mutlu ve özgürüz deyin, biz yapabiliriz deyin..

Koskocaman kadın olmuş ama yeni yetme kızlar gibi hemen intiharamı kalkışacak duracak kimseyi ayıplamıyorum yanlış anlaşılmasın demek istediğim şey böyle aşk lüksü olamaz ! aşk meşk gibi hepsi zaten hikaye olmuş kazık kadar kadınının aşkısıda sevdasıda evladları olmalıydı benim şahsi düşüncem budur !

Son düzenleme:

Zaten başlığı görünce üzüleceğimden korkup okumak istemedim. Sonrasında belki önemli bir şey sormuştur diye okudum. Keşke ben bunları okumamış, siz bunları yaşamamış olsaydınız. Çok üzücü...

annenıze cok cok kızdım...tamam kımsenın hayatı kolay degıl ama annenız sızın psıkolojınızı hıç mı dusunmedı...ya annem bı grıp olsa ben nasıl kotu oluyorum...kaldı kı kendıne bırsey yapmaya kalksa ben normal olmam zaten psıkolojım bozuk olur ne ıyı bır evlılık yaparım nede ıyı bır anne olurum normal olamamkı bu psıkolojıde
çok yadırgadım annenızı...umursamayın bence....

son yorumları okuyamadım ama merak ettim annen eve geldi mi acaba ne oldu. allah size kolalyık versin çok zor gerçekten

Mutsuz bir evliligin icine atildim annem tarafindan.
Ben cocuklarim icin kendi hayatimdan vaz gectim!
Bir gun bile okuz esimi cocuklarima kotulemedim aksine onun eksik yanlarini kapadim.
Ben basima gelen talihsizligi cocuklarimdan niye cikarayim? Onlarinne gunahi var?

Sizin annenizin size bunlari yasatmaya ne hakki var??

Tum yazilanlari okumadim, simdi okuyacagim ama konunu okuyunca anneni elime alip evire cevire guzelce bir dovesim geldi inan.

Allah sana da kardesine de sabir versin canim.

Bir şey söyleyeyim mi; siz intihar edersiniz de anneniz canına kıyamaz. Annenizin canı çok tatlı çünkü..Bencil bir kadın. İçiniz de rahat olsun, bunlar hep tribal durumlar.. Acil kliniğe yatırın, hatta bunu ima edin bakın bunu bir daha yapıyor mu?

Şaşkınlıkla okudum nasıl böyle bir anne olabilir ya Bu şekilde nereye kadar sizede yazık kardeşinize sürekli bu durumları yaşatması ve alışkanlık haline getirmiş

Annenizin piskolojisi bozuk tedavi olması için beklemeyin ikna edin,
Kadın artık bunu adet haline getirmiş ''dişim sızladı intihar edecem ''' bu ne ya !
Size bunu yaşatmaya hakkı yok,sanırım hangi durumlarda onu arayacağınızı üstünüze düşeceğinizi biliyor,
Demek ki bilinçli yapıyor ama sağlıklı değil,bir insan yavrusuna bunu yaşatamaz ,
Kolaylıklar dilerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…