Üniversite derecesi ve not ortalaması da kriterlerimiz arasında, unutmayalım.Kocanin tahsiline bakani gordum de kv kp tahsilini kurcalayani ilk defa goruyorum.
Benim aklima bile gelmez anan baban ne mezunu demek.
Boyle dusunsem zaten ayrildiktan sonra buraya yazmam ama insanlar buyuk hayallerle evlenip 20 sene sonra bosaniyorlar, nikah masasindan donuyorlar. Ailemin de icine sinen biriyle evlenecegim zaman da boyle olmayacaginin garantisi yok ama bu kadar net bi sekilde yok diyince bocaliyorumEger boyle bir cumle kurdularsa tavirlari da cok kesin degil gibi bence. Sen tokezleyecegini ve ailenin hakli cikacagini mi dusunuyorsun?
Konuya daldim direk ama quixx in soyledigi cok dogru. Ailene de ortalik durulunca soylersin. Yapamadim ben baristim diye. Zaten surekli uzuldugunu gorurlerse ailen de yumusar benceAileme ne zaman soyleyecegim peki
Canim 20 seneye kim ole kim kala. Yillarca gorusup 1 yil sonra bosanani da gorduk. Yasanacagi varsa yasanir zatenBoyle dusunsem zaten ayrildiktan sonra buraya yazmam ama insanlar buyuk hayallerle evlenip 20 sene sonra bosaniyorlar, nikah masasindan donuyorlar. Ailemin de icine sinen biriyle evlenecegim zaman da boyle olmayacaginin garantisi yok ama bu kadar net bi sekilde yok diyince bocaliyorum
Valla biz söyledik olmaz dediler ortalığı yıktılar bizim kararımız bu dedik ve uzatmadık görüşmeye devam ettik konusunu da açmadık sonra da gittik evlendik zaten kimseye haber vermeden ama senin böyle bi durum olacağını sanmıyorum bizim diploma sorunumuz yoktu sosyalist muhafazakar sorunu vardı bide yaşı sorun ettiler ben eşimden 3 yaş büyükümde birazAileme ne zaman soyleyecegim peki
Anne ve baba ne diyorsa engel olarakta önüne o çıkacaktır bir evlilik içinde aşk yeterli değil bu boşananların çoğuda zaten hep aşk evliliği yaoan ama uyumsuz aileler ve eşlerden olan evlilikler sen duygularında hareket edersin ama aile hayat deneyimle sana yarın ne olacağını önüne sunar , sonra bin pişmanlık fayda etmez bende kaç damat adayını şutladım ,çokta iyi ettim kendimle gurur duyuyorum
Seninde içine sinmemiş, ailende öyle deyince ayrılmışsın. Zaten 4 5 aylık ilişki tanıma aşamasıdır. Tanıdım olmadı,uzatılacak birşey değil..
Ben şuna takıldım. Annem ilkokula gitmedi ama okuma yazması var.
Babam ortaokul terk.
Ben lisans mezunuyum.
Akıbetim nedir ?
Onun annesi babası da böyleyse olur bence.Oooo senin işin zor bi master falan yapman lazım lisans mezunu biriyle evlenmen için yoksa bu şartlarla ancak anasınıfı mezunu bulursun
Herkese merhaba,
Birazcik uzun ama akil verenlerden Allah razi olsun.
4-5 aydir gorustugum biri var, 1 yildir taniyorum. Tanidigim kadariyla kendisi cok beyefendi, merhametli, yureginde Allah korkusu olan biri ve beni cok seviyor. Ben de onu seviyorum ama benim ailem onu istemiyor. Bu yil kpss ye girdik o bir defa daha hazirlanacak benim de kismetse 4-5 aya atamam olacak. Onun askerligi falan da olunca onumuzde 2-2,5 sene var ailem beklememi istemiyor, daha yeni mezun oldun onune cikan ilk adama kendini kaptirma belki aklina yatan daha uygun biri olacak diyorlar. Akademik olarak benden biraz geride, ben dereceyle mezun olup yuksek lisansa basliyorum o iki yillik okuyup aciktan 4 e tamamladi bunu biraz problem ediyor ailem. Bi de benim annem babam memur, sevdigimin annesi ilkokul babasi ortaokul mezunu (bu arada maddi olarak bizden iyiler) biraz da bunu kultur farki diye adlandirip benim o aileye girince problem yasayacagimi dusunuyorlar.soyledigim ilk gunden beri ikna edemedim onlari cok hirpalandim aram acildi ailemle. ailemle aram acilinca sevdigimden vazgectim dun,ayrildik. Cok agladi icim parcalandi. Icimde bi sizi var boyle severken ayrilarak dogru mu yaptim ama ilerde ailem hakli cikarsa diye de icim icimi yiyo. Bana bir yol gosterin ablalarim.
Bak o olur ben bunu hiç düşünemedim niyeyseOnun annesi babası da böyleyse olur bence.
Kıskanıyorsun beniBak o olur ben bunu hiç düşünemedim niyeyse
Siz neden ayrildinizAileni dinlemen doğrusu.Daha taze ayriligin zamanla alisirsin.Bende aynı durumla karsilastim 3 ay oldu ayrilali ailemi dinledim pisman degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?