- 25 Haziran 2014
- 798
- 629
- 303
- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
-
Hayır tabikide ama eğer denk biriyle evlenmek istiyorlarsa da benim gibi sadece buna dikkat etmesinler dikkat edilmesi gereken daha başka şeyler de var demek istedimadınıza üzüldüm ama sizin eşiniz istediğiniz gibi çıkmadı diye tüm kızlar denkleri olmayan adamlarla mı evlensinler?
evet herşeye bakmak lazım haklısınız karakter ve ailede önemliHayır tabikide ama eğer denk biriyle evlenmek istiyorlarsa da benim gibi sadece buna dikkat etmesinler dikkat edilmesi gereken daha başka şeyler de var demek istedim
Evet yani belkide karşına çıkan en iyi insandır bu kişi ilerde reddettiği için büyük pişmanlık yaşamaz insallahevet herşeye bakmak lazım haklısınız karakter ve ailede önemli
karakter kısmı ayrı ama eğitimle alakası yok onun.ee eğitimsiz adamlar da eşlerini öldürüyor dövüyor eğitimli de de var.ama bu demek değil ki kendimize denk olan eş aramayalım.ben kadın arkadaş da bile ararım.hatta sanal da yani burada bile aşağı yukarı aynı eğitimde kadınlar ister istemez birbirini buluyor ve sempati duyuyorlar .her konuda konuşamayacağım eş de istemem arkadaş daÇalıştığım fabrikada şu zamanda en küçükleri 20’li yaşlarda mesleğinin ustası olmuş okumamış küçük yaşta çalışmaya başlamış insanlar var. Hepsi 4 sene mühendislik okumuş insanlardan daha fazla kazanıyor. Fekaat bu yeterli değil. Ama sadece bizim fabrikadakiler için geçerli zira patronundan çalışanına herkesin tahtası eksik. Örnek vermek istedim de veremedim
Bir insanın karakteri güzelse isminin önünde doktor, avukat yazmış yazmamış farketmez.
Karı koca doktor bir çift, kadın korona olmuş kocasını ısırmış, yüzüne tükürmüş... diyeceklerim bu kadar.
Annen kötü niyetli bencil değilse normal hayatta, genelde dedikleri çıkıyorAnnem evlenmek istediğim adamı İstemiyor. İşler ciddiye bindi ama hala karşı. ( mesleğini , memleketini falan beğenmiyor bana denk bulmuyor )
Ben nişanlımın arkasındayım seviyorum güveniyorum ama ya sevdiğim için ben körsem ?
Annelerin dediği çıkar biliyorum ama ben nişanlıma güveniyorum
Bir yandanda korkuyorum ya annem ölürse yarın birgün ölecek ben bu vicdan azabıyla nasıl yaşarım onun istediği adamla evlenmiyorum ya mutsuz olursa ömür boyu içinde ukde kalırsa
Ailemin bana uygun gördüğü doktor avukat ama ben gittim bir mahalle esnafını sevdim evet
bana layık görmediler onu
Ama ailemide çok seviyorum ben onları üzmek istemiyorum ömür boyu bu yükle yaşayamam
karakter kısmı ayrı ama eğitimle alakası yok onun.ee eğitimsiz adamlar da eşlerini öldürüyor dövüyor eğitimli de de var.ama bu demek değil ki kendimize denk olan eş aramayalım.ben kadın arkadaş da bile ararım.hatta sanal da yani burada bile aşağı yukarı aynı eğitimde kadınlar ister istemez birbirini buluyor ve sempati duyuyorlar .her konuda konuşamayacağım eş de istemem arkadaş da
aşkın gözü kör bence.kafa dengi evlenseydi tüm çiftler bu kadar boşanma oranı olmazdı değil mi?Öyle tabi ki. Konu sahibi evlenmeyi düşünüyorsa kafaları denktir diye düşünüyorum.
Yanlış anlamayın diyeceğim ama nasıl olsa anlayacaksınız dümdüz yazıyorum o yüzdenBenim işim yok üni mezunuyum nişanlım ilkokul mezunu berber
Herkes kafa dengi arasaydı kimse evlenemezdiaşkın gözü kör bence.kafa dengi evlenseydi tüm çiftler bu kadar boşanma oranı olmazdı değil mi?
Ailemin bana uygun gördüğü doktor avukat ama ben gittim bir mahalle esnafını sevdim evet
yani yanlış anlamayın ama anneniz biraz fazla mı kibirli ne ?Benim işim yok üni mezunuyum nişanlım ilkokul mezunu berber
HayırYurtdişindami yaşiyorsun?
Size bir bilgi vereyim..Annem evlenmek istediğim adamı İstemiyor. İşler ciddiye bindi ama hala karşı. ( mesleğini , memleketini falan beğenmiyor bana denk bulmuyor )
Ben nişanlımın arkasındayım seviyorum güveniyorum ama ya sevdiğim için ben körsem ?
Annelerin dediği çıkar biliyorum ama ben nişanlıma güveniyorum
Bir yandanda korkuyorum ya annem ölürse yarın birgün ölecek ben bu vicdan azabıyla nasıl yaşarım onun istediği adamla evlenmiyorum ya mutsuz olursa ömür boyu içinde ukde kalırsa
bana layık görmediler onu
Ama ailemide çok seviyorum ben onları üzmek istemiyorum ömür boyu bu yükle yaşayamam
Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş. Anneniz evladısıniz diye hayalleri üst perdeden kuruyor ama avukatlar doktorlar da kapıya geçmiş üniversite mezunu bir hanım çıkar diye kuyruk beklemiyor. Anneniz az gerçekçi olsun. Ama siz de olun. İlerde sorun olur eğitim farkı. Erkekler kompleks yapıyor çoğu zamanBenim işim yok üni mezunuyum nişanlım ilkokul mezunu berber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?