Annem iyice saçmaladı.

bir süre annem yalnız gideceğim. tuvalet sorunu kalmayacak ortada ama bana bol bol laf sokacak.
size bir şey soracağım. baştan söyliyeyim ben bu fikri saçma buluyorum.
benim eşimin tabanları düzdür. ayak çukurluğu fazla yok.
yani halk dilinde düztaban.
annem de bana küçüklüğümden beri düztaban insanlar uğursuz olur derdi ben inanmazdım.
şimdi eşim düztaban ve geçenlerde bana bak kocan düztaban bütün uğursuzluklar sizi buluyor dedi. akannehir
bu da saçmalıklarından biri.
anne bu allahtan gelen birşey bir insana nasıl bu şekilde yakıştırma yaparsın günaha giriyorsun söyleme dedim. düşünsenize ben eşime kocacım sen düztabansın bu yaşadıklarımız bu yüzden kusura bakma boşanalım mı diyeyim?
annemin bu saçma düşüncelerinden bıktım. bazen başımı alıp gitmek istiyorum
.
senağlama

psikoloğa gitti.
ama kafayı neye taktığını anlatmamış.
dedim niye anlatıp rahatlamadın? neye üzüldüğünü, benimle ilgili neyi takıyorsun anlatsaydın dedim.
neymiş anlatsaymış doktor ne biçim aile bunlar dermiş. akannehir
anlatmazsan kafana takarsın dedim.
kendi kendini yiyip bitiriyor. sonra da sen sebep oldun diyor.

herkesin annesi damadını sever, benimki seviyor görünüyor.
bu ne kadar acı bir şey.
bunları evlendiğimden beri yaşıyorum. anneme en son dedim ki bak yapma bu kadar beni hasta edeceksin.
eşimle aramızda sorun yok, iyi anlaşıyoruz. her türlü zorluğu eleel aştık, destek olduk.
anneme göre ben herşeyini kabulleniyorum, beni de kendine benzetti.
bu kadar mı olur diyeceksiniz ama daha neler var.
buraya yazdıkça rahatlıyorum biraz.

yalnızlıktan takıyor herşeyi evlendirsem mi acaba

Son düzenleme:
Okudukça daha da çok üzüldüm Melodicim..
Gerçekten mutsuzsun..
Ama böyle olmaz..
Eşin hakkında söyledikleri de çok çirkin..
Anne bu atılmaz,satılmaz kabul ama yine diyecem daha az görüş bence...

az görüşürsem bu sefer kocan istemiyor diyecek.
daha önce birkaç kere erken kalktık. erken dedğim 10.30 da 11 de kalkarken 10 da kalktık. yorgun olduğum için uykum geldi. eşim kalkalım dedi. daha sonra gittiğimizde biz kalkıyoruz dedim otur daha erken iyice avucuna aşmış seni oynatıyor dedi. anne uykum var yarın işe gidicem ve 6.30 da kalkıyorum dedim.pazar uyurmuşum.
anlayacağın iki ucu........ değnek. ne yapsam olmuyor. hani menopozda da değil.
oğlunu paylaşamayan kaynanalar gibi o da beni paylaşamıyor. :çok üzgünüm:

ayy.. dışardan gelen bi erkeğin tuvaletimi kullanması benide sinir ediyo heryere sıçratıyolar bööö.. midem bulandı.. annemde eve misafir geldiğinde onlar gider gitmez bol çamaşır suyuyla tuvaleti yıkardı bende öyleyim annememi çekmişim ne.... boşver annenin kalbini kırma eşinede yansıtma ikisinide idare et..

valla böyle bişey söylese annem ben esime sahip cıkarım
nasıl ki eşimizin hep bize sahip cıkmasını annesine karsı korumasını istiyoruz aynı şeyi bizde yapmalıyız
tuvalete girmeyecekmiş bu ne sacma bişey ya
annen öyle diyorsa o zaman ikimizde gelmiyoruz diyceksin bence

gitmem annemlede ozur dileyene kadar gorusmem annem olması bana ve esime saygısızlık yapma hakkını ona vermez cok ayıp kalp kırıyorlar farkında degiller

gitmem annemlede ozur dileyene kadar gorusmem annem olması bana ve esime saygısızlık yapma hakkını ona vermez cok ayıp kalp kırıyorlar farkında degiller

kesinlikle katılıyorum
kendi annem olması bana ve eşime hakaret etmesi anlamına gelmez
bir uyarırım iki uyarırım baktım olmuyor keserim görüşmeyi
aynı şeyleri eşimn ailesi yapınca görüşmem diyorsam kendi ailemde olunca görüşmem
çifte standart yok bende

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun elalem damat diye deli olurlar kıymet verelimki oda kızımıza kıymet versin derler.bahane edecek daha başka bişey bulamamışmı ya ayrıca benim ailem hep düztaban hiç ugursuzluk diye bişey duymadık dedemde düztaban ama köyün en zengin adamı ugursuz olsaydı düztabanlık işleri hep yolunda gidip zengin olmazdı takma kafana bunlar eski karı sözleri annen seni özleyenedek gitme anlar ozaman ne kadar çok kırıldıgını canım sabırlı ol böyle herşeyi düşünme evliligine gölge düşürme bu senin için herşeyden önemli canın sıkma

ona yeni uğraşlar bulması için yardımcı olun.

derneklere üye olsa.. yada halk eğitim kurlarına katılsın.

boş durdukça saracak yer arıyor. ve olan da size oluyor.

valla tuvelete yapmasın senin....biyerin daha uygundur dersin başkası olsa ama anne işte diyemiyosun
annen tuvelet ihtiyacı gidermiyo demek ne güzelhihoyyyteşinden tiksindine göre-tatlicadiarzu-
gerçekten çok kırıcı,yerinde olsam gitmezdim eşimle.bırak o gelsin özlüyosa.kimse k.bakmasın annem die eşime nefret besleme ve bunu bana yansıtıp üzme hakkına sahip değil

dargınlık olararak değilde annenizin hatasını anlaması için haftada 2 gün yerine 10 günde bir gidin telefonla görüşün ama biraz mesafenizi hissettirin, eğer sadece eşinize karşı böyle değilse annenizi bir uzmana götürün bence,

Evet canim annen hakikaten sacmalamis! Yanliz bunu sakin esini söyleme! sen zamanla unutursun ama esin unutamaz aradaki sogukluk dahada büyür unutma! Bence annene kesin tavrini koy kocana bir damada nasil davraniliyorsa öyle davranmasi gerektigini bir sekilde aklina sok.

Olmaz ki böyle ne esini ailene ezdir nede aileni esine ezdir canim gerekirse anneni araya mesafe koymakla cezalandir benim kullandigim yöntem hep bu. bir ise yariyor mu bilmem ama baska bir yöntem bulamadim henüz

Veya ayni kelimeyi sen annene et. Bundan sonra sizinde benim tualetimi kullanmanmanizi istemiyorum de. Sirf bu lafi duyunca insanin kendini nasil hissetigini anlamasini saglamak icin. bakarsin bir ise yarar

Arkadaşlar bazılarınız anneniz saçmalıyor demiş.
Arkadaşın kendi annesi tamam bence doğru değil ama yine de neyse der geçilir.
Fakat ne olursa olsun insan ailesinden birine laf eder ama başkası etti mi bozulur, yani ben öyleyim..saçmalama veya başka kelimeler ağır olmuş(bence.)..Ama evet eşiniz incinebilir söylemeyin bence..Benim annem de temizlik hastasıdır böyle bir şey demedi, demez de..
Bence eskiden yaşanan şeyleri bir şekilde böyle içinden atıyor anneniz.
Allah yardımcınız olsun.

sende benim eve gelince tuvaletimize girme dersin.
annenin davranışları pek sağlıklı değil.:sinifsinif:
eşini inşaatçı gibi mi görüyor.hani onlar girerler evin sahibinin tuvaletini kullanırlar ya.
annen geçmişinde ne yaşadı bu kadar öfkelenmiş onuda bilmek lazım.kaydirigubbakcemile
aslında gelmeyin diye
önce yemeğim yok
sonra tuvaletime girmesin demiş
istemiyor eşini görmek.sende görüştürme onları ne yapıcan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…