annen ayıp etmiş canım. kızım mutlu bak ne çok seviyor kızımı diye mutlu olacağına. sırf bu yüzden saygı duyması gerekirken. söylediği laflar yenilir yutulur değil. tabiki canın yanar.. benim annem aynı şeyi yapsa valla basar giderim.... bence dengeyi sen sağlamalısın.. bir süre kendin git gel annene en azından istediği şeyleri alır bırakırsın biraz oturur gönlünü yapar annenin öyle eve dönersin... senin annen gerçekten zor bir insanmış ...
ya kızlar benim kaynanamda böyle, ben, eşim, torunu kim wc ye girerse girsin arkadan deli gibi wc temizler gözümüzün içine baka baka hemdekaydirigubbakcemile3 temizlik hastası işte diyorum kafaya takmıyorum, gitmesende olmaz ki:sm_confused: o yüzden ilk sayfada obsesif olabilir mi diye sordum, bu insanlar böyle çünkü, hastalık işte:hulya:
İşte benim teyzemin hali de bu...
Temizlik hastası ben bile evindeyken tuvalete gitmem...
Bu eleştirilecek bir davranış değil çünkü temizlik hastası...
:umursamaz:
Kendini bilse böyle yapmaz hatta psikoloğa da gitti bu yüzden gene bişey olmadı aynı devam ediyor davranışlarına.
Önemli olan kırmadan bunları anlatabilmek...
Teyzem de gelinine çok sık tuvalete gidiyorsun diyip laf sokmuştu durduk yerde. ''Teyze kız napsın dedim gitmesin mi dedim'' yok anlamıyor anlamaz da mantığının o kısmı kilitleniyor böyle durumlarda.
Eşinde iş bitecek melodicim o sabırlı ve alttan alan olacak yoksa ilişkiniz de zedelenebilir annen yüzünden.
Anne sonuçta hem de hasta bir anne ve kalp rahatsızlığı olanlarda (kapl pili var demişsin.) dengesiz ruh hali, çocuklaşma sık görülen bir durum. CADIARZU
Annenden desteğini hiç eksik etme olur mu?
Onu yargılama eşini de getir beraberinde onu da görsün her ne kadar görmek istemiyorum tuvalete girmesin vs dese de emin ol onu da görmek istiyordur...
yerimseniben
Annen senin kötülüğünü istemez asla, mutsuzluğunu da tabii.
kaydirigubbakcemile5
evet haklısın rüyacım. annem inanılmaz titiz bir kadın.
artık gittiğimde elimde domestos eşimin arkasından hijyen sağlıyorum. birşey demiyor artık bu konuda.
eşimi daha az götürmeyi düşünüyorum. benimle başbaşa kalsın biraz.
kötülüğümü istemiyor ama bazen kırıyor işte.
bunu ilk duyduğumda çok kırıldım ama çözümünü buldum şimdi. yeni bir şey çıkartana kadar rahatım.
zor bir durum Allah yardımcın olsun bi yanda kanın canın annen,bi yanda eşin...
ama bazı arkadaşlar yorumda bulunurken annene karşı ağır ithamda bulunmuş sende gitme,annenle konuşma ve benzeri şeyler...arkadaşlar her kim ne yaparsa yapsın kimse sevdiğine kızsa bile başkalarının laf söylemesine incinebilir hele ki bu kişi anne ise...
diyeceğim şudur ki annen her annenin evladının mutluluğunu istedği gibi bunu istedi ama başda anlattığın gibi düğün zamanı olan bazı olumsuzluklar onda tepki yarattı ve şimdi bu şekilde eşine tavır alıyor...yani bazı şeylerin patlaması gibi bahaneler yaratarak ona tepki yapıyor...
tabi olan sana oluyor bol sabırlar diliyorum ...bu tamamen psikolojik yalnız yaşıyor ve yalnız yaşayan uğraşı olamayan çoğu kişide olduğu gibi bazı takıntıları var.
üzerine fazla gitmeyin yeşinizede dediklerini yansıtmayın ki öyle yapıyorsunuz zaten zor olacak ama bu şekilde ancak idare edebilirsiniz.
zor bir durum Allah yardımcın olsun bi yanda kanın canın annen,bi yanda eşin...
ama bazı arkadaşlar yorumda bulunurken annene karşı ağır ithamda bulunmuş sende gitme,annenle konuşma ve benzeri şeyler...arkadaşlar her kim ne yaparsa yapsın kimse sevdiğine kızsa bile başkalarının laf söylemesine incinebilir hele ki bu kişi anne ise...
diyeceğim şudur ki annen her annenin evladının mutluluğunu istedği gibi bunu istedi ama başda anlattığın gibi düğün zamanı olan bazı olumsuzluklar onda tepki yarattı ve şimdi bu şekilde eşine tavır alıyor...yani bazı şeylerin patlaması gibi bahaneler yaratarak ona tepki yapıyor...
tabi olan sana oluyor bol sabırlar diliyorum ...bu tamamen psikolojik yalnız yaşıyor ve yalnız yaşayan uğraşı olamayan çoğu kişide olduğu gibi bazı takıntıları var.
üzerine fazla gitmeyin yeşinizede dediklerini yansıtmayın ki öyle yapıyorsunuz zaten zor olacak ama bu şekilde ancak idare edebilirsiniz.
sağol canım beni anlamış olmana sevindim. evet bazı arkadaşlar annene gitme görüşme demiş. onlarda sanırım yaşadığım bu olaya şaşırıp kızarak böyle tepki verdi.
anneme küsüp gitmemezlik yapamam. dediğnde haklısın. zamanında yaşadığı şeylere tepki veriyor. belki yalnış ama içine atsa daha kötü. ne yapayım ikisini de idare etmek zorundayım. biri annem diğeri eşim. hayatta en değer verdiğim iki insan ve ikisinde vaz geçemem.
ANNE bu atsan atılmaz, satsann satılmaz diye bi laf var ya,anneniz hakkında yorum yapamam,yapmakda istemem, bi an kendi başıma geldiğini düşündüm böyle şeyin,anneme kırılırdım ama kocama da böyle bişeyi söylemek yerine köşe bucak annemden kaçırırdım
Çünkü eşine bişi söylesen sonuçta el oğlu olduğu için ister istemez annene kin besleyebilir, böyle bişi de senin için çok üzücü olur...
Ben dediğim gibi yapardım , ama Allah yaşatmasın