valla tuvelete yapmasın senin....biyerin daha uygundur dersin başkası olsa ama anne işte diyemiyosun
annen tuvelet ihtiyacı gidermiyo demek ne güzelhihoyyyteşinden tiksindine göre-tatlicadiarzu-
gerçekten çok kırıcı,yerinde olsam gitmezdim eşimle.bırak o gelsin özlüyosa.kimse k.bakmasın annem die eşime nefret besleme ve bunu bana yansıtıp üzme hakkına sahip değil
canim benim okudum hepsini Allah yardimcin olsun cok zor bir durum.ben olsam neyapardim diyorum cevap bulamiyorum inanki
bu arada annene cok gecmis olsun acil sifalar
pardon da annenizin psikolojik sorunları mı var ,bu nasıl şey ,çok tuhafıma gitti doğrusu ..
ayıp etmiş anneniz gerçekten.tuvaletin kirleneceğinden eşinizden hoşlanmadığı için söylemiş bencede.eşinizle sık gitmeyin bencede arada kendiniz gidersiniz.zor bi durum ama allah yardımcınız olsun
annen eşinle aranı acacak ve huzurunu bozacak davranışlar sergiliyo bunu sen de tasvip etmiyosun eşin bu durumu anlasa ve tavır koysa napıcaksın annenin haklı bi tarafı yok çünkü. bence de biraz mesefe koyabilirsin ya da azcık sitem edebilirsin laf arasında. ben olsam annem dahi olsa laf ettirmem kocama kocamın istenmediği yer de işim olmaz benim. annen bu sefer ipler benim elimde ben ona hükmediyorum eşine onca laf söylememe rağmen geliyo diye düşünüp iyice abartabilir durumu. bugün sana söylüyosa yarın eşine de söyler. hepimiz annelerimizi seviyoruz ama gerektiği yerde dur denebilmeli.
arkadaşlar evde pc olmadığından dün giremedim. yorum yazamadım.
eve abimde gelip gitse bayan misafir de gelse hemen arkalarından temizler. evet huyu bu titiz. ama abime bir gün niye burada yapıyor evine gitsin demedi.
ama eşime takıntılı bahane yaratıyor. yarın evine yalnız gideceğim.
oturup konuşacağım.
bazılarınız görüşmeyin demişsiniz ya da seyrek git. bunu yaparsam daha çok kırılır eşim göndermiyor diye düşünür.
anneme az gidemem kızlar. kalp pili var. birşey olursa ben vicdan azabı duyarım.
hatası geçmişe takılıp bugünü yaşananları görmemesi.
yarın tekrar konuşacağım neden böyle davranıyor diye.
aynen canim dedigin gibi annenizi bu konu icin üzmeyin ölümlü dünya
anneniz haksiz ama problemleri var bir annenin yerini hic bir sey tutmaz ne olursa olsun
yapacagin tek sey anneni konustur anlata bildigi kadar derdini sana anlatsin icini döksün kizarsa kizsin rahatlasin iki tarafida idare etmek sana düsüyor
ya kızlar benim kaynanamda böyle, ben, eşim, torunu kim wc ye girerse girsin arkadan deli gibi wc temizler gözümüzün içine baka baka hemdekaydirigubbakcemile3
temizlik hastası işte diyorum kafaya takmıyorum, gitmesende olmaz ki:sm_confused:
o yüzden ilk sayfada obsesif olabilir mi diye sordum, bu insanlar böyle çünkü, hastalık işte:hulya:
Bence de siz gitmemezlik etmeyin, hem yalnız yaşıyor hem de kalp hastası, ama eşiniz mümkün olduğu kadar az görüşsün, sonuçta sizin anneniz, yazık eşiniz de her işine koşup saygısını eksik etmiyormuş ama kendisine sevgi göstermeyen birine eşinin annesi bile olsa tahammül etmek de çok zor, neyse ki erkekler kadınlar gibi ince düşünmüyorlar bu yüzden k.valide sorunu pek yaşamıyorlar, en mantıklısı sizin görüşüp eşinizin mümkün olduğu kadar az görüşmesi
anne işte anne...
canım mesafeli davran eşini de çok götürme bahaneler uydur derimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?