Annem kalbim çok acıyor. ..

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.482
408
Merhaba arkadaşlar içimden geldi kalbimin acısını hafifletmek için yazdım. .okuyup yorum yazmak isterseniz sevinirim. ..

Şuan bunu okumani ne çok isterdim. .
sana olan hislerimi hiç bilmeyeceksin. .
ben kızın. .
hiç istemediğin hiç sevmedigin kızın. .
daha karnindayken bile red ettiğin kızın. .
şuan 32 yaşındayım anne ve beni bu yaşıma kadar hiç sevmedin sırf erkek değilde kız olduğum için beni hiç istemedin bana hiç sarilmadin anne neden benim Günahım a girdin neden beni bu dünyaya getirdin ..
komşu teyzeden farkın yok benim gözümde. .
annesizlik cook büyük bir acı hele annen yanindayken annesiz kalmak. .
neden uzaksin bana anne hala öyle. .
ben evlendim Evimin hanımı oldum beni aradığında bile 5 dakkadan fazla surmuyor konuşmamız sen çok yabancisin anne. .
kalbimde derin yaralar bıraktın içimi Yaktın. ben 70 yaşıma gelsemde hep içimde kalacak bu acı. .neden bana sebeb oldun madem sevmeyecektin beni neden doğurdun. .
avazim çıktığı kadar bağırmak haykırmak isterdim sana NEDEN NEDEN NEDEN YAAAA...

lütfen Çocuklarınızı Sevin öpüp koklayin benim annem beni hiç sevmedi öpmedi. .

Burada da babasını sevmeyen biri var..
Naparsa yapsın sevgisi oluşmaz gibime geliyor

Herkesin bir derdi var . Durur içerisinde ...

Hala kücük bir cocuk kadar anne sevgisine muhtaciz hepimiz nekadar bizimde cocuklarimiz olsa yine bizde annelerimizin cocugu olup sevilmek istiyoruz cok normal ki bunu hic yasamayi hasretini cekmekte zordur
Ilk dogumumdan 2 ay sonra 2 3 ay sonra kazayla hamile kaldim kabullenemedim aldirmak bile istedim falan derken bigün oturdum agladim ben napiyorum o cocugun günahi ne kiyamam dedim ona bunu yapamam ama ne yalan söyleyeyim hamilelik boyunca hep düsündum ilk oglum kadar sevemem.heralde o baska diye ama öyle olmuyormus 1 hafta önce dogum yaptim minicik daha elleri kollari mis kokulu insan canindan olunca nasilda seviyor gözünden sakiniyor evlat iste hepsi bir oluyormus insan yasadikca ögreniyor.
Rabbim tüm evlatlarimiza saglik ömür versin insallah.
Sevdiklerimizin degerini bilmek lazim ilerde pisman olmaktansa anneniz size nekadar uzaksa siz ona okadar yakin olun belki geçde olsa düzelir hersey.

Nereden, ne zaman imtihan edileceğimiz belli olmuyor. Sizin de imtihanınız anneniz. Anneniz bilse bu kadar acı çektiğinizi ve hakkınıza girdiğini ayaklarınızın altını bile öperdi tabiri caizse. Annenize bakarak çok iyi anne olun, çocuğunuzu çok ama çok sevin.
Ve bir gün gidip annenizle bunu konuşun, bağırın yüzüne, neden diye sorun, haykırın içinizi kusun.

Inanmak istemiyorum bir annenin evladini sevmedigine. Azcik da olsa sevmez mi yavrusunu. Kendi canindan kendi kanindan. Cok uzucu cok.

Üzüldüm cidden. Bazı insanların kafası çok değişik cidden. Benim babamı da sevmemis hiç kendi babasi, ama maşallah su anda dünyanın en tatlı babasidir kendileri. Eminim sizlerde kendi evlatlariniza karşı sevgi dolu olacaksınız. CatlakB ISSIZZ

İnşALLAH öyle olur..
Ama ben çocuğum olmasıno istemiyorum..
Ben iyi davransam da çocuğum babasından da nefret eder diye çocuğum olmasını istemiyorum halbuki çocukları çok severim..

Inanmak istemiyorum bir annenin evladini sevmedigine. Azcik da olsa sevmez mi yavrusunu. Kendi canindan kendi kanindan. Cok uzucu cok.

o çok istiyordu bi oğlu olsun ve ben oldum oğlunu çok seviyor ama beni sevmiyor. ..

İnşALLAH öyle olur..
Ben iyi davransam da çocuğum babasından da nefret eder diye çocuğum olmasını istemiyorum halbuki çocukları çok severim..

ben nasıl bir anne olacagim diye çok korkuyorum piskolojik tramba bırakıyor insanda bu sevgisizlik ilgisizlik. ..

İnşALLAH öyle olur..

Ya hiç olur mu öyle şey ? Neden sevmesin ki, muhtemelen bekarsiniz siz, eşimizi kendimiz seçebiliriz ama annemizi babamızı secemiyoruz sonuçta değil mi ? Çocukları çok seven birisiyle evlenirsiniz inşallah

ben nasıl bir anne olacagim diye çok korkuyorum piskolojik tramba bırakıyor insanda bu sevgisizlik ilgisizlik. ..

Bende eşim olucak kişiden korkuyorum..

Ya hiç olur mu öyle şey ? Neden sevmesin ki, muhtemelen bekarsiniz siz, eşimizi kendimiz seçebiliriz ama annemizi babamızı secemiyoruz sonuçta değil mi ? Çocukları çok seven birisiyle evlenirsiniz inşallah

Biz hayırlı anne baba olmıcaksak, o bize hayırlı evlat olmıcaksa olmasın diyorum..
Bekarım ve evlilikten korkuyorum..

Geçen bir bayan vardi annesi onu sevmedigi icin o da oglunu sevmiyordu. Lutfen siz de boyle olmayin. Ters tepsin bu durum siz daha cok baglanin. Sevgisizligin acisini sevgi ile çikarin. Annenizden goremediginiz sevginin 1000 katini evladinizdan gorursunuz insallah..

Biz hayırlı anne baba olmıcaksak, o bize hayırlı evlat olmıcaksa olmasın diyorum..
Bekarım ve evlilikten korkuyorum..

Yani bu biraz olumsuz güdüleme. Canlı ornegi benim ışte. Dedem hiç hazetmezdi babamdan. Beni de sevmezdi. Babam ben doğmadan önce, çok kıymet vericem, kendi yasadiklarimi yasatmicam diyerek söz vermiş kendi kendine. Ve ben ondan razıyım. O yüzden bu kadar emin konuşuyorum ya.

İnşALLAH öyle olur..
Ama iyi baba olacağına inandığınız biri ile evlenirseniz eşinizin evladına her güzel hareketinde yaranız biraz daha kabuk bağlar.tam geçer diyemiyorum Geçmez biliyorum...kendinizi de başkalarının hataları Yüzünden istediğiniz herhangi birşeyden mahrum bırakmayın.

Ama babanızın olayı annesinden dolayı olsaydı eşinden korkardı..
Ya benim çocuğumda yaşadıklarını eşime hissederse diye

Ben kimseye inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…