Merhaba arkadaşlar içimden geldi kalbimin acısını hafifletmek için yazdım. .okuyup yorum yazmak isterseniz sevinirim. ..
Şuan bunu okumani ne çok isterdim. .
sana olan hislerimi hiç bilmeyeceksin. .
ben kızın. .
hiç istemediğin hiç sevmedigin kızın. .
daha karnindayken bile red ettiğin kızın. .
şuan 32 yaşındayım anne ve beni bu yaşıma kadar hiç sevmedin sırf erkek değilde kız olduğum için beni hiç istemedin bana hiç sarilmadin anne neden benim Günahım a girdin neden beni bu dünyaya getirdin ..
komşu teyzeden farkın yok benim gözümde. .
annesizlik cook büyük bir acı hele annen yanindayken annesiz kalmak. .
neden uzaksin bana anne hala öyle. .
ben evlendim Evimin hanımı oldum beni aradığında bile 5 dakkadan fazla surmuyor konuşmamız sen çok yabancisin anne. .
kalbimde derin yaralar bıraktın içimi Yaktın. ben 70 yaşıma gelsemde hep içimde kalacak bu acı. .neden bana sebeb oldun madem sevmeyecektin beni neden doğurdun. .
avazim çıktığı kadar bağırmak haykırmak isterdim sana NEDEN NEDEN NEDEN YAAAA...
lütfen Çocuklarınızı Sevin öpüp koklayin benim annem beni hiç sevmedi öpmedi. .
Merhaba arkadaşlar içimden geldi kalbimin acısını hafifletmek için yazdım. .okuyup yorum yazmak isterseniz sevinirim. ..
Şuan bunu okumani ne çok isterdim. .
sana olan hislerimi hiç bilmeyeceksin. .
ben kızın. .
hiç istemediğin hiç sevmedigin kızın. .
daha karnindayken bile red ettiğin kızın. .
şuan 32 yaşındayım anne ve beni bu yaşıma kadar hiç sevmedin sırf erkek değilde kız olduğum için beni hiç istemedin bana hiç sarilmadin anne neden benim Günahım a girdin neden beni bu dünyaya getirdin ..
komşu teyzeden farkın yok benim gözümde. .
annesizlik cook büyük bir acı hele annen yanindayken annesiz kalmak. .
neden uzaksin bana anne hala öyle. .
ben evlendim Evimin hanımı oldum beni aradığında bile 5 dakkadan fazla surmuyor konuşmamız sen çok yabancisin anne. .
kalbimde derin yaralar bıraktın içimi Yaktın. ben 70 yaşıma gelsemde hep içimde kalacak bu acı. .neden bana sebeb oldun madem sevmeyecektin beni neden doğurdun. .
avazim çıktığı kadar bağırmak haykırmak isterdim sana NEDEN NEDEN NEDEN YAAAA...
lütfen Çocuklarınızı Sevin öpüp koklayin benim annem beni hiç sevmedi öpmedi. .
Inanmak istemiyorum bir annenin evladini sevmedigine. Azcik da olsa sevmez mi yavrusunu. Kendi canindan kendi kanindan. Cok uzucu cok.
İnşALLAH öyle olur..
Ama ben çocuğum olmasıno istemiyorum..
Ben iyi davransam da çocuğum babasından da nefret eder diye çocuğum olmasını istemiyorum halbuki çocukları çok severim..
İnşALLAH öyle olur..
Ben iyi davransam da çocuğum babasından da nefret eder diye çocuğum olmasını istemiyorum halbuki çocukları çok severim..
ben nasıl bir anne olacagim diye çok korkuyorum piskolojik tramba bırakıyor insanda bu sevgisizlik ilgisizlik. ..
Ya hiç olur mu öyle şey ? Neden sevmesin ki, muhtemelen bekarsiniz siz, eşimizi kendimiz seçebiliriz ama annemizi babamızı secemiyoruz sonuçta değil mi ? Çocukları çok seven birisiyle evlenirsiniz inşallah
Geçen bir bayan vardi annesi onu sevmedigi icin o da oglunu sevmiyordu. Lutfen siz de boyle olmayin. Ters tepsin bu durum siz daha cok baglanin. Sevgisizligin acisini sevgi ile çikarin. Annenizden goremediginiz sevginin 1000 katini evladinizdan gorursunuz insallah..ben nasıl bir anne olacagim diye çok korkuyorum piskolojik tramba bırakıyor insanda bu sevgisizlik ilgisizlik. ..
Biz hayırlı anne baba olmıcaksak, o bize hayırlı evlat olmıcaksa olmasın diyorum..
Bekarım ve evlilikten korkuyorum..
Ama iyi baba olacağına inandığınız biri ile evlenirseniz eşinizin evladına her güzel hareketinde yaranız biraz daha kabuk bağlar.tam geçer diyemiyorum Geçmez biliyorum...kendinizi de başkalarının hataları Yüzünden istediğiniz herhangi birşeyden mahrum bırakmayın.İnşALLAH öyle olur..
Yani bu biraz olumsuz güdüleme. Canlı ornegi benim ışte. Dedem hiç hazetmezdi babamdan. Beni de sevmezdi. Babam ben doğmadan önce, çok kıymet vericem, kendi yasadiklarimi yasatmicam diyerek söz vermiş kendi kendine. Ve ben ondan razıyım. O yüzden bu kadar emin konuşuyorum ya.
Ama iyi baba olacağına inandığınız biri ile evlenirseniz eşinizin evladına her güzel hareketinde yaranız biraz daha kabuk bağlar.tam geçer diyemiyorum Geçmez biliyorum...kendinizi de başkalarının hataları Yüzünden istediğiniz herhangi birşeyden mahrum bırakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?