Merhaba arkadaşlar içimden geldi kalbimin acısını hafifletmek için yazdım. .okuyup yorum yazmak isterseniz sevinirim. ..
Şuan bunu okumani ne çok isterdim. .
sana olan hislerimi hiç bilmeyeceksin. .
ben kızın. .
hiç istemediğin hiç sevmedigin kızın. .
daha karnindayken bile red ettiğin kızın. .
şuan 32 yaşındayım anne ve beni bu yaşıma kadar hiç sevmedin sırf erkek değilde kız olduğum için beni hiç istemedin bana hiç sarilmadin anne neden benim Günahım a girdin neden beni bu dünyaya getirdin ..
komşu teyzeden farkın yok benim gözümde. .
annesizlik cook büyük bir acı hele annen yanindayken annesiz kalmak. .
neden uzaksin bana anne hala öyle. .
ben evlendim Evimin hanımı oldum beni aradığında bile 5 dakkadan fazla surmuyor konuşmamız sen çok yabancisin anne. .
kalbimde derin yaralar bıraktın içimi Yaktın. ben 70 yaşıma gelsemde hep içimde kalacak bu acı. .neden bana sebeb oldun madem sevmeyecektin beni neden doğurdun. .
avazim çıktığı kadar bağırmak haykırmak isterdim sana NEDEN NEDEN NEDEN YAAAA...
lütfen Çocuklarınızı Sevin öpüp koklayin benim annem beni hiç sevmedi öpmedi. .
Ama babanızın olayı annesinden dolayı olsaydı eşinden korkardı..
Ya benim çocuğumda yaşadıklarını eşime hissederse diye
Çok iyi bir anne olacağınızdan eminim, benim annem üvey anneyle büyümüş biri, yengem de bilakis öyle. Ve mükemmel anneler. Çocukları için ölüyorlar. Annem diyor her zaman; beni seven annem olmadı ama ben öyle olmayacağım diyor. İnanın ki siz mükemmel bir anne olacaksınız hatta çocuklarınız size aşık olacaklar, içinizi ferah tutun.ben nasıl bir anne olacagim diye çok korkuyorum piskolojik tramba bırakıyor insanda bu sevgisizlik ilgisizlik. ..
Size baba şefkatiyle yaklaşan bir kocanız ve çocuklarınıza mükemmel bir baba olacak biri olabilir. Lütfen karamsar olmayın ki siz iyi bir anne olup çocuklarınıza siper olacaksınız kocanız da iyi bir baba olmak zorunda kalacak :)Ama babanızın olayı annesinden dolayı olsaydı eşinden korkardı..
Ya benim çocuğumda yaşadıklarını eşime hissederse diye
Çok iyi Anlıyorum sizi umarım korktuklarınızın hiçbiri olmaz.CatlakB
Bu durum sizde sanırım çok büyük yaralara yol açmış. Su an için sizin durumunuzu anlayabilmem, benim adıma mümkün degil. Eminim haklısınız. En iyisi bu konuda profosyenel yardım almanız.
Size baba şefkatiyle yaklaşan bir kocanız ve çocuklarınıza mükemmel bir baba olacak biri olabilir. Lütfen karamsar olmayın ki siz iyi bir anne olup çocuklarınıza siper olacaksınız kocanız da iyi bir baba olmak zorunda kalacak :)
bende babasızlık durumu var.zor durumlar bazen gizlice ağlarım çocuk gibi
Bu senin suçun değil ki bir de anlatma kimseye bu durumu kullanabilirler yarın öbür gün. İnsanlara karşı dik dur ve lütfen erkek arkadaşını iyi analiz et, ondan da yüzün gülmüyor olmasın.Bilmiyorum..
Annem siper olur bize ama babadan yana şanslı değiliz..
Erkek arkadaşım var ama oda ona benzer diyorum..
Hatta kimi yaptığı şakayı bile yapma diye ikaz ediyorum..
Neden dediğinde.
Oda öyle yapıyor ben sende onu görmek istemiyorum diyorum..
Buda onu kırıyor
Ama elimde değil..
Varken mi yok yoksa vefat mı etti ?
Varken mi yok yoksa vefat mı etti ?
Bu senin suçun değil ki bir de anlatma kimseye bu durumu kullanabilirler yarın öbür gün. İnsanlara karşı dik dur ve lütfen erkek arkadaşını iyi analiz et, ondan da yüzün gülmüyor olmasın.
var ama yok
babalık yapmadı hiç.kavga gürültü sayılacak bir çok şey.Biz okuduysak annem sayesinde çok çekti bizim için.Ama baba denen kavramı bilmiyorum.Bazen içim burkularak izlerim baba kızların yakınlıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?