Annem melek oldu...

Rabbim sabır versin. Başınız sağolsun. Cennette buluşmanız dileğiyle.

Allah ferahlık versin kalbine elbet bulaşacaksın onu düşün rahatla. rahmeti üzerinde olsun annenizin

Bende eşimi kaybettim dışardan bakılsa anne kadar olmaz denebilir ama benim için asla öyle degildi ben eşimin cenazesini goremedim hem görmek istemedim hemde hamile olduğum icin göstermezlerdi ztn... Ama görenler cok güzel bir yüzü olduğunu hatta tebessüm ettigini söylüyorlar. Benim aklimda sadece sabah işe gidişi kaldi ve son sözü "hadi görüşürüz Aşkım " ...
Ölüm acısı cok zor Rabbim sizlere sabirlar versin başınız sağolsun

ALLAH(c.c) hepinizden razı olsun. Teşekkür ederim.
Buraya girip içten duygularınızı okuduğum da daha da duygulanıyorum. Diyorum ki bı dünyada iyi şeyler de var. Teşekkür ederim sağolun.

Rabbim sana sabır versin annenin mekanını cennet eylesin. Kalbine ferahlik versin Allah.

Sizin de başınız sağolsun Allah sabır versin

Başınız sağ olsun

Çok kötü oldum başınız sağolsun, çok çok zor tabii ki eşini kaybetmek de, bir de hamileymişsiniz. Allah eşinizin mekanını cennet eylesin sizin de yardımcınız olsun. Allah sabır versin.

Allahrahmet eğlesin mekanı cennet olsun bende üç ay önce babamı kaybettim sizi çoook iyi anlıyorum allah sabırlar versin

Sizin de başınız sağolsun, allahım evladınıza ve size hayırlı ömürler versin, tüm ailenizi cennette kavuştursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…