- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agzınıza yüreginize saglık ne güzel cevaplamışsınızİnşallah fake bir konudur, çünkü buradan çok da normal görünmüyorsun.
Nasıl genişlikte bir anne kız ilişkisi bilmiyorum. Sana ikinci sevgilinle sevişme diyor, sen de sevişecem illa, bakire değilim, bakire olmayan kızla Sevişilir diyorsun ve bir de annen sana kızdığı için ağlıyorsun.
Türk tipi ailede bu konuşmaların hiçbirini yapamazdın zaten, orası kesin. Evlenmesek bile bunu sevişmeden anlayamam gibi saçma tezler asla konuşulmaz, dahası cinsellik de konuşulmaz yani.
Hadi standardın üstü, anlayışlı bir ailen olsun. Ki annen öyle görünüyor. Cinselliği yaşamış ve üzülmüş olmanı anlayışla karşılamış, ikinci bir hayal kırıklığı yaşamanı istemiyor.
Sen sağlıklı bir ilişki yürütebilir gibi durmuyorsun. Yaşın daha çok küçük. Ve bekarete kafayı takmışsın.
Bu kadar toy hareket eden birinin bir ilişki yaşamasını ben de doğru bulmazdım.
Bir ilişki yaşıyorsan, eğrisi doğrusuyla bunun sorumluluğunu alırsın, sen bu olgunlukta durmuyorsun.
Görüştüğün herkes de senden cinsellik beklemez, beklese de sen bunu karşılamak zorunda değilsin. Birbirini tanımanın başka yolları da var. Her görüştüğün kişiyle yatıp kalkarsan, ne sağlıklı bir psikolojin, ne de sağlıklı bir ilişkin olur zaten.
Bu yaşta eğitim, kendini geliştirmeye yönelik şeylerle ilgilen. Çok hata yaparsın bu kafayla gidersen.
bence annem yalnızlıktan gebereyim istiyor daha yaşım genç dışarı çıkıyorum bakıyorum herkes el ele geziyor bende mutlu olmak istiyorum aşık olmak sevmek sevilmek istiyorum hislerime güveniyorum çünkü o da beni seviyor gibi geliyor tamamen değil ama güveniyorum güvenmek istiyorum sürekli annem yüzünden şüpheleniyorum sonra bi güven bi güvenme tam ruh hastası gibi davranıyorum neden bakire olmadığımı biliyor derseniz illa bi şekilde ama geç ama erken bunu soruyorlar ve ben ilk bakireliğimi kaybettiğimde bunu bir süre sakladım ama eski sevgilimle tartıştığımız bir gün alkollüyken anneme itiraf ettim
Bir kere seviştim bundan sonra da her isteyenle sevişmek zorundayım diye bir şey olabilir yahu? Nasıl kafalar bunlar, buraya nasıl ulaşıyorsunuz merak ediyorum. Sanki kadını tutan tek şey bekaretiymiş de, ondan kurtulunca hayatına giren herkese he diyor.
Ya ben senin msjındaki çaresizliği hissettim ama bakire değilsin diye kendini öldürmek istemek ne demek? Düşünme böyle şeyleri ve annene annen de olsa tepkini koy o şekilde konuşmaya hakkı yok. Hata yapa yapa öğreneceksin. Hata yapmış olabilirsin bu dünyanın sonu değil ki at do düşünceleri kafandan.annem mutluluğumu engelliyor ben 20 yaşındayım şuan hayatımda sevdiğim biri var daha önce 2 yıl başka birisiyle birlikte oldum bakire değilim o şahıs benim hayatımı kararttı onun yüzünden çok büyük acılar yaşadım beni kullandı evlilik diye kandırdı ama sonunda soğudum sıkıldım vs terketti şimdi bu kişiyle mutluyum ciddi birşeyler olmasını isterim ama bu zamana bağlı zaten evlenmek için maddi durumum uygun değil ama annem yok seni kullanıp atacak sonra orospu diyecek adını çıkarıcak vs şüphe olmayan kalbime hep şüphe düşürüyor ve bu yüzden ilişkimiz inişli çıkışlı devam ediyor çünkü annem yüzünden sinir krizlerine giriyorum ağlıyorum ve hep moralimi bozuyor benim hayatımda yüz kişi olmayacak ve bu kişiyi seviyorum ayrıldığım zaman ağlıyorum ağlamama kıyamıyor ama benim moralimi bozarak daha çok ağlamama sebep oluyor intiharın eşiğine geldim artık bakire değilim diye mutlu olmaya sevmeye sevilmeye hakkım yoksa bakire olmamanın kaderi ölümse ben kendimi ciddi söylüyorum öldürücem? annem o hayatımı karartan kişinin benim için doğru insan olduğunu benim onun kıymetini bilmediğini iddia ediyor diyorum bu adam nasıl bir kanser bana yaptıklarını bilmiyor musun ondan çok nefret ediyorum geri dönse bile asla istemem önüme hayatıma bakmak istiyorum annem kimseyle görüşmemi istemiyor mutluluğumu hep engelliyor gerçekten delirmek üzereyim sinir krizleri geçiriyorum onun yüzünden
Bir hata yapmissin ki bence hata yani..Unut olmus bitmis bundan sonraki iliskilerinde de yatmayıver evlenmeden..
kim ne derse desin cok normallestrilse bile burda olsun canım nolcak amaaan canın istemis yapmissin diyenler kendi kızlaŕı 18 yasinda biriyle sevissin ayrılsın isterler mi acaba..
ben geri kafaliyim galiba ama her yorumda nolcak canim denmis de kızın ruh hali ortada olan olmuş iste ..
Yok artık ya. Nerde yaşıyorsunuz acaba?Bakireliğe hala bukadar önem veriliyormu ki yaa?
Vallaha şaşırdım.
Bakirelige tabiki onem veriliyor sonucta turkiye gibi biryerdeyiz hymen zari denilen bir zari butun namusa baglamaya devam ediyoruz malesef. Namussuzluk bacak arasinda degil kalpte olmasin ben hep bunu derim.Bakireliğe hala bukadar önem veriliyormu ki yaa?
Vallaha şaşırdım.
Kıbrısta yaşıyorum kıbrıslıyım ve Türküm! Bana bu konular okadar saçma geliyorki, helede bu yüzden canına kıyma durumunu maalesef idrak edemiyorum güzelim.Yok artık ya. Nerde yaşıyorsunuz acaba?
Hollanda falan mi ?
O zarı çok basit bi şekilde dikiyorlarmış bu arada ve çok cuzi bi fiyata, yani diktirip te ömrünü paylaşacağın o adama ömür boyu saklayacağın bi yalanla yaşamak bence küstahlıktan başka bişey değildir. Bu derdi çekenler inşallah; kafasına bunu takmayacak, dingin akıllı, geçmiş geçmiştir felsefesinde yaşayan adamlar nasip etsin ne diyim artık. Çok üzülüyorum bunu dert edenlereBakirelige tabiki onem veriliyor sonucta turkiye gibi biryerdeyiz hymen zari denilen bir zari butun namusa baglamaya devam ediyoruz malesef. Namussuzluk bacak arasinda degil kalpte olmasin ben hep bunu derim.