- 15 Ocak 2018
- 140
- 174
- 33
- 28
- Konu Sahibi Angelmelekk12
-
Bu beni çok yaralar bende bunun gerçek olduğuna 4 yıldır inanmak istemedim ama başkasına da yapınca ve o korkmadan söyleyince aklım başıma geldiAnnen sana inanmıyor olabilir mi?
Ben öyle hissettim.
Ben inanamiyorum gerçekten çok kötüyüm bir de o bana surat yapıyor halbu ki o kadar acınası bi halde anlattım ki ona gerçekleriYani annen demeye dilim varmıyor da o kadın da annelik hisleri yok herhalde... Kedime biri yan gözle baksa parçalarım .değil ki çocuğuma bakacak.
Allah korusun
Ayrıca benden sonra başına gelen kişiye de inanmadılar benim de canıma tak etti o an anlattım anneme tüm gerçekleriYani annen demeye dilim varmıyor da o kadın da annelik hisleri yok herhalde... Kedime biri yan gözle baksa parçalarım .değil ki çocuğuma bakacak.
Allah korusun
Annen geri kafalı değilse bu şekilde açıkla.Bu beni çok yaralar bende bunun gerçek olduğuna 4 yıldır inanmak istemedim ama başkasına da yapınca ve o korkmadan söyleyince aklım başıma geldi
Bilmiyorum ben ona dedim ki senin kızına bunu yapan insanı masana oturtmayı düşünüyorsan yüzüme bakma bir dahaCok zor bir durum. Ancak yasayan akil verebilir gibi dusunuyorum. Biz ne desek bos.
Nasil mucadele edecegini mi bilemedi acaba bu durumla? Boyle bir savunma mekanizmasi mi gelistirdi? Neden yapmis olabilir.. cok ilginc.
Ben kendimi hala toparlıyamıyorum ki halbu ki salağa yattım yıllarca kendimi o pisliğin iyi bi insan olduğuna yıllar önce olan olayın art niyet taşımadığına kendimi inanırdırmak istedimAnnen geri kafalı değilse bu şekilde açıkla.
Yanlış anladığımı düşünmüştüm/korkmuştum, ancak başkasınada yaptığını duyunca cesaretimi toplayıp sana söyledim falan de.
Ve mümkünse bir psikoloğa falan git derim, küçükken yaşanılan taciz olayları geleceği çok etkiliyormuş.
Sordum ama öyle bir kadın ki ne inanmaması sadece soruyorum diyo halbu ki belli ediyor inanmadığını bir de bana surat yapıyor ben yıllarca icimde tuttum bu olayı anneme anlatırsam yanımda olur sandım kadın masamıza oturtmaktan bahsediyorAnnenize neden böyle davrandığını açıkça sordunuz mu? Size inanıp inanmadığını?
O adam evli ve taciz ettiği kız herkese duyurdu çok da iyi yaptı o adama daha ne olabilir ki zaten herkes biliyor sapık olduğunu olay bu da değil çok detayı var ama anlatamayacağım detaylar bunlarOna birşey olmaz senin adın çıkar diye korkarak üstünü kapatıyor
Dedim ya senin adın çıkar diye korkuyor...O adam evli ve taciz ettiği kız herkese duyurdu çok da iyi yaptı o adama daha ne olabilir ki zaten herkes biliyor sapık olduğunu olay bu da değil çok detayı var ama anlatamayacağım detaylar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?