Annem ne yapmaya çalışıyor?

Kusura bakmayın ama anneniz ağır saçmalıyor Zaten adamın böyle bir pisliği çıkmış siz de anlatmışsınız daha ne bekliyor inanmak için. Ayrıca kim ki bu insan illa evinize gelmesi gerekiyor ne saçma sapan bi tutum bu

Bu arada ben zaten kabahatliyim yıllar önce ya ben yanlış anlamışımdır deyip susup oturmasaydım başka insanın da başı yanmayacaktı ama yemin ederim ki konduramadım

Bu arada ben zaten kabahatliyim yıllar önce ya ben yanlış anlamışımdır deyip susup oturmasaydım başka insanın da başı yanmayacaktı ama yemin ederim ki konduramadım
Korkmuş da olabilirsin normal

Hepimiz bir şekilde tacize uğradık bu memlekette sokakta dolmuşta vs hepimiz çok cesur olup adama dalabildik mi ses çıkartabildik mi
Ki seninki akraba daha korkunç bir durum

Korkmuş da olabilirsin normal

Hepimiz bir şekilde tacize uğradık bu memlekette sokakta dolmuşta vs hepimiz çok cesur olup adama dalabildik mi ses çıkartabildik mi
Ki seninki akraba daha korkunç bir durum
Emin olun ki en güvendiğiniz insandan aldığınız bu tepki tacizden bile daha kötü bir durum yara kalıyor insanda

Mesajınızı şimdi gördüm bana diyor ki madem yaşandı böyle bir olay niye hâlâ gittin kaldın orda anne konduramadım emin olamadım diyorum küçüktüm zaten diyorum bunları derken bile kendi kendime dedim ki kendini savunması gereken ben değilim ki o pislik tacizci

Hadi diyelim sana inanmıyor bir başkasına yaptığını da duymuşsunuz ailecek mesela bu bile o insani eve almamak için yeterli bir sebep. Kaldı ki size inanması gerekir anne olarak bunun olma ihtimali için bile önlem almasi gerekir küslük olmaz demek yerine. Izin vermeyin buna

Aslında bu kaçış tepkisi. Olayı yok sayarak, olmamış gibi davranıp üstünü örtmek. Çünkü sorumluluk alsa olaylar ortaya dökülse kocası ya da oğlunun başı belaya girebilir. Sizin adınız çıkar evlilik yapamazsınız diye düşünüyor olabilir.

Bence tek korkusu evlilik bozulmasın beni düşünerek iyi kötü bir şey yapacağını düşünmüyorum

Bende bunu anlamıyorum zaten benim ailem bukadar mı karaktersiz diye soruyorum kendime inanmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…