- 15 Ocak 2018
- 140
- 174
- 33
- 28
- Konu Sahibi Angelmelekk12
-
Acık açık sana inanmıyorum demiyor ki ben ondan koşulsuz bana inanmasını beklerdim ama şüpheye bile düşmesi beni mahvettiNe olursa olsun insan çocuğunun dediğine inanmalı. Çocuğum varken neden başkasına inanmayi tercih edeyim ki
[
Çok sevdiği bir başkasının yuvası yıkılmasın diye beni her gün ateşe atıyor"O erkek ona birşey olmaz senin adın çıkar" diye meselenin duyulmasından korkarak üstünü kapatıyor maalesef
Çok üzüldüm senin adına , inşallah atlatabilirsin olayı yardim falan alabilirsin. Annene söyleyecek söz bulamıyorumBilmiyorum ben ona dedim ki senin kızına bunu yapan insanı masana oturtmayı düşünüyorsan yüzüme bakma bir daha
Adamın karısı ne tepki verdiO adam evli ve taciz ettiği kız herkese duyurdu çok da iyi yaptı o adama daha ne olabilir ki zaten herkes biliyor sapık olduğunu olay bu da değil çok detayı var ama anlatamayacağım detaylar bunlar
Kusura bakmayın ama anneniz ağır saçmalıyorSordum ama öyle bir kadın ki ne inanmaması sadece soruyorum diyo halbu ki belli ediyor inanmadığını bir de bana surat yapıyor ben yıllarca icimde tuttum bu olayı anneme anlatırsam yanımda olur sandım kadın masamıza oturtmaktan bahsediyor
Çok sevdiğim bi insan adamın karısı kabullenmesi zor oldu ama tacize uğrayan kızı suçladı:) şu an kocası her şeyi sorarsan cocuğu için onunlaAdamın karısı ne tepki verdi
Allah korusun ya gerçekten var öyleKardeşini doğurmak diye bir kitap okudum türkiyedeki ensest gerçeğini anlatıyordu. Babaların yaptığını bile bile ses çıkarmayan çok anne var ben şaşırmadım.
Korkmuş da olabilirsin normalBu arada ben zaten kabahatliyim yıllar önce ya ben yanlış anlamışımdır deyip susup oturmasaydım başka insanın da başı yanmayacaktı ama yemin ederim ki konduramadım
Emin olun ki en güvendiğiniz insandan aldığınız bu tepki tacizden bile daha kötü bir durum yara kalıyor insandaKorkmuş da olabilirsin normal
Hepimiz bir şekilde tacize uğradık bu memlekette sokakta dolmuşta vs hepimiz çok cesur olup adama dalabildik mi ses çıkartabildik mi
Ki seninki akraba daha korkunç bir durum
Mesajınızı şimdi gördüm bana diyor ki madem yaşandı böyle bir olay niye hâlâ gittin kaldın orda anne konduramadım emin olamadım diyorum küçüktüm zaten diyorum bunları derken bile kendi kendime dedim ki kendini savunması gereken ben değilim ki o pislik tacizciYa kusura bakmayın, annenizden bağımsız olarak söylüyorum ama böyle davranan biri bence geri kafalı değil geri zekalıdır. Ben olsam herhalde anlattıklarımı idrak edemiyor diye düşünürüm. İdrak edip de hala size görüşmeniz yönünde ısrar ediyorsa anneliğini sorgulamak gerekir o kadının.
Bir çocuğum için katlanıyorum iki yüzlülüğü dahaÇok sevdiğim bi insan adamın karısı kabullenmesi zor oldu ama tacize uğrayan kızı suçladı:) şu an kocası her şeyi sorarsan cocuğu için onunla
Bence tek korkusu evlilik bozulmasın beni düşünerek iyi kötü bir şey yapacağını düşünmüyorumAslında bu kaçış tepkisi. Olayı yok sayarak, olmamış gibi davranıp üstünü örtmek. Çünkü sorumluluk alsa olaylar ortaya dökülse kocası ya da oğlunun başı belaya girebilir. Sizin adınız çıkar evlilik yapamazsınız diye düşünüyor olabilir.
Bende bunu anlamıyorum zaten benim ailem bukadar mı karaktersiz diye soruyorum kendime inanmak istemedimHadi diyelim sana inanmıyor bir başkasına yaptığını da duymuşsunuz ailecek mesela bu bile o insani eve almamak için yeterli bir sebep. Kaldı ki size inanması gerekir anne olarak bunun olma ihtimali için bile önlem almasi gerekir küslük olmaz demek yerine. Izin vermeyin buna
Aynen öyle benim başıma geleni bilmiyor kadın ama bir olay da büyük konuşmayayım her şeye yeterliBir çocuğum için katlanıyorum iki yüzlülüğü daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?