- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
annemi dinleyince de mutlu olamıyorum kiAnneni dinle.
anlatıyorum ama şöyle de bir durum var annem 17 yasında evlenmiş beni 18 inde dünyaya getirmiş neredeyse benle yas olmaz diyorYas farki epey var... Ileride sorun olabilir ama kararliysan annene mutlu oldugunu anlatmalisin sakince
ama iyi anlaşıyoruz o aramızda sorun olmuyor hiçBilemiyorum 17 yaş bencede çok .
Kuşak farkı resmen
fake değil bu konuyu sormak için üye oldumBişey dicem fake konu mu bu ? Üyelik tarihi bugun
hayır .. çok iyi anlaşıyoruz ve seviyoruz aramızda herhangi bir menfaat ilişkisi yokBir kadin neden kendisinden 17 yas buyuk biriyle evlenir? Cok mu yakisikli,cok mu zengin?
4 senedir bitiremedik ayrı kaldığımız hergun ikimizde ağlayarak uyandık17 yaş ciddi bi yas fakir hani bu işler yasa başa da bakmaz ama gerçekçi olmak lazım ilerde çok büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Yani 26 yaşında genç bi bayansiniz neden 43 yaşında bi adam ? Bence bitirmeniz gerekir aileniz birşeyleri görüyor ki istemiyor. Bu arada bekar mi yani evlilik falan olmuş mu
öyle biri değil işte bende tam tersi cıvıl cıvıl neşeli bir ruha sahip değilim o aksine bana göre çok daha dinamikYaş farkı aşka engel değil bence ama yaşamaya engel.
Evlendiğinizi düşünüyorum , çok genç çok enerjik cıvıl cıvılsınız, sevdiginiz kişi her ne kadar size ayak uydurmaya calışsa da metabolizma denen bir gerçek var. Size 1 gün 2 gün bilemediniz 3 gün ayak uyduracak sonrasında kafası kaldırmayacak, dinlenmek isteyecek, bu zamanla her seyde boyle olacak ve ona da hak verip ama benim de gezmek hakkım diyerek ikilemde kalıp üzüleceksiniz.
Arkadaş ortamınıza girdiğinde hep en büyük o olacak, siz olgun olup onunla iyi anlaşıyor olabilirsiniz ama o siz yaştaki arkadaslarınızla ne kadar anlasabılecek, ne kadar uyum saglayabılecek, ya da siz onun arkadas cevresıne ne kadar girebileceksiniz..
30 yasınıza geldiginizde bebeginiz olsa , eşiniz 47 yaşında olacak.
Bebegi kafası , ruhu, yasam tarzı ne kadar kaldırabilecek?
10 sene sonra hayatınızın en verimli, en guzel caglarında sevgiliniz 53 yasında olacak isteklerinizi karşılaması daha da azalacak.
Mutlaka iyi bir insandır, olgunduri sevecendir.. Ama gercekler her zaman güzel degil.
Bazen olmasını istediklerimiz değil, olması gerekenler olur.
Kusura bakmayın ama güldürdünüz...4 senedir bitiremedik ayrı kaldığımız hergun ikimizde ağlayarak uyandık
iş hayatında tanıstık hayır evlenmeiş hiç zaten yasını da gösteren biri değil yanyana geldiğimizde 17 yas fark edilmez biledaha önce evlilik yapmis mi? nasil tanistiniz?
+1 Babandan yeterince ilgi mi gormedin acaba adam annenle yasit. Biraz aglarsin gecer. Millet 30 yillik kocasindan bosaniyor acayip abartmissiniz. Amcanin aglamasini anliyorum ama...Allah annenden razı olsun.
Annenin elini öp, sözünden de çıkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?