- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Yapma Allah aşkınaonu çok düşündük zaten o ayrı ben ayrı düşündüm ama dediğim gibi kopamıyoruz ve birlikte çok mutluyuz
4 sene de kısa bir süre değil böyle konuşuyGercekten kopamasaniz da bu oyle bir durum uzgunum. Istatistik yalan soylemez. Baba sevgisi alamayan kizlar amcalara asik oluyor. Amcalar her zaman citir sever zaten. Denemesi bedava. Duble hata yapacaksin hem annenle aran bozulacak hem de cok degil 20 sene sonra yasli bir amca ile uyanacaksin. Cay kahve icerken herkes iyi gecinir...
ama onda tek sebep yas farkı değildirAnneni dinle. Çünkü anneler her zaman bilirler. çevremde böyle iki örnek var. Her ikiside ülke ortalamasının üstünde egitimliler. bir tanesinin yaş farkı 10, diğeri de 16. öldük bittik aşığız yapamayız vs. çatır çatır kavgali gürültülü bosandilar. her iki tarafta da Erkek olan yakinimizdi. önce cazip geldi genç olması, sonra çekilmez oldu dediler.
mümkün neden mümkün olmasın ki.. mehmet günsür de 42 yasında meselaMümkün mü?
Asla inanmam buna. 17 yaş yahu, 43 yaşında adam!
babam 47 yaşında ve torun sahibi mesela....
çok harekteli ve dinamik bir insan resmini falan görseniz zaten o kadar yasının olduğuna inanmazsınız bile yasam biçi son derece hareketli dede modunda biri olsa bende hoşlanamazdım ki zatenyaş farkı ta ilişkinizin başından beri aynı.
açıkçası en başından beri büyük bir sorun...
22 yaşındaki bir gence 39 yaşındaki bir adam bakarsa bu midemi bulandırır benim. küçük sinek hesabı...
nerden, nasıl tanıştınız, neden vazgeçilmez sizin için?
burada kaç kişi konu açtı, evlenmeden önce sorun yokken evlilikte büyük sorunlarla karşılaşıyorlar.
daha bugün bir arkadaş aralarında 13 yaş farkın bile ne kadar farklılık getirdiğinden bahsediyordu.
ciddi anlamda çok.
her şeye rağmen "o" diyorsanız yine siz bilirsiniz.
sizin tecrübe etmediğiniz pek çok şeyi o tecrübe etmiş olacak ve size sürekli küçük bir çocuk misali davranacak. gereksiz koruma, kollama, cinsellik keza, çoluk çocuk, gezip tozma vs...
bunlar ilişkiniz süresinde sorun olmamış olabilir ama olacaktır.
çok çok nadir insan var bu şekilde evlenmeyip eşiyle sorun yaşamayan...
onlar da yine bu yaş farkı sebebiyle sosyal sebeplerden etkilenerek sorun yaşıyorlar.
benımde cevremde var öyle buyuk yas farkına rağmen evlenenÇok abartılacak bi durum yok.Etrafımda bu kadar yaş farkı olup evlenen ve mutlu olan bir kaç çift var,ikisi de birbirine ayak uydurabıldıgı muddetce ve siz ılerıde onun yasından dolayı yaşayabileceğiniz problemlerı göze alıyorsanız(gezme tozma,cinsel ilişki) gayet de evlenebilirsiniz.
He annenıze gelınce,annenızın kafa yapısını değiştiremezsiniz,e annenızı çöpe de atamazsınız, yapacak şey belli yar dan vazgeçeceksiniz,yada annenız bir gün pes edip ikna olacak.
Ama çok iyi duşunup karar vermelısınız.
Peki sevgiliniz bir Mehmet Gunsur mu? Sadece soruyorum.mümkün neden mümkün olmasın ki.. mehmet günsür de 42 yasında mesela
evet öyle olmasa 43 yasında dede tipli bi adamdan hoşlanamam ki zatenPeki sevgiliniz bir Mehmet Gunsur mu? Sadece soruyorum.
Pics or it didn't happenevet öyle olmasa 43 yasında dede tipli bi adamdan hoşlanamam ki zaten
No ss no güvenPics or it didn't happen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?