annem nedeniyle tartıştık?

Konuyu gördüğümde bir kaç ihtimal aklıma geldi,
Ya baba küçükken vefat etti,
Ya aileniz boşandı
Yada kötü bir baba ile büyüdünüz.
Şu durumu başla türlü izah etmek mümkün değil. Adam 20 yaşındayken siz daha 3 yaşındaydınız.
Yaş farkı bir yere kadar olur ama 10-11 yaştan sonrası bana göre artık kuşak farkı.
Annenizi dinleyin.
Bu işi bitirin, 3 gün mutsuz olur unutursunuz.

Çok abartılacak bi durum yok.Etrafımda bu kadar yaş farkı olup evlenen ve mutlu olan bir kaç çift var,ikisi de birbirine ayak uydurabıldıgı muddetce ve siz ılerıde onun yasından dolayı yaşayabileceğiniz problemlerı göze alıyorsanız(gezme tozma,cinsel ilişki) gayet de evlenebilirsiniz.
He annenıze gelınce,annenızın kafa yapısını değiştiremezsiniz,e annenızı çöpe de atamazsınız, yapacak şey belli yar dan vazgeçeceksiniz,yada annenız bir gün pes edip ikna olacak.

Ama çok iyi duşunup karar vermelısınız.

onu çok düşündük zaten o ayrı ben ayrı düşündüm ama dediğim gibi kopamıyoruz ve birlikte çok mutluyuz
Yapma Allah aşkına
Ben 36 yaşındayım benim için bile büyük o kişi.
Çok değil birkaç sene sonra pişman olursun evlenirsen. Aynı evde yaşamak, evlilik sevgililikten çok farklı..
Ben annene hak verdim, benim kızım olsan istemezdim bu evliliği

yaş farkı ta ilişkinizin başından beri aynı.
açıkçası en başından beri büyük bir sorun...
22 yaşındaki bir gence 39 yaşındaki bir adam bakarsa bu midemi bulandırır benim. küçük sinek hesabı...
nerden, nasıl tanıştınız, neden vazgeçilmez sizin için?

burada kaç kişi konu açtı, evlenmeden önce sorun yokken evlilikte büyük sorunlarla karşılaşıyorlar.
daha bugün bir arkadaş aralarında 13 yaş farkın bile ne kadar farklılık getirdiğinden bahsediyordu.
ciddi anlamda çok.
her şeye rağmen "o" diyorsanız yine siz bilirsiniz.

sizin tecrübe etmediğiniz pek çok şeyi o tecrübe etmiş olacak ve size sürekli küçük bir çocuk misali davranacak. gereksiz koruma, kollama, cinsellik keza, çoluk çocuk, gezip tozma vs...
bunlar ilişkiniz süresinde sorun olmamış olabilir ama olacaktır.

çok çok nadir insan var bu şekilde evlenmeyip eşiyle sorun yaşamayan...
onlar da yine bu yaş farkı sebebiyle sosyal sebeplerden etkilenerek sorun yaşıyorlar.

4 sene de kısa bir süre değil böyle konuşuy
ama onda tek sebep yas farkı değildir

17 yaş çok, evliliğin en tatlı zamanları ki, bu evliliğin 5. Yılı fialn olacak adam neredeyse 50 olacak.Benim eşşmle 8 yaş aram var. Onda bile ben 30 lardayken o 40 larında oluyor. Kuşak farkımvar aranızda. Annen duyarsız değil, mantıklı davranıyor.

çok harekteli ve dinamik bir insan resmini falan görseniz zaten o kadar yasının olduğuna inanmazsınız bile yasam biçi son derece hareketli dede modunda biri olsa bende hoşlanamazdım ki zaten

benımde cevremde var öyle buyuk yas farkına rağmen evlenen

yani o 39 sen 22 yaşındayken ilişkiniz başladı, istemsizce bunu düşündüm ilk
bence de yaş farkınız çok 17 ne allah aşkına

40 yaşına geldiğinde yanında 60 yaşında biri olacak ve belki de hiç bir aktivitene katılamayacak. hoş bi durum olmayacak. Baban gibi bile durabilir yanında. anneni dinle.

Aileniz haklı çok yaş farkı var. Şimdi farkına varmazsınız ama aynı evde yaşamaya başlayınca sorun olur. Siz 35 yaşındayken adam 52 yaşında olacak birçok şeyde mutlu olamayacaksınız. Siz gezmek eğlenmek isterken daha enerjikken o oturmak isteyecek sakinlik isteyecek.

Belki cinsel anlamda birşeyler bitecek bitmese de çok beklediğiniz gibi olmayacak denge kaybolacak şimdi aşk var o zaman mantık çıkacak ortaya iyi düşünün ailenizde iyiliğinizi istiyor sizde başka gözle tekrar değerlendir.

Ayrıca ben merak ederdim madem bu kadar mükemmel yakışıklı enerjik iyi bir işi var karakter olarak iyi neden bu yaşa kadar evlenmemiş diye hiç mi kafasına uyan biri olmamış bu zamana da çevresi de vardır yani mutlaka bir durum var demek ki.

Ben 31 yaşındayım nişanlım 48 yaşında . Aramızda tam da 17 yaş var.Bu ay içerisinde nikahımız olacak.
Şimdiye kadar hiç bir zaman keşke demedim. Hiç bir zaman kuşak farkı yaşamadım . Çünkü öyle yorucu bir hayat yaşadım ki şimdi onunla dinleniyorum.Bu arada ikinci evliliğim olacak ve 12 yaşında bir kızım var.
Zaten kendi yaşıtlarımdan hiç bir zaman etkilenmedim çünkü gerçekten baba , abi ,dayı, amca sevgisi almadım . Hep benden yaşça büyük olmasını istedim. İlk eşimle de aramız da 8 yaş vardı.
Benim yaş farkını es geçmemin en büyük nedeni genç bir kızım olmasıydı belki başlangıçta.Çünkü yaşıtım bir insan ilerde kızıma kötü bakabilir düşüncesi vardı hep.

Tabi sizin durumunuz farklı hiç evlenmemişsiniz. Anneniz gerçekten haklı inanın. Bence karşınızdakinin sizden bu fedakarlığı istemesi yanlış .

Sonuna kadar seviyorsanız gidin ama EĞER TERCİH ETMEK ZORUNDA KALIRSANIZ MUTLAKA ANNENİZİ TERCİH EDİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…