annem nedeniyle tartıştık?

Bir kadin neden kendisinden 17 yas buyuk biriyle evlenir? Cok mu yakisikli,cok mu zengin?
24 yaşındayım, 40 yaşında birini uzaktan beğeniyorum. Ama uzaktan!
Birincisi geleceğim olmaz onunla, oldurmaya çalışsam ailem tepki gösterir.
İkincisi görmüş geçirmiş, hareketli/ eğlenceli bir hayatı olan birisi bu adam. Kendini gerçekleştirmiş, başarılı, kendinden emin bir bey neden benim gibi yolun başında olan birine baksın ki. Şahsen ben olsam bakmam, çocuk mu yetiştireceğim der çıkarım.
Konu sahibi sana gelince, moral bozmak istemem ama doğa acımasız canım. 17 yaş diyorsun, çok değil 5 sene sonra ne olacak bir düşün derim. Duygusal dönemlerinizi, beklentilerinizi işin içine hiç katmadan direkt gerçekçi bir bakış açısıyla söylüyorum ki bedenlerinizin durumu aynı olmayacak. Bu da az buz bir sorun değil bence.

ama iyi anlaşıyoruz o aramızda sorun olmuyor hiç
Şimdi anlaşıyorsunuz, mesajıma ekleme yaptım da görmedin sanırım.
O 60 yaşına geldiğinde sen daha 43 yaşında , göreceli çok genç olacaksın, o dede moduna geçecek, sana yetmemeye başlayacak, her anlamda.
Üstelik herkes evlenmeden iyi anlaşıyor, iş aynı eve girince başlıyor , aynı evde yaşamadan anlaşılmıyor

Üstelik adama göre hava hoş, alacak gencecik kızı, burda sana haksızlık olacak

+1 Babandan yeterince ilgi mi gormedin acaba adam annenle yasit. Biraz aglarsin gecer. Millet 30 yillik kocasindan bosaniyor acayip abartmissiniz. Amcanin aglamasini anliyorum ama...
babam ben küçükken vefat etti..bu öyle bir durum değil biz gercekten kopamıyoruz

onu çok düşündük zaten o ayrı ben ayrı düşündüm ama dediğim gibi kopamıyoruz ve birlikte çok mutluyuz

anlatıyorum ama şöyle de bir durum var annem 17 yasında evlenmiş beni 18 inde dünyaya getirmiş neredeyse benle yas olmaz diyor
Oda hakli kendine gore...ama bu devirde insanlar gec evleniyor ben 30 yasinda evlendim 43 cok yasli degil evlilik icin sadece aradaki fark ileride sizi uzebilir.hani yaslari yakin olunca oglum diyemez damatt diyemez birde elalem ne diye dusunuyordur .zor bir karar benim esimide ailem istemedi 1 cop bile vermeyiz dediler olur dedim evlendim sorunlar oluyor ama genelde iyiki evlenmisim diyorum cunku o evden daha mutluyum burada sizde dusunun biraz

babam ben küçükken vefat etti..bu öyle bir durum değil biz gercekten kopamıyoruz

kopma o zaman. ne desek beğenmiyorsun. seçimini yapacaksın bitecek. ya aileni karşına alacaksın ya bu ilişkiyi bitireceksin bu kadar net. bunun orta yolunu ben göremedim. bu ana kadar yorumlarda da kimse orta yol bulamamış. yol yakınken kararını versen senin için hayırlı olur.

öyle biri değil işte bende tam tersi cıvıl cıvıl neşeli bir ruha sahip değilim o aksine bana göre çok daha dinamik

kim dogruyu soylerse çürütme çabasındasınız.
1000 kişi burda size, yol yakınken vazgec dese dinlemeyecek 1 kişi evlen dese istediginiz cevap bu oldugu için evlenceksiniz.
bir diğer konu da siz 22 yaşındayken ılıskınız baslamıs ve sevgiliniz 39 yaşındaymıs. normal mi?
26-43 belkı goze batmıyor ( benım batsa da ) ama 39 yasındakı bır adamın 22 yasında daha ergenlıkten yenı cıkmıs sayılan bı kızla bırlıkte olması beni düşündürüyor ve itici geliyor çok.

erkekler geç olgunlaşıyor ama ben kendı yasımda biriyle de anlaşamıyorum ki yasıtlarımla da denedim olmadı

bizde basta sevgili olma amacı ile yakınlık kurmadık ama zamanla işler bu sekılde gelıştı

Gercekten kopamasaniz da bu oyle bir durum uzgunum. Istatistik yalan soylemez. Baba sevgisi alamayan kizlar amcalara asik oluyor. Amcalar her zaman citir sever zaten. Denemesi bedava. Duble hata yapacaksin hem annenle aran bozulacak hem de cok degil 20 sene sonra yasli bir amca ile uyanacaksin. Cay kahve icerken herkes iyi gecinir...

iş hayatında tanıstık hayır evlenmeiş hiç zaten yasını da gösteren biri değil yanyana geldiğimizde 17 yas fark edilmez bile
Mümkün mü?
Asla inanmam buna. 17 yaş yahu, 43 yaşında adam!
babam 47 yaşında ve torun sahibi mesela....

Anneni dinle. Çünkü anneler her zaman bilirler. çevremde böyle iki örnek var. Her ikiside ülke ortalamasının üstünde egitimliler. bir tanesinin yaş farkı 10, diğeri de 16. öldük bittik aşığız yapamayız vs. çatır çatır kavgali gürültülü bosandilar. her iki tarafta da Erkek olan yakinimizdi. önce cazip geldi genç olması, sonra çekilmez oldu dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…