annem nedeniyle tartıştık?

Lutfen kandirmis, kafalamis gibi kelimeler kullanmayalim arkadas hic hoslanmiyor onlarin durumu oyle bir sey degil.

Kızlar güzel ellerinize parmaklarınıza yazık resmen alay ediyor konu sahibi bizle

bir insan bu kadar şey söylemişken hala amcayı savunuyor olmasıda enteresan benım 10 yasındakı yegenıme 27 yasında bırıyle evlen desem kesin saka yapıyorum zanneder umursamaz bile ne diosun ya der geçer güler geçer konu sahibide illede ısrarlıysa 43 yasındaki amcayla evlenmeye saygı duymak lazım nasıl olsa evlenınce amcanın maskesı duser gercek yuzude ortaya cıkar cocugu yasındakı bırıyle ask yasamasının

Fake mi bilemem, ama 2. Uyelik yaziyor.

bana özelden hesap sormus konu sahibi amcanın maskesi dusucek ddım dıye neden amca dıyormusuz falan bıraz konu sahıbı alınmıs amca dememıze yazık kıyamam ya ama amca yasında bırıne abı kardesım kanka dıyemıcemıze gore ne dıyebılırız baska anlamadım bu kadar sınırlenıp ozelden bana hesap sormaya kadar gelmıs valla hey allahım yarabbım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…