- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
merhaba hanımlar,
sizlerden bir konu ile ilgili görüş almak istiyorum ben şu an 26 yasında bir bayanım 4 yıldır hayatımda biri var ve evlenmek istiyor benımle kendisi 43 yasında yani aramızda 17 yaş fark var fakat biz bu yaş farkına rağmen çok iyi anlaşıyoruz ve mutluyuz 2 defa beni istemeye geldi fakat ailem bu evliliğe razı değil tek sorun yas farkı onun kişiliği karakteri mesleği vs hiçbirşey değil sebep bizde bu durumun hoş olmadığının farkındayız ancak ayrılamadık ben onu tercih etsem annem hakkımı helal etmem diyor ve üzülüyor annemi tercih etsem bu sefer ben üzülüyorum ne yapacağım lütfen bana fikir verip yardım eder misiniz? çok çıkmazdayım.
iyi maşallah . sen bildiğini yapacaksın nasılsa.hiç denebilecek kadar az ama sevgilimde neredeyse annemle yasıt onunla anlaşıyoruz uyusuyoruz ki 4 senedir birlikteyiz
+1 Babandan yeterince ilgi mi gormedin acaba adam annenle yasit. Biraz aglarsin gecer. Millet 30 yillik kocasindan bosaniyor acayip abartmissiniz. Amcanin aglamasini anliyorum ama...
İşte aslında 43 yaşındaki sevgilinlede öyle ama köprüyü gecene kadar gecesini gündüz yapmış durumda sevgilin. Geçtiği an geceleri gece olacak, gündüzleri gündüz. Sen ne yaparsan yap.annemle ben gece ile gündüz kadar farklıyız
müslüm gürses mi amaan allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) :))))teşekkürler ama senın evlencen kısıde boyle sıkıntılarla gelebılır bu tarz olmasada cok yorgunum ne gerek var kıs su muzıgın sesını o ne oyle yabancı sarkı benım kafam kaldırmıyor ac bı muslum gurses onu dınleyelım adam gıbı vs vs kısacası ıcı gecmıs olucak
anladım teşekkür ederim.. ben szin basınızdan geçmiş gibi algıladımHayır çektirdi demedim. Sizin için dedim. Çalışıyorsunuz kredi çektirir irfana kaybolur siz ödersiniz yazdım. Hani yanlış anlamayın lütfen bu yaşta birinin kızı yaşında birine aşık olabileceğini sanmıyorum. Ve burda öyle şeyler okuyoruz ki .... iyiliğin için yazıyoruz biz. Dedim yine diyorum senin hayatın üzülecek olan da mutlu olacak olan da sensin. Iyi olc tart
henüz karar verebilmiş değilimBiz vazgeç dedik diye vageçmeyeceğin belli kaldı ki yazık o anacığın vazgeç demiş ona laf ediyorsun . Buraya farklı fikirler almak için kimi açmışsın ya hani buradaki fikirlerin %95i ayrılman yönünde . Peki senin bunca fikirden sonra kararın ne çok merak ediyorum ben
Allah gecinden versinAnneni dinle... Şimdi mutlu olmasan bile ileride kesinlikle iyiki annemi dinlemişim diyeceksin. Olurda anneni dinlemezsen ; anneni kaybettikten sonra keşke anam anam senin sözünü dinleseymişim diyeceksin...
müslüm gürses mi amaan allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) :))))
Allah gecinden versin
Ana mesajı bulamadım ama hakkaten "amca" cuk oturmuşAmca demeyeydin iyiydi.
sana da akıl versinAmin sanada akıl versin inşallah
sana da akıl versin
gerek yok senin aklına ihtiyaım yokçok şükür benim aklım var okudum iş sahibiyim eşimde benimle yaşıt aileler anlaşarak bizde severek evlendik 3 yıldır evliyiz eşimde harıl harıl çalışıyor taşı sıkıp suyunu çıkaran cinsten annemin sözünden hiç çıkmadım herşeyim yerli yerinde eşimle aynı yaştayız bi sıkıntım yok elhamdülillah hatta fazla aklım var vereyim sana... ANNENİ DİNLE...
43 yasinda adama abi diyecek halimiz yok ya amca diyecegiz tabi.Amca demeyeydin iyiydi.
"Ama ama Mehmet Günsür'de 42 yaşında"43 yasinda adama abi diyecek halimiz yok ya amca diyecegiz tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?