annem nedeniyle tartıştık?

şu an sen seviyor musun pekı?

evet hemde deliler gibi ona cevap vermemek için zor tutuyorum kendimi fakat evlenseydim sayet annesının egosunu tatmin etmek zorunda kalıcaktım evet belkıde susarsam yapabılırdım ama bellı bır sure o huyundan sıkılıcaktım ama sevıyorum keske boyle olmasaydı keske aıleler arası anlasmazlık olmasaydı bundada vardır bı hayır ama umarım allah herseyı yoluna koysun aılelerın arası duzelsın ve bızde bırbırımıze kavusalım tek duam bu...

ilk aşkın mıydı?

şahşen ben karşı çıkardım anne olarak .
ama illa evlencem diyen kızıma da ben diyeceğimi dedim . sen çekeceğin çileye aşık olmuşsun der . kendi haline bırakırdım .

22 yaşında 39 yaşında biri ile sevgili olmuşsun demek oluyor bu. ben 26 , o 43 demişsin çünkü.
sen 36 olunca o olacak 53 çok çok fazla yaş farkı demek bu

şahsen ben asla onaylamam .
ben yaşıtım ya da bi kaç yaş büyük tercih etmeni söylemek isterim. davul bile dengi dengine çalar . çokkk pişman olursun . bu kadar söyleyeyeim. şimdi ilk yıllar bunu anlamazsın ama bi kaç yıla erkek arkadaşın yaşlanacak. 10 yıla yaşlı bi adam olacak. sen gencecikken. olsun dersen yine senin kararın. reşit bi insansın.

annem sadece yas farkında dolayı olmaz dıyor erkek arkadasımda ben senı sevıyorum ayrılmam için tek sebep senın ıstemıyorum yapamıyorum demen olur dıyor
Çıtır bi sevgili yapsam o yaşta bende ayrılmam niye ayrılayım delimiyim mantıklı olun bu kadar insan birsey söylüyorsa vardır bir bildiği

annem 44 yasında
annenle aynı yaşta neredeyse .annen yerden göğe kadar haklı.
sen evlen sonra adam sarkacak . kılları dökülecek her yere. zaten erkeklerin 40 yaşından sonra kılları dökülmeye başlar.
babamın da öyle olmuştu. adam kendine yaşlılığında baktıracak çıtır arıyor . bakıp bakıp sana genç kalacak . öyle düşünüyor

kesinlikle . fit vucut fit insanlar , yaşıtların fit kocalarla gezerken sen 10 yıl sonra 53 yaşında orası burası sarkmış kocanla gezeceksin .
kızı sanacaklar seni .adam kıskançlık triplerine girmeye başlayacak. kocanın yanında taliplerin çıkacak. adam seni eve kapatacak. balkona bile çıkmana izin vermeyecek vs . bunları da çok gördük .

Annenizden pay biçin onun enerjisiyle sizinkisi uyuyormu? deneyin, 3 gece üstüste sabahlayın annenizle, 4. gün siz kadar dinamik olabilecekmi?
buna katılıyorum . baban yaşında. baban ile annen ile ne kadar takılabiliyorsun gün içinde.

ne kadar flört etmiştiniz?
4 ay kadar. Ama evlilik düşünüyorduk. Yani öyle yansıtmıştı. Çok şükür ki Rabbim oldurmadi. Şimdi kendi yaşımda biriyle evliyim.. Hatta ay olarak 2 ay küçük benden.
Şimdi sevgi sevgi diyorsun da ailenin onay vermediği biriyle sürekli sıkıntı yaşarsın. Tabi hayat senin

babanız mesela 53 yasında yüksek sesle müzik dinleyemez mi? ya da güncel müzikleri yabancı şarkıları vs? o da önemli aslında ben hep yabancı müzik dinlerim ve güncel müzikleri

hayatta babamın kafası kaldırmaz yuksek sesle muzık guncel muzık takıp etmez hayatta adam hergun bel agrısından oluyor onlarımı takıp edıcek bıde

4 aydır tanıyorsun ve sana kredi çektirdi öyle mi?

çok geçmiş olsun

teşekkürler ama senın evlencen kısıde boyle sıkıntılarla gelebılır bu tarz olmasada cok yorgunum ne gerek var kıs su muzıgın sesını o ne oyle yabancı sarkı benım kafam kaldırmıyor ac bı muslum gurses onu dınleyelım adam gıbı vs vs kısacası ıcı gecmıs olucak

4 aydır tanıyorsun ve sana kredi çektirdi öyle mi?
Hayır çektirdi demedim. Sizin için dedim. Çalışıyorsunuz kredi çektirir ortadan kaybolur siz ödersiniz yazdım. Hani yanlış anlamayın lütfen bu yaşta birinin kızı yaşında birine aşık olabileceğini sanmıyorum. Ve burda öyle şeyler okuyoruz ki .... iyiliğin için yazıyoruz biz. Dedim yine diyorum senin hayatın üzülecek olan da mutlu olacak olan da sensin. Iyi olc tart

Son düzenleme:
hiç denebilecek kadar az ama sevgilimde neredeyse annemle yasıt onunla anlaşıyoruz uyusuyoruz ki 4 senedir birlikteyiz
Biz vazgeç dedik diye vageçmeyeceğin belli kaldı ki yazık o anacığın vazgeç demiş ona laf ediyorsun . Buraya farklı fikirler almak için kimi açmışsın ya hani buradaki fikirlerin %95i ayrılman yönünde . Peki senin bunca fikirden sonra kararın ne çok merak ediyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…