- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
annem 44 yasındaKızım sen delimisin nerden bulursunuz ya bunları kınamamak lazım senin kızın olsa elinle 43 yaşındaki adama verirmisin yakma kendini aklını başına topla senin annen kaç yaşında
şu an sen seviyor musun pekı?
ilk aşkın mıydı?evet hemde deliler gibi ona cevap vermemek için zor tutuyorum kendimi fakat evlenseydim sayet annesının egosunu tatmin etmek zorunda kalıcaktım evet belkıde susarsam yapabılırdım ama bellı bır sure o huyundan sıkılıcaktım ama sevıyorum keske boyle olmasaydı keske aıleler arası anlasmazlık olmasaydı bundada vardır bı hayır ama umarım allah herseyı yoluna koysun aılelerın arası duzelsın ve bızde bırbırımıze kavusalım tek duam bu...
Çıtır bi sevgili yapsam o yaşta bende ayrılmam niye ayrılayım delimiyim mantıklı olun bu kadar insan birsey söylüyorsa vardır bir bildiğiannem sadece yas farkında dolayı olmaz dıyor erkek arkadasımda ben senı sevıyorum ayrılmam için tek sebep senın ıstemıyorum yapamıyorum demen olur dıyor
Şimdi benim kızımı böyle biri istemeye gelse sonuç çok büyük olur kan çıkar ne cesaretannem 44 yasında
annenle aynı yaşta neredeyse .annen yerden göğe kadar haklı.annem 44 yasında
ilk aşkın mıydı?
Annenizden pay biçin onun enerjisiyle sizinkisi uyuyormu? deneyin, 3 gece üstüste sabahlayın annenizle, 4. gün siz kadar dinamik olabilecekmi?annem 44 yasında
buna katılıyorum . baban yaşında. baban ile annen ile ne kadar takılabiliyorsun gün içinde.Annenizden pay biçin onun enerjisiyle sizinkisi uyuyormu? deneyin, 3 gece üstüste sabahlayın annenizle, 4. gün siz kadar dinamik olabilecekmi?
4 ay kadar. Ama evlilik düşünüyorduk. Yani öyle yansıtmıştı. Çok şükür ki Rabbim oldurmadi. Şimdi kendi yaşımda biriyle evliyim.. Hatta ay olarak 2 ay küçük benden.ne kadar flört etmiştiniz?
babanız mesela 53 yasında yüksek sesle müzik dinleyemez mi? ya da güncel müzikleri yabancı şarkıları vs? o da önemli aslında ben hep yabancı müzik dinlerim ve güncel müzikleri
annemle ben gece ile gündüz kadar farklıyızAnnenizden pay biçin onun enerjisiyle sizinkisi uyuyormu? deneyin, 3 gece üstüste sabahlayın annenizle, 4. gün siz kadar dinamik olabilecekmi?
4 aydır tanıyorsun ve sana kredi çektirdi öyle mi?4 ay kadar. Ama evlilik düşünüyorduk. Yani öyle yansıtmıştı. Çok şükür ki Rabbim oldurmadi. Şimdi kendi yaşımda biriyle evliyim.. Hatta ay olarak 2 ay küçük benden.
Şimdi sevgi sevgi diyorsun da ailenin onay vermediği biriyle sürekli sıkıntı yaşarsın. Tabi hayat senin
çok geçmiş olsunhayatta babamın kafası kaldırmaz yuksek sesle muzık guncel muzık takıp etmez hayatta adam hergun bel agrısından oluyor onlarımı takıp edıcek bıde
hiç denebilecek kadar az ama sevgilimde neredeyse annemle yasıt onunla anlaşıyoruz uyusuyoruz ki 4 senedir birlikteyizbuna katılıyorum . baban yaşında. baban ile annen ile ne kadar takılabiliyorsun gün içinde.
çok geçmiş olsun
Hayır çektirdi demedim. Sizin için dedim. Çalışıyorsunuz kredi çektirir ortadan kaybolur siz ödersiniz yazdım. Hani yanlış anlamayın lütfen bu yaşta birinin kızı yaşında birine aşık olabileceğini sanmıyorum. Ve burda öyle şeyler okuyoruz ki .... iyiliğin için yazıyoruz biz. Dedim yine diyorum senin hayatın üzülecek olan da mutlu olacak olan da sensin. Iyi olc tart4 aydır tanıyorsun ve sana kredi çektirdi öyle mi?
Biz vazgeç dedik diye vageçmeyeceğin belli kaldı ki yazık o anacığın vazgeç demiş ona laf ediyorsun . Buraya farklı fikirler almak için kimi açmışsın ya hani buradaki fikirlerin %95i ayrılman yönünde . Peki senin bunca fikirden sonra kararın ne çok merak ediyorum benhiç denebilecek kadar az ama sevgilimde neredeyse annemle yasıt onunla anlaşıyoruz uyusuyoruz ki 4 senedir birlikteyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?