- 21 Kasım 2017
- 28.655
- 124.196
- 598
- Konu Sahibi Moonladyy91
-
Şimdi önce siz de annenize uyup kendinizi doldurmayın. Ev içinize sindi mi önemli olan o. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama taktiğiniz şu olsun: siz kayınvalidenize gidin. İş çıkışı haftada 1-2. Yani onların sizin eve damlamasına izin vermeden siz sık sık onlara gidin, iş çıkışı gidin, yemeği yiyin çok kalamayız sabah iş var diyip evinize dönün. Genel düzen sizin onlara gitmeniz şeklinde olsun. Haftasonuna plan yapın. Boş kalırsanız eşiniz ailesine gitmek ister onlar gelmek ister o yüzden pazartesiden haftasonlarınızı arkadaslarınızla dışarı işiyle doldurun. Perde vb almaya bence kimseyi götürmeyin ya eşinizle siz, eşiniz gelemiyorsa sadece siz ve anneniz gidin. Eşinize de olup bittikten sonra haber verin.Biz evi ailecek baktık, biraz fiyatı düşündüler ve nişanlım hem uygun hem güzel olsun istedi öylesini de buldu ancak evi gordugumde çok yakınmış dedim şaşırdım. Isi geregi o semtte oturmamiz gerekiyordu o konuda hak verdim karsi cikmadım ama annem böyle olmadigini dusunuyor. Hatta bu evin boşaltılmasını beklemisler bu yüzden nişanlım baska evler icin istekli olmadı begenmedi. Annem kayınvalidene yakın olsun diye tutuldu diyor dk başı size gelicek yandın diyor. Annem de görümce temizlige dahil olmadı ama perde islerine karisiyor dedi ve kızdı. Biraz burnu havada buluyoruz yalan değil ve bu arada kendisi de evlenip ayrılmış.
Yani daha illa evlenecem diyon gülüm, belaya kafa göz dalacam diyon. OkNişanlım dominant biri malesef evet, ben huzursuzluk çıkmasın bunca yıl tanışıyoruz diye ve yine evi begendiğimiz için karşı çıkmadım. Bunun bana evlilikte dönüşü ne olur bilemiyorum.
Annesinin niyeti açık değil mi damat beyin ailesiyle, kızlarının yakın olmalarını istemiyor.Üzerine bir de ben o aileyle görüşmem diyor. Damat bey bundan hoşlanmamış ve aileme bağlıyım demiş.Tam tersinden düşünün olayı,kız annesine yakın tutsa evi, kayınvalide olmaz böyle şey yakın oturamazsınız dese kız ne derdi? Ailemle sık görüşmek istiyorum yakın olmak istiyorum buna karışmayın dese bunu normal karşılamazmıydık? Ben kızın annesini çok müdahaleci buldum şahsen.Annesinin niyeti ne? Evet aşırı tepki verip haksız duruma düşmüş olabilir ama adam da açık açık diyor ben aileme bağlıyım diye bu ne demek peki? Annesi haklı
Şehzade sultan doğuruyorlar heralde.Ana kuzusu ile evlilik pişmanlıktır.Onlarinki ana da bizimki p.c mi anlamiyorum.
ama şimdi bu ne alaka yaBiz evi ailecek baktık, biraz fiyatı düşündüler ve nişanlım hem uygun hem güzel olsun istedi öylesini de buldu ancak evi gordugumde çok yakınmış dedim şaşırdım. Isi geregi o semtte oturmamiz gerekiyordu o konuda hak verdim karsi cikmadım ama annem böyle olmadigini dusunuyor. Hatta bu evin boşaltılmasını beklemisler bu yüzden nişanlım baska evler icin istekli olmadı begenmedi. Annem kayınvalidene yakın olsun diye tutuldu diyor dk başı size gelicek yandın diyor. Annem de görümce temizlige dahil olmadı ama perde islerine karisiyor dedi ve kızdı. Biraz burnu havada buluyoruz yalan değil ve bu arada kendisi de evlenip ayrılmış.
Ay inanmıyorum bu yazdiklariniza rağmen evlilik için hala devam ediyor oluşunuza.. huzursuzluk çıkmasın diye susmak ne zamana kadar? Nereye kadar sizi domine etmesine izin vereceksiniz? Kendiniz olamadığınızın bilincindesiniz aslında yol yakın.. şimdi bunca yıl tanışıyorsunuz diye ayrilmiyorsunuz, evlenince de evliyiz diye ayrilmiyorum dersiniz heraldeNişanlım dominant biri malesef evet, ben huzursuzluk çıkmasın bunca yıl tanışıyoruz diye ve yine evi begendiğimiz için karşı çıkmadım. Bunun bana evlilikte dönüşü ne olur bilemiyorum.
Evlenmeden bilemem mi? Mesela ortada olan ipuçlarını birleştirebilirsiniz veya annemizin tecrübelerine guvenebilirsiniz. Annenenizle adam akıllı oturup, anne sen neden böyle düşünüyorsun diyebilirsiniz.. evlenmeden bilemezseniz, İyi deneyin bakalım sonuçta ne kaybedersiniz ki?Benim illaki kendimi korumam gereken bir tehlike yok cünkü. Ama annem icin bu saydıklarınizın hepsi bir problem...Sürekli mutsuz olacaksın diyor, karşiki aile çirkef diyor. Bunu evlenmeden bilemem ama anneme anlatamıyorum.
Annen haklı gibi bence ama yine de sen bilirsinErkek arkadaşımla geçen ay nişanlandık, 1 ay sonra da düğünümüz var. Kayınvalidem ve görümcem iyi niyetli olsalar da son zamanda bazı sıkıntılar var. Kısa süre önce ev tutuldu ve bu ev kayınvalideme 2 dakika yürüyüş mesafesinde. Annem bunu cok problem etti. Çok kızdı ve nişanlımı sucluyor. Aslında nişanlım isleri sebebiyle o evi tuttugunu söylese de annem buna inanmıyor. Kayınvaliden sürekli gelicek mutsuz olucaksın diyor. Evi temizledik, 4 kişi gorumcem temizlige dahil olmadı çalışıyordu ama annem buna kızdı. Gecen gün nişanlımla perde bakalım dedik işleri yoğundu ve ablamın tanıdığı var onunla bakın dedi. Annem köpürdü ve gorumcen gelmeyecek dedi. Nişanlımla telefonda tartıştılar. Annem son zamanda surekli söylendigi icin ben de doldum nişanlımın üstüne gittim bir seyler söyledim. Böyle olmaz annen seni etkiliyor biz aile olucaz ama annenin ve senin ailemle sıkıntıların var dedi. Ben aileme bağlıyım haftada 1 veya 2 defa biraraya gelmeliyiz dedi. Sorunlar çözülmeden evlenmek istemiyorum dediArada kaldım nasıl davranmalıyım?
Hi hi evlenince nasıl olacak mı açarsın bir konu yediler ömrümü diye ahh be yavrucum ayağına sıkıyorsun.Çok merhametli bir insandır iyi niyetlidir. 1 senedir evlilik yolundayız. 10 senedir de tanışıyoruz Ancak tek bir noktada kızıyor abla ve annesiyle ilgili bir şey söyledigimde suratı asıliyor bana karşı soğukluk hissediyor. Aileyle vakit gecirmeyi seviyor hep birbirimizi sevelim istiyor. Evlenince nasıl olucak ev de yakın kafam karışık..
Zaten diyor dominant biri diye, sorun çıkmasın diye susuyormuş konu sahibi. "Bunca yıl tanışıyorlar diye" bu güne kadar hic sesini çıkarmamış..Bizimki bekarken ailesini sallamadığı halde evlenince overdose aileci oldu. Genelde ceylanı ürkütmemeye çalışır erkekler. Nişanlın ona bile tenezzül etmemiş. Şimdiden söylüyor sürekli mıçmıç olacağınızı. İşine gelirse diyor. Berbat bir evlilik bekliyor seni.
Valla ne yalan söyleyeyim evet geleninize gideninize karışacak, Cat kapı gelecek ve sizin de sürekli gelmenizi isteyecek. Baştan sınırlarınızı çizinErkek arkadaşımla geçen ay nişanlandık, 1 ay sonra da düğünümüz var. Kayınvalidem ve görümcem iyi niyetli olsalar da son zamanda bazı sıkıntılar var. Kısa süre önce ev tutuldu ve bu ev kayınvalideme 2 dakika yürüyüş mesafesinde. Annem bunu cok problem etti. Çok kızdı ve nişanlımı sucluyor. Aslında nişanlım isleri sebebiyle o evi tuttugunu söylese de annem buna inanmıyor. Kayınvaliden sürekli gelicek mutsuz olucaksın diyor. Evi temizledik, 4 kişi gorumcem temizlige dahil olmadı çalışıyordu ama annem buna kızdı. Gecen gün nişanlımla perde bakalım dedik işleri yoğundu ve ablamın tanıdığı var onunla bakın dedi. Annem köpürdü ve gorumcen gelmeyecek dedi. Nişanlımla telefonda tartıştılar. Annem son zamanda surekli söylendigi icin ben de doldum nişanlımın üstüne gittim bir seyler söyledim. Böyle olmaz annen seni etkiliyor biz aile olucaz ama annenin ve senin ailemle sıkıntıların var dedi. Ben aileme bağlıyım haftada 1 veya 2 defa biraraya gelmeliyiz dedi. Sorunlar çözülmeden evlenmek istemiyorum dediArada kaldım nasıl davranmalıyım?
Siz de eşiniz kadar bağlısınız bence ailenize. İki taraflı bir problem.Öyle mi dersiniz? Daha evlenmedik tabi bilemiyorum ama Dikkatli olmalı mıyım?
Olacak olacak , siz bir evlenin de görün. O ev çok araştırılıp bulundu ve özellikle aileye hakını diye seçildi. Görürüz burda 6 aylık evliyim , hergun kayinvalidem ile görüşmek zorunda kalıyorum diye konu açarsınızYok o kısım yanlış anlaşıldı biz hep birlikte baktık eve gittik gorduk begendik. Fakat annem sonradan bu evim bizzat yakın tutuldugunu söyleyip bana tepki gösterdi. Ben problem olmaz diyorum ama inanmıyor
Annen haklı gibi sanki he?Ben aileme bağlıyım haftada 1 veya 2 defa biraraya gelmeliyiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?