- 5 Ocak 2012
- 1.314
- 610
- 123
- 37
- Konu Sahibi dilekkivrak
Hayattaki en büyük korkumdur ailemden birini kaybetmek...Rabbim sabrınızı artırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun, acınız çok yeni.. hayat bu,hepimiz günün birinde ölüp gidecegiz bu dunyadan..kimseye kulak vermeden kendi yolunuzà bakın. En doğruyu siz bilirsiniz zaten. Babaniz hakkında kararı ise siz yada onlar değil zaten kendi vermeliBu ramazanda annem aniden kalp krizi geçirip vefat etti kendimi çok yalnız hissediyorum. Teyze dayı hala vs akrabalarımdan hiç kimse de hayatta değil. Babam yaşıyor ama bana bir hayrı yok. Eşim sadece bana destek oldu. Bu arada kardeşim de yok.
Annemin ölümünden sonra akrabalarımdan gerekli ilgiyi de göremedim. Ramazanda annem öldü bir hafta sonra bayram oldu memlekette bekledik babamın evinde kimse gelmedi. Çok üzüldüm çok yalnız kaldım. Bu arada bütün yüküm eşime yüklendi. Akrabalarım bana resmen öküzce davrandılar. Yok babanı huzur evine ver bilmem ne diyen bile oldu. Uzatmak istemiyorum konuyu ama sizden destek bekliyorum. Kendimi nasıl toparlıycam ben?
Başın sağolsunBu ramazanda annem aniden kalp krizi geçirip vefat etti kendimi çok yalnız hissediyorum. Teyze dayı hala vs akrabalarımdan hiç kimse de hayatta değil. Babam yaşıyor ama bana bir hayrı yok. Eşim sadece bana destek oldu. Bu arada kardeşim de yok.
Annemin ölümünden sonra akrabalarımdan gerekli ilgiyi de göremedim. Ramazanda annem öldü bir hafta sonra bayram oldu memlekette bekledik babamın evinde kimse gelmedi. Çok üzüldüm çok yalnız kaldım. Bu arada bütün yüküm eşime yüklendi. Akrabalarım bana resmen öküzce davrandılar. Yok babanı huzur evine ver bilmem ne diyen bile oldu. Uzatmak istemiyorum konuyu ama sizden destek bekliyorum. Kendimi nasıl toparlıycam ben?
Allah sabır versin...Bu ramazanda annem aniden kalp krizi geçirip vefat etti kendimi çok yalnız hissediyorum. Teyze dayı hala vs akrabalarımdan hiç kimse de hayatta değil. Babam yaşıyor ama bana bir hayrı yok. Eşim sadece bana destek oldu. Bu arada kardeşim de yok.
bende ananemi kaybedeli 1 yıldı ve ne kadar çevremce beklenen bir şey olsa ben beklemiyordum beni o büyüttüğü için sizi az çok anlıyorum bende çok zor zamanlar geçirdim ananemin vefatından sonra cenazenin ölenler için değil kalanlar için olduğunu düşünmeye başlamıştım ve sonra fark ettim ki kabullenince çözülmüş herşey kabullenip hayatıma onsuz şekil verinceBu ramazanda annem aniden kalp krizi geçirip vefat etti kendimi çok yalnız hissediyorum. Teyze dayı hala vs akrabalarımdan hiç kimse de hayatta değil. Babam yaşıyor ama bana bir hayrı yok. Eşim sadece bana destek oldu. Bu arada kardeşim de yok.
Başın sagolsun canim Allah sabırlar versin sanadaBu ramazanda annem aniden kalp krizi geçirip vefat etti kendimi çok yalnız hissediyorum. Teyze dayı hala vs akrabalarımdan hiç kimse de hayatta değil. Babam yaşıyor ama bana bir hayrı yok. Eşim sadece bana destek oldu. Bu arada kardeşim de yok.