• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem öldü

Bu ramazanda annem aniden kalp krizi geçirip vefat etti kendimi çok yalnız hissediyorum. Teyze dayı hala vs akrabalarımdan hiç kimse de hayatta değil. Babam yaşıyor ama bana bir hayrı yok. Eşim sadece bana destek oldu. Bu arada kardeşim de yok.
Annemin ölümünden sonra akrabalarımdan gerekli ilgiyi de göremedim. Ramazanda annem öldü bir hafta sonra bayram oldu memlekette bekledik babamın evinde kimse gelmedi. Çok üzüldüm çok yalnız kaldım. Bu arada bütün yüküm eşime yüklendi. Akrabalarım bana resmen öküzce davrandılar. Yok babanı huzur evine ver bilmem ne diyen bile oldu. Uzatmak istemiyorum konuyu ama sizden destek bekliyorum. Kendimi nasıl toparlıycam ben?
Başınız sağolsun, acınız çok yeni.. hayat bu,hepimiz günün birinde ölüp gidecegiz bu dunyadan..kimseye kulak vermeden kendi yolunuzà bakın. En doğruyu siz bilirsiniz zaten. Babaniz hakkında kararı ise siz yada onlar değil zaten kendi vermeli

Bu ramazanda annem aniden kalp krizi geçirip vefat etti kendimi çok yalnız hissediyorum. Teyze dayı hala vs akrabalarımdan hiç kimse de hayatta değil. Babam yaşıyor ama bana bir hayrı yok. Eşim sadece bana destek oldu. Bu arada kardeşim de yok.
Annemin ölümünden sonra akrabalarımdan gerekli ilgiyi de göremedim. Ramazanda annem öldü bir hafta sonra bayram oldu memlekette bekledik babamın evinde kimse gelmedi. Çok üzüldüm çok yalnız kaldım. Bu arada bütün yüküm eşime yüklendi. Akrabalarım bana resmen öküzce davrandılar. Yok babanı huzur evine ver bilmem ne diyen bile oldu. Uzatmak istemiyorum konuyu ama sizden destek bekliyorum. Kendimi nasıl toparlıycam ben?
Başın sağolsun
Rabbim sabrını artırsın inşallah

İlk olarak insanlardan beklentini sıfıra indir

Hatta şu babanı huzur evine ver diyen zihniyetler olmasada olur görüşme bile

Allah sabır versin...

Başınız sağolsun.hepimizin en korktuğu ama eninde sonunda başımıza gelecek sey ölüm acısı

Allah emanetini vakti gelince alıyor.akrabalık yok artık canınızı sıkmayın çoğu akbaba
Babanıza eşinize sarılın.bol bol dua edin.tekrar başınız sağolsun

Başınız sağ olsun. Eşinize babanıza sarılın acınız tez vakitte hafifler inşallah.

Gözlerim doldu.Allah, annenize rahmet eylesin sizlere de sabır versin inşallah. Elalem ne derse desin siz, babacığınıza eşinize ve gerçek dostlarınıza sarılın acılar paylaşıldıkça azalır.

bende ananemi kaybedeli 1 yıldı ve ne kadar çevremce beklenen bir şey olsa ben beklemiyordum beni o büyüttüğü için sizi az çok anlıyorum bende çok zor zamanlar geçirdim ananemin vefatından sonra cenazenin ölenler için değil kalanlar için olduğunu düşünmeye başlamıştım ve sonra fark ettim ki kabullenince çözülmüş herşey kabullenip hayatıma onsuz şekil verince

Başin sag olsun.
Yasını tutacaksin. Hemen atlatmayi beklemek biraz fazla olur.
Lisedeyken babam, universitedeyken annem öldü. Hem de benim annem de aniden durup dururken evin icinde kalp krizi gecirip öldü.
Okumak, okula dönmek zorundaydim. Döndüm. Mezun oldum, ertelenmiş yasımı tuttum. O acı çekmeden geçmiyor. Çok özluyorum annecigim ne evlendigimi gordu, ne yarin bir gun cocugum olsa gorebilecek. Dogum yapan yaninda annesi olan kizlara o kadar ozeniyorum ki... İnan hayatta ne mala mülke ne mevkiye imrenirim. Tek imrendigim ama asla gerceklesmeyecek olan sahne budur ve kimileri bunu herkesin yasayamadiginin bile farkinda degildir.
Kalan hayatimizda ozlemimiz artacak aci ise zamanla azalacak. Olay bu. İnsallah cennette kavusmak nasip olur...

Buarada akrabadan destek beklememeye calisabilirsin, eşin yanindaymis, onun elini tutup teselli olmaya calisabilirsin.

Allah rahmet eylesın,sabır versın sıze..Yakınımdakı bırının olumu en buyuk fobımken annenızı kaybetmenız ve cevrenızdekılerın duyarsızlıgı cok acı:(
Kimseyı takmayın ve psıkolojık yardım almaya calısın.

Başın sagolsun canim Allah sabırlar versin sanada :(

Geçen sene annem sandığını açtı çeyizlerimi vermek için anaannemin başörtüsünü görünce sarıldı ağladı anaannem 1987 yılında vefat etmişti. 26 Mayısta da ben annemi kaybettim, ailem çok destek oldu hala sürekli arayıp soruyolar ama annemin yerini kimse tutamaz, kardeşim de yok ki sarılıp ağlayım aynı acıyı yaşadığım kimse yok bunları yazarken bile başladım ağlamaya. Kocam da sağolsun çok destek oldu hala da oluyo ama geçmiyo yani. Benim şansım mıdır, şanssızlığım mıdır çalışıyorum ve annemden sonra hamile kaldım ki isteyerek yaptık zaten kocam sen başka türlü avunmazsın dedi, şimdi de ağlıyorum ama bebeğim geliyo aklıma sen üzülme kuzum anne annesini özledi diyorum onla konuşuyorum neden bilmiyorum ama anladığını da hissediyorum. Kısaca bebeğim bana tutundu yaşam için ben de bebeğime tutundum, bi yerlerden tutunmak zorundasın acın hiç azalmayacak sadece onla yaşamayı öğreneceksin elimizden bi şey gelmiyo çünkü.

Back
X