• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem para ve o pislik adam

Adam psikopatta annende pek aklı basında anne gibi davranmıyo bence,elalemin adamı niye kapı yaptırsın falan,yaptırdı böyle karaktersizmişki istiyo tekrar,Allah yardımcın olsun,bu parayı bulup vermeye çalış ama okkalı bi konus annenle. Yarın öbür gün evlendiginde eşine karşı mahcup olabileceğin bir davranış yaşam şekli çıkarmasın ortaya

Annen adamdan para almayı kesinlikle bıraksın adamı da hayatından çıkarsın.

Para işini bilemedim.

Annen yalnız kaldıkça o adama sarıyor , bence en doğrusu babana dönmesi. Babanla bir konuşsan?

annen neden kedi ailesi ile yaşamayı denemiyor?

şu halde insanın annesine yardım etmesi lazım ama ikinciye affeden üçüncüye de affeder.

Merhabalar,
Bu sefer size tekrardan annemle ilgili bişey danışacağım.
Annem İstanbulda değil babamla ayrılar, yaklaşık iki yıldır. Ben babamla kalıyorum. Annemin hayatında başka bir adam vardı. Bu adam öyleki iyiliğine iyi, kötülüğüne ondan kötüsü yok. Biz annemle istanbulda kalırken bize evi kendisi buldu bir kaç aylık kirayı peşin ödemiş bundan kardeşimin ve benim haberim yoktu. Gel gelelim annem istanbuldayken yine tartışmışlardı ayrılmışlardı, adam çıktı babamın karşısına senin karının borçlarını ödedim bana 6 milyar borçlu sen vereceksin falan. En sahibini arayıp onlar size para ödeyemez çıkarın onları evden demeler.. babam o adama parasını verdi. Büyük olaylar oldu. Babam ve annem o dönem barıştılar fakat sadece 3 gün sürdü. Annemin psikolojisi çok bozulmuştu ağlıyordu gelgitler yaşıyordu.
Sonra dedem ona kendilerininde yaşamış olduğu başka bir şehirden ev aldı ve annem orda kendine yeni bir hayat kurdu. Boşandılar resmi olarak. O adam anneme ne yaptı ne etti kendisini yine affettirdi. Bir müddet araları iyiydi. Anneme maddi manevi destek oluyordu, annemle ilgileniyordu annem mutluydu. Fakat gel gelelim son dönemlerde adam yine kafayı yedi.

Anneme doğum gününde telefon hediye etmiş, fakat son dönemde adamın kıskançlıklarının artması üzerine çok büyük kavga etmişler. Adam anneme hakaretlerde bulunmuş. Annemin yeni evine kapı yaptırmış onun parasını ve hediye ettiği telefonu hakaretlerle geri istemiş. Hatta anneme benden aldığın borç paraları gidip babanın karşısına çıkıp ondan isteyeceğim diye tehditler etmiş.

Bunca şeyden sonra annem tabiki onu hayatından çıkardı. Ama gel gelelim bir sürü borcu var. Adam telefonu almaya gittiğinde bile bu telefonu senin gibi k... bırakacağımı mı sandın demiş.
Şimdi ben ne yapmalıyım bilemiyorum.
Ben mayısta evleniyorum bu adamın annemi rahatsız etmesini kesinlikle istemiyorum
annem borçlarından dolayı benden 1500 tl istiyor ve benim ona o parayı verecek gücüm yok şuan.
Bana senden başka isteyecek kimsem yok diyor parayı bulmalısın iki üç gün içinde falan diyor
emirvaki yapmasından hoşlanmadım
acayip derecede sinirleniyorum
lütfen ters ve tepkili yorumlar yapmayın, şimdiden görüşleriniz için teşekkür ederim

Su seni insan yerine koymayan kadindan bahsediyorsun degil mi? Sana cok agir küfürler eden kadindan???

Adam psikopat orası aşikâr ama annenizde bile isteye bu adama neden geri dönmüş? Hadi geri döndü,bu adam en ufak sıkıntıda aldığının,yaptıgının hesabını yapıp geri istiyormuş,hadi telefon hediye ki bence onuda kabul etmemeliydi,kapı yaptırmak neyin nesi?
Bilemedim,annenizde normal değil kusura bakmayın. Bunca rezilliğe rağmen geri dönmemeliydi.
Şimdi size düşen,bulabiliyorsanız bulup vermek,aksi halde başınin çaresine bakması gerektiğini söylemek.

Merhabalar,
Annem İstanbulda değil babamla ayrılar, yaklaşık iki yıldır. Ben babamla kalıyorum. Annemin hayatında başka bir adam vardı. Bu adam öyleki iyiliğine iyi, kötülüğüne ondan kötüsü yok. Biz annemle istanbulda kalırken bize evi kendisi buldu bir kaç aylık kirayı peşin ödemiş bundan kardeşimin ve benim haberim yoktu. Gel gelelim annem istanbuldayken yine tartışmışlardı ayrılmışlardı, adam çıktı babamın karşısına senin karının borçlarını ödedim bana 6 milyar borçlu sen vereceksin falan. En sahibini arayıp onlar size para ödeyemez çıkarın onları evden demeler.. babam o adama parasını verdi. Büyük olaylar oldu. Babam ve annem o dönem barıştılar fakat sadece 3 gün sürdü. Annemin psikolojisi çok bozulmuştu ağlıyordu gelgitler yaşıyordu.
Sonra dedem ona kendilerininde yaşamış olduğu başka bir şehirden ev aldı ve annem orda kendine yeni bir hayat kurdu. Boşandılar resmi olarak. O adam anneme ne yaptı ne etti kendisini yine affettirdi. Bir müddet araları iyiydi. Anneme maddi manevi destek oluyordu, annemle ilgileniyordu annem mutluydu. Fakat gel gelelim son dönemlerde adam yine kafayı yedi.

Anneme doğum gününde telefon hediye etmiş, fakat son dönemde adamın kıskançlıklarının artması üzerine çok büyük kavga etmişler. Adam anneme hakaretlerde bulunmuş. Annemin yeni evine kapı yaptırmış onun parasını ve hediye ettiği telefonu hakaretlerle geri istemiş. Hatta anneme benden aldığın borç paraları gidip babanın karşısına çıkıp ondan isteyeceğim diye tehditler etmiş.

Bunca şeyden sonra annem tabiki onu hayatından çıkardı. Ama gel gelelim bir sürü borcu var. Adam telefonu almaya gittiğinde bile bu telefonu senin gibi k... bırakacağımı mı sandın demiş.
Ben mayısta evleniyorum bu adamın annemi rahatsız etmesini kesinlikle istemiyorum
annem borçlarından dolayı benden 1500 tl istiyor ve benim ona o parayı verecek gücüm yok şuan.
Bana senden başka isteyecek kimsem yok diyor parayı bulmalısın iki üç gün içinde falan diyor
lütfen ters ve tepkili yorumlar yapmayın, şimdiden görüşleriniz için teşekkür ederim

he bir şey daha ekleyeyim
annem adama olan borcu için değil
doğalgaz faturası ve diğer borçları için
diğer borçları ne bilmiyorum
bende düşünüyoırumki
doğalgaz faturasını ödeyecek kadar yardım edeyim 445 tl
adamın parasını kendi ödesin benimde gücüm bu kadar yetiyor diyiyimn

Canim biliyorum aileden vaz gecmek cok zor, ama böyle durumlarda tepkini koymazsan her zaman icin sadece kullanilacaksin. Yapma bunu kendine. Simdi sen sabahi zor etmissindir parayi nasil bulcam nerden alcam diye. Sana deger vermeyen birine bu kadar caba harcama. Yazik olur sana. Hayatta bunu ögrendim ki ablacim (senin yasinda kardeslerim var benim) biri seni sevmiyorsa, deger vermiyorsa, dünyayi o kisi icin tersine cevirsen yine sevmez yine deger vermez.

he bir şey daha ekleyeyim
annem adama olan borcu için değil
doğalgaz faturası ve diğer borçları için
diğer borçları ne bilmiyorum
bende düşünüyoırumki
doğalgaz faturasını ödeyecek kadar yardım edeyim 445 tl
adamın parasını kendi ödesin benimde gücüm bu kadar yetiyor diyiyimn
Bu borç ne borcu böyle kira ödemiyor anladığım kadarı ile o adamada borcu varmış birilerine para falan mı verdi zamanında acaba.

Bak tatlım nişanlıymissin Allah mesut etsin.
Ne şimdi ne de evlenince annene asla para verme. Ilk seferinde almış bir sürü borç olmuş. Ki annen borç istememistir herhalde. Neyse. Ikinci de akillanmamis o kadar olaydan sonra gene adamın parasını yemiş. Bu adamın yeniden isteyeceğini biliyordu. Kaldı ki elin adamından neden para ve telefon kabul ediyor. Ben sevgili donemindeyken eşimden yirmi lira alsam hemen geri öderdim. Çünkü bana sırf sevgiliyiz diye neden para versin. Kendimi şey gibi hissederdim.
Ikinci olarak hatasının bedelini o zamanlar baban 6000 TL vererek ödemiş. Annenden bir şey çıkmamış. Bedel ödememiş. Bedel ödemeyen insanlar bedel ödemediği sürece aynı hatayı tekrarlar. Ne zamanki hatasının bedelini öder o zaman akillanır. Psikoloji bilimi söylüyor bunu.
Bunun bedelini asla sen ödeme. Gitsin ek iş bulsun. Ne yapıyorsa yapsın. Annemdir deyip acıma. Bu ona kötülük olur. Nasıl aldıysan öyle öde anne de. Baksın başının çaresine.

Adam haysiyetsizin tekiymiş ama anneniz de maalesef ergen kızlardan hallice davranmış,artık olan olmuş fakat sizin artık bu konuda çok katı olmanız lazım çünkü annenizin hataları size zarar veriyor. Aileler hep hayırlı çocuk istiyorlar ama bazen kendileri çocuklarını zerre kadar düşünmeden hareket ediyorlar,yerinizde olsaydım son bir defa yardım ederdim fakat bundan sonra yine aynı şeyleri yaparsa annenizle mesafe koyun. Off anne söz konusu olunca özellikle kız çocukları için dünya duruyor resmen,kayıtsız kalamıyoruz bir türlü.

Merhabalar,

Adam hediyeleri misliyle geri almak için vermiş .kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez hesabı . Annen de 18lik kız mı ,hiç mi tecrübe edinememış yaşadıklarından

Anneniz o adamla tekrar barisak tekrar ayrilacak vu kisir dongu hep donecek o adama hep borclu olacak.
Siz direk annenizden kopun en mantiklisi

bence sen annenden hızlıca uzaklaş.
belki ağır gelebilir ama ne biçim kadın ya hu??
evliyken başkasının nikahındayken elin adamıyla birliktelik yaşıyor. sonra nikahlı kocasının karşısına çıkıyor adam karının borcunu öde diyor. koca kadın bunlardan ders almayıp tekrar o adamla birlikteliğe girişip bu defa cezasını kızına kesiyor.
yok artı ya hu! tam cinnetlik konu. afedersin ama anneni çok farklı bir gözle gördüğü için adam kullanıp kullanıp atıyor. ha ben de o gözle gördüm anneni. ama o adam da farklı mı hayır?? başkasıyla nikahlı kadınla alem yapıyor.
ya eşinle aranda bile problem oluşturur annen . dikkat et. çizgini çek. hani adam annene zarar verecek birisiyse yapabiliyorsan ver parayı ve bu son görüşmeyelim bir daha gibi konuşabilirsin.

Back
X