Annem sorun çıkarıyor hep

Hayalim2121

Muffin time😋🧁
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
923
867
53
27
Merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim ve eşim le aram gayet iyi severek evlendik ama evlendigimizden beri annem eşimi sevmiyor ve sürekli onu bırak gel diyor ben eşimi bırakmak istemiyorum seviyorum bana iyide ben evlendikten 3 ay sonra babam çok borçlarım var lütfen bana altinlarini borç verirmisin dedi eşimde ailen tabikide verebilirsin demişti onada danıştım sonra şuan hamileyim annem eşimi terketmedigim için benimle konuşmuyor istemiyor babam altını alırken 3 ay sonra veririm dedi 2yil oldu kaç defa istedim vermedi hatta telefonlarimi bile açmadı şuan hamileyim ve uzun bir süre sonra çocuğun ihtiyaçları falan için yani yatak odası falan almayı düşünüyorum para lazım olucak ben altinlarimin küçük bir kısmını çocuğuma harcamak istiyorum ama bugün annem hem beni arayıp sormuyor hemde gelme gelmezsen geber inşallah o çocuktan hayır görmezsin falan diye mesaj atmış bende bir daha arama yazma dedim çünkü hassas donemimdeyim bende altinlarimi gönderin ihtiyacım var dedim asla sen madem o serefsizi tercih edip gelmiyorsun o cocuktan kurtulmuyorsun asla vermicem dedi sen ve çocuğun geberin dedi çok üzgünüm akşamdan beri aklıma geldikçe ağlıyorum ne yapmalıyım 😔😔

bir anne kızının iyi giden evliliğini nasıl baltalamak ister? nasıl kızına doğacak torununa geber diyebilecek kadar vicdan yoksunu olabilir anlamıyorum .üzülmeyin lütfen annede olsa bu kadın tek damla gözyaşınıza değmiyor.
altınlarıda almak için uğraşın onlara bırakmayın.

Eşinin yerinde olsam aileni evime sokmaz çocuğumu da onlara göstermezdim. Ailen diye sövmüyorum anladın sen
Eşimde öyle diyor zaten kaç defa o çocuktan kurtul dediğini de duymuş asla evime gelmesinler cocugumuzu gormesinler diyor eşim anlayışlı arayınca açma üzülme ağlama diyor.

bir anne kızının iyi giden evliliğini nasıl baltalamak ister? nasıl kızına doğacak torununa geber diyebilecek kadar vicdan yoksunu olabilir anlamıyorum .üzülmeyin lütfen annede olsa bu kadın tek damla gözyaşınıza değmiyor.
Vermicem diyor benim daha öncede bir hamileliğim oldu ondada gebersin diye diye düşürdüm çocuğu psikolojik baskı yaratti vermicem diyor.kardeslerim daha küçük onların bile benimle konusmasina izin vermiyor

Eşimde öyle diyor zaten kaç defa o çocuktan kurtul dediğini de duymuş asla evime gelmesinler cocugumuzu gormesinler diyor eşim anlayışlı arayınca açma üzülme ağlama diyor.
Çifte standart yok. Kaynana yapsaydı ne tavsiye de bulunacaksak annen olunca da bu değişmez. Sonuçta annen eşinin kaynanası. Adam haklı

Babanı az çok bilmiyor muydun da verdin altınları...Ne bileyim herkes ailesini bilir yaaa...Giden gitmiş gibi Allah hidayet versin ne diyeyim...Annen neden eşini istemedi bilemem ama beddua haksızsa üzülme derim...

Kaç defadır diyorum sende 5 çocuk doğurdun neden bu donemde böyle şeyler yazıp arıyorsun arama yazma gebersin diyor o adamın çocuğu olucagina hiç olmasın diyor eşim bu güne kadar aasla onlara bir saygısızlık yapmadi ama annem evlendigim günden beri böyle

Kusura bakmayın da konuda eksik mi var acaba? Başta istememiştir belki de hangi anne iyi giden çocuğunun yuvasını yıkmak ister böyle beddua eder durduk yere bir de bana garip geldi
Konuda hiç bir eksik yok canım eşimle evlenmemi istemiyordu istediğini yapmadim diye evlendigim günden beri böyle

Vermicem diyor benim daha öncede bir hamileliğim oldu ondada gebersin diye diye düşürdüm çocuğu psikolojik baskı yaratti vermicem diyor.kardeslerim daha küçük onların bile benimle konusmasina izin vermiyor
sizin, bebeğinizin hakkınada göz dikebilmiş karakterdeyse size bu kadar kötü olabiliyorsa iletişimi tamamen kesin.

Annenin esini sevmemesinin bir nedeni var mi?
Hayır babam anneme göre pasif bir adam yani annem ne dese o annem babam a göre daha bağırıp çağıran biri biz ise normal bir yaşam eşimle ortak karar alırız onun dediği olur benim dediğim olur ama ona danisarak karar alırım buda onun zoruna gidiyor dinleme diyor o kimki diyor izin alma diyor o sana ne dese sende ona çevir diyor

sizin, bebeğinizin hakkınada göz dikebilmiş karakterdeyse size bu kadar kötü olabiliyorsa iletişimi tamamen kesin.
Bende ona sinirlendim ihtiyacım var dedim gönderin en azından bir kısmını asla dedi bende ben bu çocuğu dogururum elbet allah rızkını verir ama hakkımı helal etmiyorum dedim

Hayır babam anneme göre pasif bir adam yani annem ne dese o annem babam a göre daha bağırıp çağıran biri biz ise normal bir yaşam eşimle ortak karar alırız onun dediği olur benim dediğim olur ama ona danisarak karar alırım buda onun zoruna gidiyor dinleme diyor o kimki diyor izin alma diyor o sana ne dese sende ona çevir diyor
Inanilir gibi degil. Bir anne nasil boyle davranir :( ortada elle tutulur bir sebep te yok. Hos olsa bile bu sekilde davranmasini asla hakli cikartmaz ama bi sebep olsa insan en azindan iste şu nedenden oturu boyle davraniyor diyebilir.

Bence gorusme, arasa bile acma. Yazik degil mi sana yaa :( hamile halinle bu stresi yasatiyor. Cok uzuldum Allah anneni islah etsin.

Merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim ve eşim le aram gayet iyi severek evlendik ama evlendigimizden beri annem eşimi sevmiyor ve sürekli onu bırak gel diyor ben eşimi bırakmak istemiyorum seviyorum bana iyide ben evlendikten 3 ay sonra babam çok borçlarım var lütfen bana altinlarini borç verirmisin dedi eşimde ailen tabikide verebilirsin demişti onada danıştım sonra şuan hamileyim annem eşimi terketmedigim için benimle konuşmuyor istemiyor babam altını alırken 3 ay sonra veririm dedi 2yil oldu kaç defa istedim vermedi hatta telefonlarimi bile açmadı şuan hamileyim ve uzun bir süre sonra çocuğun ihtiyaçları falan için yani yatak odası falan almayı düşünüyorum para lazım olucak ben altinlarimin küçük bir kısmını çocuğuma harcamak istiyorum ama bugün annem hem beni arayıp sormuyor hemde gelme gelmezsen geber inşallah o çocuktan hayır görmezsin falan diye mesaj atmış bende bir daha arama yazma dedim çünkü hassas donemimdeyim bende altinlarimi gönderin ihtiyacım var dedim asla sen madem o serefsizi tercih edip gelmiyorsun o cocuktan kurtulmuyorsun asla vermicem dedi sen ve çocuğun geberin dedi çok üzgünüm akşamdan beri aklıma geldikçe ağlıyorum ne yapmalıyım 😔😔

siz daha onceki hamileliginizde de sizi negatif enerjiye bogan bir insana 6 haftalik hamile oldugunuzu neden soylediniz ki? sevinmeyecegi ortada. oncekine sevinmemis. bence bu yonden kendinizi sorgulayin. hayatinizdaki insanlari dogru yerlere yerlestirin. yani en az 4 5 ay saklayabilirdiniz boyle yaklasimdaki bir insandan.

esinizi istemeyen.kadinin sizi neden istedigini de anlayamadim. sizi eve alip, eve bir bogaz daha ekleyip ne yapacak ki? valla anneler bir sureden sonra artik evden gitse cocuklar diye bakiyor. yazdiklarinizi hic aklim almadi.

Anne baba hakkı da bir yere kadar..Napacağınız belli ki..İletişimi keseceksiniz..Anneniz normal biri değil,düzeltmeye çalışmayın. Telefonlarına çıkmayın..Bırakın sizi özlesin..İlerde özür diler de barışalım derse tedavi olman şartıyla der ve terapi almasını sağlarsınız..O ana dek konuşmayın. O an da gelmezse şizlik bir durum yok, anneniz die her konuşmada beddua işitmek zorunda değilsiniz.Siz de anne olacaksınız..Kendinizi ve bebeğinizi korumanız lazım.

Altınla ilgili de söylemeniz gereken ne varsa söylemişsiniZ..Hiç altınınız olmamış gibi düşünün,ufaktan para biriktirin..Olur da getirirlerse sürpriz olsun, ama neden getirmiyolar die kafaya takmayın artık..Laftan anlasalar 2 yılda sonuç verirdi zaten.

Tatlım farkında mısın bilmiyorum anne baban gerçekten anne baba gibi değil.atsan atılmaz ama bence resti cek sırtını onlara dön.
Oy yavrumuz diye kiyamayip donerlerse dönerler donmezlerse kendi çocuklarına odaklan.

çünkü haklı olan sensin bunları goremiyosan enayimisin derim aptal derim ama oturupta hayırlı evlat canım o yüzden diyemem...

o başka bu baska

Anneniz eşinizi niye sevmiyor?Kızının mutlu olduğunu niye görmüyor?Konunuz eksik bence

Back
X