- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 27
- Konu Sahibi Hayalim2121
Merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim ve eşim le aram gayet iyi severek evlendik ama evlendigimizden beri annem eşimi sevmiyor ve sürekli onu bırak gel diyor ben eşimi bırakmak istemiyorum seviyorum bana iyide ben evlendikten 3 ay sonra babam çok borçlarım var lütfen bana altinlarini borç verirmisin dedi eşimde ailen tabikide verebilirsin demişti onada danıştım sonra şuan hamileyim annem eşimi terketmedigim için benimle konuşmuyor istemiyor babam altını alırken 3 ay sonra veririm dedi 2yil oldu kaç defa istedim vermedi hatta telefonlarimi bile açmadı şuan hamileyim ve uzun bir süre sonra çocuğun ihtiyaçları falan için yani yatak odası falan almayı düşünüyorum para lazım olucak ben altinlarimin küçük bir kısmını çocuğuma harcamak istiyorum ama bugün annem hem beni arayıp sormuyor hemde gelme gelmezsen geber inşallah o çocuktan hayır görmezsin falan diye mesaj atmış bende bir daha arama yazma dedim çünkü hassas donemimdeyim bende altinlarimi gönderin ihtiyacım var dedim asla sen madem o serefsizi tercih edip gelmiyorsun o cocuktan kurtulmuyorsun asla vermicem dedi sen ve çocuğun geberin dedi çok üzgünüm akşamdan beri aklıma geldikçe ağlıyorum ne yapmalıyım