Annem sorun çıkarıyor hep

Ailenizin istemediği biriyle, sevdiğiniz için evlenmişsiniz. Aileniz için bu ilk zamanlar kabullenmesi zor bir şey olsada, halen daha uzatmaları,annenizin size ve bebeğinize beddua etmesi falan, hiç normal davranışlar değil.Herşeyden evvela size değer vermiyor.Altınlarınızıda elinizden bile isteye, yalanla dolanla almış ve geri vermiyorlar. Sizi hertürlü mağdur ve mutsuz etmeye and içmişler sanki.
Kendi selametiniz açısından, lütfen uzak durun.Yoksa,rahat durmayıp, sürekli sizi sıkıntıya sokmaya devam edecekler. Fırsat vermeyin.

Şimdi siz 21 yaşındasınız ,
18'de evlenmişsiniz.

Anneniz de haliyle erken diye istememiş.

Bu sebeple istenmeyen evlilik yapmışsınız.

Anneniz de bunu içinden atamamış ,
Hala sizin erken ve yanlış bi evlilik yaptığınızı düşünüyor.

Belki de boşanacağınızı düşünürken , hamile kaldınız.

Bilemiyorum.

Bence uzak durun annenizden ,
Enerjisi kötü etkiler sizi.

Zamanla düzelir her şey.
İnşallah fakat beni etkilemesini istemiyorum ondan uzak duruyorum

Ben şöyle düşündüm yanlışsa lütfen söyleyin. evlenmeden önce evin tüm maddi ve manevi yükünü siz mi cekiyordunuz ki evlenince musluk kesildi diye eşinizi istemedi
Ben 12, yaşında calismaya başladım okulu bıraktım ve evet bizim birlikte bir işimiz vardı ben gidince yapamadilar kapattilar evlendim bana bir yazma bile yapmadi üzerine eşimden çeyiz yapmak için para aldilar 15 milyar onuda kendileri harcadi hiç sesimizi çıkarmadık

Anliyorum sizi , insan hamileyken annesine ihtiyac duyuyor ama guclu olun , anneniz yokmus gibi davranin z sizinkinin bu surecte faydadan cok zarari dokunacaktir size , uzak tutun kendinizden
Bende öyle yapıyorum canım ama durmuyor yine arada küfür atıyor eşimi fotoğraf larda yanimdan silip başka adamlar yapıştırıyor durumunda paylaşıyor geçen eşim gördü deliye döndü

Anliyorum sizi , insan hamileyken annesine ihtiyac duyuyor ama guclu olun , anneniz yokmus gibi davranin z sizinkinin bu surecte faydadan cok zarari dokunacaktir size , uzak tutun kendinizden
Bende öyle yapıyorum canım ama durmuyor yine arada küfür atıyor eşimi fotoğraf larda yanimdan silip başka adamlar yapıştırıyor durumunda paylaşıyor geçen eşim gördü deliye döndü

Ailenizin istemediği biriyle, sevdiğiniz için evlenmişsiniz. Aileniz için bu ilk zamanlar kabullenmesi zor bir şey olsada, halen daha uzatmaları,annenizin size ve bebeğinize beddua etmesi falan, hiç normal davranışlar değil.Herşeyden evvela size değer vermiyor.Altınlarınızıda elinizden bile isteye, yalanla dolanla almış ve geri vermiyorlar. Sizi hertürlü mağdur ve mutsuz etmeye and içmişler sanki.
Kendi selametiniz açısından, lütfen uzak durun.Yoksa,rahat durmayıp, sürekli sizi sıkıntıya sokmaya devam edecekler. Fırsat vermeyin.
Ben onlara ilk evlendigimde verdim şimdi ise asla vermem gebersin diyip duruyor madem o serefsizi tercih ettin asla vermicem diyor bende ihtiyacım var verme dedim Allah mutlaka rizkimi verir ama hakkımı asla helal etmiyorum dedim sürekli hiç bir şey yok ken küfür yazıp atıyor bana eşime

Annenizin normal hiçbir tarafı yok, gördüğüm kadarıyla ağır psikolojik problemleri var.

Oturup doğmamış bebeğinizi aldırmanızı istemek, kafadan eş adayı bulmak, kavga bile etmediği eşinizden boşanmanızı istemek....

Tamamen görüşmeyi bıraksanız, onu annelikten reddetseniz haklısınız. Bence bayramdan bayrama ancak bir mesaj atıp arayı iyice soğutup ilişkinizi dondurun.

Yarın onun eline düşerseniz mahvolursunuz, sakın ola ki annemi tutacağım diye eşinizi üzmeyin. Artık yeni bir aileniz var, annenizi hasta kabul edip size değer verenlere odaklanın.

Annem neden böyle derseniz şu şekilde cevaplayayım:

Sokakta dengesiz, kötü ve garip türlü türlü insanla karşılaşıyoruz. Bu insanların çoğu da bir anne/baba. Kendileri bu haldeyken çocuklarına gerçekten farklı davranmalarını bekleyebilir miyiz?

Babaniz ne diyor bu duruma? Yok mu bir aile buyugunuz tutsun kolundan psikaytriste gotursun , anneniz hasta hem de cok agir hasta , baskasinin fotosunu yapistirmak da nedir ? Tovbeler olsun

Back
X