Annem sorun çıkarıyor hep

Kusura bakmayın da konuda eksik mi var acaba? Başta istememiştir belki de hangi anne iyi giden çocuğunun yuvasını yıkmak ister böyle beddua eder durduk yere bir de bana garip geldi
benim babaannemde boyleydi
halama bosan ben sana bakarim işinden çik ben sana bakarim (devletteydi)
diye diye kadini boşatti isinden de cikardi kendisi öldu gitti halam yapayalniz ve bir ruh sagligi bozuk bir insan olarak kaldi arkada.
benim babaannem agir depresyon hastasiydi kisilik bozuklugu vardi
konus sahibesi arkadasa bunu belirtmis olayim

Inanilir gibi degil. Bir anne nasil boyle davranir :KK43: ortada elle tutulur bir sebep te yok. Hos olsa bile bu sekilde davranmasini asla hakli cikartmaz ama bi sebep olsa insan en azindan iste şu nedenden oturu boyle davraniyor diyebilir.

Bence gorusme, arasa bile acma. Yazik degil mi sana yaa :KK43: hamile halinle bu stresi yasatiyor. Cok uzuldum Allah anneni islah etsin.
Bende görüşmem karari aldın ama inanki böyle yapmasi beni çok üzüyor 😔

Bakın annem olayi inat haline getirmiş gitmemi istiyor onun bir akrabasiyla evlenmemi istiyor ayrica hamile olduğumu neden söyledim çünkü belki bebek için bana gel gel diye mesajlar belki atmaz dedim

Anne baba hakkı da bir yere kadar..Napacağınız belli ki..İletişimi keseceksiniz..Anneniz normal biri değil,düzeltmeye çalışmayın. Telefonlarına çıkmayın..Bırakın sizi özlesin..İlerde özür diler de barışalım derse tedavi olman şartıyla der ve terapi almasını sağlarsınız..O ana dek konuşmayın. O an da gelmezse şizlik bir durum yok, anneniz die her konuşmada beddua işitmek zorunda değilsiniz.Siz de anne olacaksınız..Kendinizi ve bebeğinizi korumanız lazım.

Altınla ilgili de söylemeniz gereken ne varsa söylemişsiniZ..Hiç altınınız olmamış gibi düşünün,ufaktan para biriktirin..Olur da getirirlerse sürpriz olsun, ama neden getirmiyolar die kafaya takmayın artık..Laftan anlasalar 2 yılda sonuç verirdi zaten.
Çok haklısın çok teşekkür ederim 🙏

Tatlım farkında mısın bilmiyorum anne baban gerçekten anne baba gibi değil.atsan atılmaz ama bence resti cek sırtını onlara dön.
Oy yavrumuz diye kiyamayip donerlerse dönerler donmezlerse kendi çocuklarına odaklan.

çünkü haklı olan sensin bunları goremiyosan enayimisin derim aptal derim ama oturupta hayırlı evlat canım o yüzden diyemem...

o başka bu baska
Anlıyorum canım bende haksız olduğumu düşünmüyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor

benim babaannemde boyleydi
halama bosan ben sana bakarim işinden çik ben sana bakarim (devletteydi)
diye diye kadini boşatti isinden de cikardi kendisi öldu gitti halam yapayalniz ve bir ruh sagligi bozuk bir insan olarak kaldi arkada.
benim babaannem agir depresyon hastasiydi kisilik bozuklugu vardi
konus sahibesi arkadasa bunu belirtmis olayim
Yani sence benim anneminde böyle olabilme olasılığı varmı?

Merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim ve eşim le aram gayet iyi severek evlendik ama evlendigimizden beri annem eşimi sevmiyor ve sürekli onu bırak gel diyor ben eşimi bırakmak istemiyorum seviyorum bana iyide ben evlendikten 3 ay sonra babam çok borçlarım var lütfen bana altinlarini borç verirmisin dedi eşimde ailen tabikide verebilirsin demişti onada danıştım sonra şuan hamileyim annem eşimi terketmedigim için benimle konuşmuyor istemiyor babam altını alırken 3 ay sonra veririm dedi 2yil oldu kaç defa istedim vermedi hatta telefonlarimi bile açmadı şuan hamileyim ve uzun bir süre sonra çocuğun ihtiyaçları falan için yani yatak odası falan almayı düşünüyorum para lazım olucak ben altinlarimin küçük bir kısmını çocuğuma harcamak istiyorum ama bugün annem hem beni arayıp sormuyor hemde gelme gelmezsen geber inşallah o çocuktan hayır görmezsin falan diye mesaj atmış bende bir daha arama yazma dedim çünkü hassas donemimdeyim bende altinlarimi gönderin ihtiyacım var dedim asla sen madem o serefsizi tercih edip gelmiyorsun o cocuktan kurtulmuyorsun asla vermicem dedi sen ve çocuğun geberin dedi çok üzgünüm akşamdan beri aklıma geldikçe ağlıyorum ne yapmalıyım 😔😔
Şimdi siz 21 yaşındasınız ,
18'de evlenmişsiniz.

Anneniz de haliyle erken diye istememiş.

Bu sebeple istenmeyen evlilik yapmışsınız.

Anneniz de bunu içinden atamamış ,
Hala sizin erken ve yanlış bi evlilik yaptığınızı düşünüyor.

Belki de boşanacağınızı düşünürken , hamile kaldınız.

Bilemiyorum.

Bence uzak durun annenizden ,
Enerjisi kötü etkiler sizi.

Zamanla düzelir her şey.

yerinizde olsam gorusmeyi minimuma indiririm yada bi sekilde dr a gotururum
hic olmadi kendiniz bindr a bi davranislarindan bahsedin belki olumlu bir yonlendirme yolu gosterir size

Konuda hiç bir eksik yok canım eşimle evlenmemi istemiyordu istediğini yapmadim diye evlendigim günden beri böyle
Ben şöyle düşündüm yanlışsa lütfen söyleyin. evlenmeden önce evin tüm maddi ve manevi yükünü siz mi cekiyordunuz ki evlenince musluk kesildi diye eşinizi istemedi

Ben şöyle düşündüm yanlışsa lütfen söyleyin. evlenmeden önce evin tüm maddi ve manevi yükünü siz mi cekiyordunuz ki evlenince musluk kesildi diye eşinizi istemedi
18 yaşında evlenmiş. Annesi akrabası ile evlensin istemiş. Ama konu sahibi dinlememiş. Sebep bu.

Back
X