Annem sorun çıkarıyor hep

Babaniz ne diyor bu duruma? Yok mu bir aile buyugunuz tutsun kolundan psikaytriste gotursun , anneniz hasta hem de cok agir hasta , baskasinin fotosunu yapistirmak da nedir ? Tovbeler olsun
Vallahi kaç defa yaptı aile büyüğü falan dinlemiyorki mesajin başında da belirttigim gibi babam çok sessiz bir adam annem parcalasa sesini çıkartmaz

Annem neden böyle derseniz şu şekilde cevaplayayım:

Sokakta dengesiz, kötü ve garip türlü türlü insanla karşılaşıyoruz. Bu insanların çoğu da bir anne/baba. Kendileri bu haldeyken çocuklarına gerçekten farklı davranmalarını bekleyebilir miyiz?
Bekleyemeyiz çok haklısın ama ben huzur istiyorum mutlu olmak istiyorum bunu engelliyor hep böyle

Silin ikisini de. Yüzlerine bakarsanız çocuğunuzun kocanızın hakkına girmiş olursunuz. Kımıl zararlısı ebeveyn sizdeki

Annenizin normal hiçbir tarafı yok, gördüğüm kadarıyla ağır psikolojik problemleri var.

Oturup doğmamış bebeğinizi aldırmanızı istemek, kafadan eş adayı bulmak, kavga bile etmediği eşinizden boşanmanızı istemek....

Tamamen görüşmeyi bıraksanız, onu annelikten reddetseniz haklısınız. Bence bayramdan bayrama ancak bir mesaj atıp arayı iyice soğutup ilişkinizi dondurun.

Yarın onun eline düşerseniz mahvolursunuz, sakın ola ki annemi tutacağım diye eşinizi üzmeyin. Artık yeni bir aileniz var, annenizi hasta kabul edip size değer verenlere odaklanın.
Ben uzak durmaya çalışıyorum sürekli küfür ediyor mesaj atıyor esimede banada eşimin akrabalarina diyor 10 tane çocuğu olsada kızımı alicam görürsünüz falan bunlar benim kulağıma geliyor üzülüyorum psikolojisini bozmuş kollari yara içinde sürekli kasiyor yara yapıyor senin yüzünden diyor beni dinlemedigin için diyor

Bende öyle yapıyorum canım ama durmuyor yine arada küfür atıyor eşimi fotoğraf larda yanimdan silip başka adamlar yapıştırıyor durumunda paylaşıyor geçen eşim gördü deliye döndü
E yok artık böyle birseyi bir kv yapsa görüşme derdim sizdede aynısını söylüyorum görüşmeyin ve altınlarınızı gerekirse mahkeme yoluyla alın çünkü ilerde bu durum baya sorun olacaktır evliliginizde

E yok artık böyle birseyi bir kv yapsa görüşme derdim sizdede aynısını söylüyorum görüşmeyin ve altınlarınızı gerekirse mahkeme yoluyla alın çünkü ilerde bu durum baya sorun olacaktır evliliginizde
Haklısınız fakat elimde bir delil yok aldiklarina dair resmi bir belge yok aileme veriyorum diye herangi birşey yapmadan verdim

Ben uzak durmaya çalışıyorum sürekli küfür ediyor mesaj atıyor esimede banada eşimin akrabalarina diyor 10 tane çocuğu olsada kızımı alicam görürsünüz falan bunlar benim kulağıma geliyor üzülüyorum psikolojisini bozmuş kollari yara içinde sürekli kasiyor yara yapıyor senin yüzünden diyor beni dinlemedigin için diyor
Annenizden uzak durmanız, mümkünse hiç görüşmemeniz lazım. Normal bir insan değil, o kesin ama sizin de psikolojinizi, evliliğinizi bozacak. Bebeğinizi gönlünce sevmenize engel olacak.

Bekleyemeyiz çok haklısın ama ben huzur istiyorum mutlu olmak istiyorum bunu engelliyor hep böyle

Onu hasta kabul ederseniz inanın ki rahatlayacaksınız.

1) Size onun hakkında laf taşıyan akrabalarınıza artık onun hakkında laf duymak istemediğinizi söyleyin oturup size laf taşımasınlar.
2) Doktora gitmedikçe ne yapabilirsiniz ki?
En fazla yapılabilecek şey tedavi olmaya ikna edilmesi.
3) Anne tarafında takıntılı uzak akrabalarınız var mı? Genetik geçiş de olmuş olabilir.

Bir de hep eşinize odaklanmış ama siz evlenmeden önce ne kadar normaldi?
Kollarını kasıyor diyorsunuz eğer ailenizde farklı kişiler bulunuyorsa bazı ruhsal hastalıklar ileri yaşlarda da çıkabilir.

Ortada bir olay yokken anormal tepki vermiş bu noktada bunun altında yatan başka bir sebebe bakmak lazım. Ben boşanıp dizinin dibine gitseniz de bir düzelme olmasını beklemiyorum, yani pek suçluluk hissedecek bir durum yok.

1) Size onun hakkında laf taşıyan akrabalarınıza artık onun hakkında laf duymak istemediğinizi söyleyin oturup size laf taşımasınlar.
3) Anne tarafında takıntılı uzak akrabalarınız var mı? Genetik geçiş de olmuş olabilir.

Kollarını kasıyor diyorsunuz eğer ailenizde farklı kişiler bulunuyorsa bazı ruhsal hastalıklar ileri yaşlarda da çıkabilir.

Ortada bir olay yokken anormal tepki vermiş bu noktada bunun altında yatan başka bir sebebe bakmak lazım. Ben boşanıp dizinin dibine gitseniz de bir düzelme olmasını beklemiyorum, yani pek suçluluk hissedecek bir durum yok.
Bosansam
Hemen akrabasiyla evlendirir
Ben bunu istemiyorum eminim ki hasta teyze var aynı onu gibi
Laf taşıyor hep od gel gel

Ben evlenmeden önce de normal değildi nişanliydim sürekli telefonumdan eşimi engelliyordu onun yüzünden ben yanlız şekilde yüzük takıldı gelmesine izin vermedi esimin

Annen seni değil altınlarını, ona getirebileceğin parayı seviyor. Ayrılıp çocuğunla gelsen seni parasını yiyebileceği bir adamla bile evlendirirse şaşırmam. Valla durumun olsa hibe et altınlarını o anan olacak kadını da bir daha görme etme derim de işte... Boşver, böyle haksız beddua edenin zaten başı dertten kurtulmaz. Annen olduğu için üzülüyorsundur normal ama herkes anne baba olamıyor işte, çocuklarını yatırım aracıymış gibi görenler var. Lütfen canını sıkma, sen de bir annesin anlarsın neyin nasıl olması gerektiğini. O altınları alamazsın, vermezler. Görüşme ikisiyle de hayatına bak.

Bosansam
Hemen akrabasiyla evlendirir
Ben bunu istemiyorum eminim ki hasta teyze var aynı onu gibi
Laf taşıyor hep od gel gel
Akrabanızın söz hakkı yok mu peki? Dünden sizinle evlenemeye razı, boşansanız da evlenseniz diye hazır ve nazır sizi mi bekliyor?
Hadi anneniz takıntılı, obsesif diyelim de. Akrabanız da mı manyak?

Akrabanızın söz hakkı yok mu peki? Dünden sizinle evlenemeye razı, boşansanız da evlenseniz diye hazır ve nazır sizi mi bekliyor?
Hadi anneniz takıntılı, obsesif diyelim de. Akrabanız da mı manyak?
O önceden beri seviyor hiç evlenmedi evet ayrılsam evlenir oda başka bir manyak

Annen seni değil altınlarını, ona getirebileceğin parayı seviyor. Ayrılıp çocuğunla gelsen seni parasını yiyebileceği bir adamla bile evlendirirse şaşırmam. Valla durumun olsa hibe et altınlarını o anan olacak kadını da bir daha görme etme derim de işte... Boşver, böyle haksız beddua edenin zaten başı dertten kurtulmaz. Annen olduğu için üzülüyorsundur normal ama herkes anne baba olamıyor işte, çocuklarını yatırım aracıymış gibi görenler var. Lütfen canını sıkma, sen de bir annesin anlarsın neyin nasıl olması gerektiğini. O altınları alamazsın, vermezler. Görüşme ikisiyle de hayatına bak.
Vermicekler zaten ben yine altın alırım yine kazanirim ama bu kadar ihtiyacım varken böyle yapmalarini asla unutmam bundan sonra asla ve asla yüzümü bile göremez nasıl bir insan ya onunda çocuk lari var madem kolay sen bırak kocani madem kolay sen öldür bir çocuğunu bide ben anneyim diyo hala

Vermicekler zaten ben yine altın alırım yine kazanirim ama bu kadar ihtiyacım varken böyle yapmalarini asla unutmam bundan sonra asla ve asla yüzümü bile göremez nasıl bir insan ya onunda çocuk lari var madem kolay sen bırak kocani madem kolay sen öldür bir çocuğunu bide ben anneyim diyo hala

Sağlıklı bir zihni de yok gibi geldi bana. Psikiyatrik bir tanısı falan var mı annenin? Canını sıkma ciddiyim, değecek bir şey değil. Tanısı yoksa da varmış gibi düşün, sağlıklı birisi değil diye telkin et kendini. Ciddiye alıp üzülme.

Sağlıklı bir zihni de yok gibi geldi bana. Psikiyatrik bir tanısı falan var mı annenin? Canını sıkma ciddiyim, değecek bir şey değil. Tanısı yoksa da varmış gibi düşün, sağlıklı birisi değil diye telkin et kendini. Ciddiye alıp üzülme.
Öyle yapıyorum artık konusmicam çünkü bıktım istememesinden sürekli laf atmasindan

Back
X