• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem sürekli bizi aşağılıyor?

Morfinyo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2024
126
62
13
20
18 yaşındayım. Hala lise okuyorum bu yüzden evden de ayrılamıyorum. Bugün her zamanki gibi babamla annemin kavgasına uyandım. Zaten ne zaman yüz yüze gelseler kavga ediyorlar. Bu ben anaokuluna giderken bile vardı. Her neyse. Bugün babama kızdı ve yine bana ve kız kardeşlerime patladı. Mutfağa gitmiştim sadece su alıp çıkacaktım yüzüm sivilceli diye demediği laf bırakmadı. Babamdan çıkaramadığı hıncını benden çıkarttı. Yüzün yine b*k gibi olmuş vs demeye başladı. Cevap verince de sen tam bi or*** tarzı kelimeler sarf etmeye başladı. Bunu hak edecek hiçbir şey yapmadım. Ama görseniz annem dışarıdan öyle iyi gözüküyor ki. Hatta millet karısını annemle konuşturmak istiyor çocuk nasıl yetiştirilir konuşsun diye. Cidden artık ağır geliyor ölmek istiyorum yaşamaya gücüm dahi kalmadı.

18 yaşındayım. Hala lise okuyorum bu yüzden evden de ayrılamıyorum. Bugün her zamanki gibi babamla annemin kavgasına uyandım. Zaten ne zaman yüz yüze gelseler kavga ediyorlar. Bu ben anaokuluna giderken bile vardı. Her neyse. Bugün babama kızdı ve yine bana ve kız kardeşlerime patladı. Mutfağa gitmiştim sadece su alıp çıkacaktım yüzüm sivilceli diye demediği laf bırakmadı. Babamdan çıkaramadığı hıncını benden çıkarttı. Yüzün yine b*k gibi olmuş vs demeye başladı. Cevap verince de sen tam bi or*** tarzı kelimeler sarf etmeye başladı. Bunu hak edecek hiçbir şey yapmadım. Ama görseniz annem dışarıdan öyle iyi gözüküyor ki. Hatta millet karısını annemle konuşturmak istiyor çocuk nasıl yetiştirilir konuşsun diye. Cidden artık ağır geliyor ölmek istiyorum yaşamaya gücüm dahi kalmadı.
Bence annen bu aralar biraz gergin. Babandan sinirini sizden çıkarıyor. Düzelmesi için de babanızın düzelmesi lazım öncelikle

Bence annen bu aralar biraz gergin. Babandan sinirini sizden çıkarıyor. Düzelmesi için de babanızın düzelmesi lazım öncelikle
Bu aralar tek değil hep böyle. Ne zaman kavga etseler o da sebepsiz yere oluyor genelde. Bize yükleniyor. Babamın zaten bizden haberi yok. Tek amacı eve yiyecek bir şeyler getirmek. Ne babamla ne annemle muhatap olmak istemiyorum. Babamla muhatap olsam o annen seni doldurmuş diyor. Annemle muhatap olsam babası kılıklı diyor. Odadan çıkmıyorum asosyal oluyorum. Ruh hastası oluyorum. Daha ne yapayım gerçekten.

Bu aralar tek değil hep böyle. Ne zaman kavga etseler o da sebepsiz yere oluyor genelde. Bize yükleniyor. Babamın zaten bizden haberi yok. Tek amacı eve yiyecek bir şeyler getirmek. Ne babamla ne annemle muhatap olmak istemiyorum. Babamla muhatap olsam o annen seni doldurmuş diyor. Annemle muhatap olsam babası kılıklı diyor. Odadan çıkmıyorum asosyal oluyorum. Ruh hastası oluyorum. Daha ne yapayım gerçekten.
Anlaşamıyorsanız boşanın o zaman de. Size bu kadar eziyet çektirme haklıları yok

Anlaşamıyorsanız boşanın o zaman de. Size bu kadar eziyet çektirme haklıları yok
Dedim annem de bunun üstüne bana şey dedi. Ben bosanayim da baban gitsin bütün malları amcanlarla yesin. Tam böyle dedi. Bundan sonra da konusunu açmadım zaten.

El iyisi ev delisi derler....

Ben bosanayim da baban gitsin bütün malları amcanlarla yesin. Tam böyle dedi. Bundan sonra da konusunu açmadım zaten.
para hırsından boşanmayıp evlatlarını üzen bir anne...
köprüyü geçene kadar *yıya dayı de üniyi kazanana kadar sabret yani.
o sana hakaret mi etti hiç umrunda değilmiş gibi davran yada sana çekmişim de biliyorum zor ama üzüldüğünü belli etme.

Valla cano kişisel alınma annen psikolojik sorunları olan bir insan ... yapacak bir şey yok, ailen 5 para etmez güzel bir okul kazan git yurtta kal bu saatten sonra 2sini de düzeltemezsin.
Bugün o kadar sinirlendim ki sen ruh hastasısın dedim. Ettiği kufurleri bir duysan. Bize azıcık bile sinirlense ağıza alınmayacak küfürler ediyor. Bütün komşular duyuyor rezilliğini. Yüzlerine bakmaya utanıyorum.

para hırsından boşanmayıp evlatlarını üzen bir anne...
köprüyü geçene kadar *yıya dayı de üniyi kazanana kadar sabret yani.
o sana hakaret mi etti hiç umrunda değilmiş gibi davran yada sana çekmişim de biliyorum zor ama üzüldüğünü belli etme.
Kız kardeşim depresyon ilacı kullanıyor. Ben de bir zamanlar kullanıyordum. Psikiyatriye gidip bize hakaret ediyor desem annem bi anda ben küfür etmedim ne zaman etmişim söyle o zaman diyor. Sürekli ama sürekli bir aşağılama. Kız kardeşimi kilosundan, beni sivilcelerimden aşağılıyor. Senin yüzünden ne evlenmek ne çocuk sahibi olmak istiyorum dedim. Madem ben hatalıyım sen doğrusunu yap o zaman diyor. Asla hatasını kabul etmiyor. Ruh hastasi.

Kız kardeşim depresyon ilacı kullanıyor. Ben de bir zamanlar kullanıyordum. Psikiyatriye gidip bize hakaret ediyor desem annem bi anda ben küfür etmedim ne zaman etmişim söyle o zaman diyor. Sürekli ama sürekli bir aşağılama. Kız kardeşimi kilosundan, beni sivilcelerimden aşağılıyor. Senin yüzünden ne evlenmek ne çocuk sahibi olmak istiyorum dedim. Madem ben hatalıyım sen doğrusunu yap o zaman diyor. Asla hatasını kabul etmiyor. Ruh hastasi.
Zaten psikiyatriye gerçek ruh hastaları gitmiyor onların hayatını zindan ettikleri insanlar gitmek zorunda kalıyor. Sizde ona acımayıp aynısını yapın. Güçlü olun birleşin kardeşinizle. Ne zaman kötü birşey söylese sana çekmişim de alttan alma. Benim babaannemde sürekli bize hakaret eder aşağılar kimsenin sesi çıkmıyor ona ama ben gerektiğinde kavga ettiğim için artık benden çekiniyor. kimse senin üzerine hırsını boşaltamaz. İzin verme.

Kız kardeşim depresyon ilacı kullanıyor. Ben de bir zamanlar kullanıyordum. Psikiyatriye gidip bize hakaret ediyor desem annem bi anda ben küfür etmedim ne zaman etmişim söyle o zaman diyor. Sürekli ama sürekli bir aşağılama. Kız kardeşimi kilosundan, beni sivilcelerimden aşağılıyor.
Annenizi kayda alın. İnkar ettiğinde de gösterin. Babanıza da söyleyin. Doktora gitmeyi mecbur kılın ona.

Zaten psikiyatriye gerçek ruh hastaları gitmiyor onların hayatını zindan ettikleri insanlar gitmek zorunda kalıyor. Sizde ona acımayıp aynısını yapın. Güçlü olun birleşin kardeşinizle. Ne zaman kötü birşey söylese sana çekmişim de alttan alma. Benim babaannemde sürekli bize hakaret eder aşağılar kimsenin sesi çıkmıyor ona ama ben gerektiğinde kavga ettiğim için artık benden çekiniyor. kimse senin üzerine hırsını boşaltamaz. İzin verme.z
Zaten ona karşı çıkan kişi benim evde. Babam sesini çıkarma konuşur konuşur susar diyor. Bu sefer ona da kızıyorum çünkü hep onun yüzünden oluyor her şey. Benden az da olsa daha çok çekiniyor diğer kardeşlerime göre.

Annenizi kayda alın. İnkar ettiğinde de gösterin. Babanıza da söyleyin. Doktora gitmeyi mecbur kılın ona.
Babamın umurunda bile değil anneme ne olmuş ne bitmiş. İkisi de birbirlerinden ölesiye nefret ediyor. Çok kinciler. Bugün psikiyatriye git dedim

Bu saatten sonra ne annen ne baban değişir. Ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin misali ve maalesef Senin bu diyardan gitmen gerek. Bir an önce üniversiteyi kazanıp gitmeye bak. Gidemezsende bir iş bul o evde ayrıl

İçinde bulunduğun durum çok sıkıntılı insanın hayata olan motivasyonunu bitirir. Belli yaşa gelmiş insanlara da değişimi sen empoze edemezsin ancak kendileri kendilerini hatalı kusurlu görürlerse değişirler ki pek ihtimal vermiyorum.
Bana kalırsa bir an evvel bir işe girmeyi dene maddi durumları nasıl ailenin hani bugün ben üniversite okuyacağım desen sana destek çıkarlar mı? Ya da azim edeceksin hem okuyup hem çalışacaksın ama o evden çıkmaktan başka çaren yok gibi görünüyor mental sağlığın adına en başta

Babamla basa cikamadin diye hincini evlatlarindan cikarma sonra cok ararsin diye lafini yapistiracaktin.. anneniz yaptigi cok yanlis bu sekilde evlatlari kendinden sogutuyor.. sen üniversiteyi kazanana kadar varliginla yoklugunla calis degistiremezsin bu saatten sonra. Anca sen kendini ayaklarini saglam yere bastiginda degistirirsin sadece kendin adina.

Yaşın çok küçük canım evdeki dengesizleri takmamayı öğren sınava odaklan o evden üniversite okuyarak cikabilirsin ama güzel bir bölüm kazanmaya bak.
Asla boşanmaz böyle tipler o devran öyle gider arada çocukları harcarlar. İleride ayaklarının üzerinde durunca iletişimini en aza indirirsin.

Back
X