Annem & tadilat yapan sevgili :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek arkadaş kendini beğendirme derdinde olan birisi mi? Yaptığı işle, oturduğu evle?
Yani bir haftada evi değiştirip size gösteriyorsa, kendini beğendirmek için de olabilir ki bu sizi ciddiye aldığını gösterir bence. Oturma odası yani salon yok muydu ki evde mutfağı odaya katmış, salon yapmış? Bir daha ki sefere bi mutfak barı fikri atın ortaya bakalım ne yapacak:p eğer sizin fikrinizden gidiyorsa hayırlı olsun:p

yani ben olsam böyle bir anlam çıkarmazdım, anneniz evlenmenizi istiyorsa o yüzden ona yormuş olabilir.

erkekler bence evlenmek istediklerini çok açık belli ediyorlar. yani sadece bu hareketten bir şey anlaşılmaz bence.
Aynen öyle erkekler dolambaçlı yolları ya da ima yolunu sevmiyorlar direkt icraata geçiyorlar:)

Ya üzmek istemem ama o muhabbetin üstüne denk gelmiş olabilir veya salon fikrini zaten ortaya atmışsınız, aklına yatmış ve yaptırmış olabilir.

Evlilik istiyor mu istemiyor mu bilemeyiz tabii. Fakat ben olsam, evlilik gibi bir niyetim varsa eğer yaptırmadan önce evlenmek istediğim insana fikrimi danışırdım. Sonuçta evlenseniz ev ortak kullanılacak.

Yanilmiyosam ingilterede yasiyordun. Kendi evin bile olsa belediyeden cok onceden izin alman gerekiyor duvar yikmak eklemek vs icin. Oyle pat diye yikamaz yani. Sor istersen nasil prosedurlerle ugrastin evi yikmak icin diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X