• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem tek kalmaktan korkuyor, benim düşüncemi düşünen yok ama :((((((

ssunal

Nothing..
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
103
24
33
Öncelikle hayırlı günler arkadaşlarım,
çook uzun detaylı olarak yazıp sizleri sıkmayacağım ama yol gösteren yorumlarınızı bekliyorum,
babamı 3,5 sene once kaybettık, yaşlı bir anneciğimle beraber yaşıyoruz başka kardeşlerimde var ,evliler.Şimdi benim için de bu durum söz konusu olmaya başladı. Kendime uygun gördüğüm bir eş adayım var fakat ailem karşı durumda . Sebepte memleket ve evinin olmaması gerçekten acı verici bir durum ama sebep bu. bizim ailemizde hiç bir zaman üst segment olmadı karşı tarafta hemen hemen aynı düzeydeyiz. Cocuğun işi iyi ve hırslı bu konuda kendı tarafınca kucuk yatırımları var . Fakat bu durumdan arada kalmak istemiyorum ama ailem cok dıretiyor . Amacım kesinlikle ayrılmak değildir aksine tanıdıklarında cok seveceklerını fikirlerinin değişeceğini düşünüyorum. Nasıl bir yol izleyeblirim arayı nasıl yapabilirim kimse kırılsın üzülsün istemiyorum .Ne gibi davranışlarım olmalı ki hem ailemin tanımadan yaptığı önyargıyı kırayım hemde erkek arkadaşımı bazı şeylere bende teşvik edeyim? Yorum ve fikirleriniz için şimdiden çok teşekkürler :*** :)

Ailen nasıl birini istiyormuş peki ?

yaş 25 26 taş çatlasın 28 . o yaştaki delikanlının evinin olması için babanın durumunun çok iyi olması lazım. yoksa bu delikanlı kendi emeğiyle bir ev alabilmesi o yaş için mümkün değil. aileniz yanlış düşünüyor. her evlenenin evinin olması çok zor.

Güveniyorsanız eğer aileniz ayrıl dedi diye ayrılmayın.
Ailenizin istememe sebepleri makul sebepler değil çünkü.
Götürün tanıştırın.
Tek tek herkes tanısın onu...

Herkes ev , araba , yüksek maaş istiyor . Bu gençler nasıl evlensin . Zaten evlenince gereksiz bir çok masraflar yüzünden dağ gibi borçla başlıyorlar evlilik hayatlarına . En güzel geçmesi gereken zamanlar heba oluyor .
Evlenmek isteyenlerin önüne maddi engeller çıkması çok üzücü .
Eğer gerçekten iyi biriyse , sizi üzmeyecek, incitmeyecek karakterde olduğunu inanıyorsanız . Ailenizden tanımak için zaman isteyin . Bir süre görüştürün . Belki fikirleri değişir .

Anneler istiyor tabii ama öyle kolay değil o yaşta ev araba sahibi olmak. Arkadaşın da dediği gibi babadan kalmış olması lazım şuan bu varlıklara sahip olabilmesi için. Öyle kolaysa senin ailen sana neden bu imkanları sunmuyor? Sunamıyor çünkü elinde değil di mi? Onlara bunu anlatamayabilirsin. Ama madem sevdiğin kişiye güveniyorsun sevginin arkasında dur. Annen görmeden yargılamış, sen tanıt onu, tanıştır.

Ön yargının kırılmasını sağla.. Hakkında hayırlısı olsun canım.

acaba anneniz yalnız kalacak diye mi mana bulmaya çalışıyorlar????

Götürün tanıştırın.

Yok canım ayrılmam gibi birşey söz konusu değil zaten çünkübenim için bir değeri yok ben inanıyorum ki maddi sıkıntılar sağlık oldukça bir şekilde aşılır, ki evinin olmamaasımaddi bir sıkıntı da değil.

babam 30 yıl bilfiil çalıştıktan sonra evini arabasını aldı..şimdiki ailelerin evi yok arabası yok evlenmem evlendirtmem şımarıklığına tahammül edemiyorum kusura bakmayın.

evet haklısın, bende tahammül edemiyorum savunuyorum da bu olayı her zaman , ama şuanda isteğim şu ki bunu aileme kırmadan kimseyi üzmeden anlatabilmmem. ev araba şu bu eşya bi şekilde hallolur diye düşünüyorum.

Herkes ev , araba , yüksek maaş istiyor . Bu gençler nasıl evlensin . Zaten evlenince gereksiz bir çok masraflar yüzünden dağ gibi borçla başlıyorlar evlilik hayatlarına . En güzel geçmesi gereken zamanlar heba oluyor .
Evlenmek isteyenlerin önüne maddi engeller çıkması çok üzücü .
Eğer gerçekten iyi biriyse , sizi üzmeyecek, incitmeyecek karakterde olduğunu inanıyorsanız . Ailenizden tanımak için zaman isteyin . Bir süre görüştürün . Belki fikirleri değişir .

tanışmaya nasıl ikna ederim peki ne yapıp demem gerekir ? bunu da bilmiyorum ki ay çıldırıcam :KK55::KK55:

Es adayinizin ve sizin tanidiginiz bir araci ailenizle uygun dille konuşursa orta yol bulunur inşallah. Ailrnuzin de on yargisi silinir

kızlar yardım haydii sizce neler yapabilirim annemi yumuşatmak için

Pat diye çocukla karsı karsıya getirsem dışarda vb. oda ters tepebilir sanki

Götürün tanıştırın.

tanışmaya da annem yaklaşmıyor sorun bu, yani tanısa eminim önyargısı kırılacak ama yok diyor, pat diye alıp karşısına çıkarsam ters teper mi diye korkuyorum

tanışmaya da annem yaklaşmıyor sorun bu, yani tanısa eminim önyargısı kırılacak ama yok diyor, pat diye alıp karşısına çıkarsam ters teper mi diye korkuyorum

Başka çare bırakmadın bana dersiniz.
Kararınız net olduğunu gösterirsiniz birlikte..

merak ediyorum isteyip de böyle sebeplerden dolayı evlenmekten vazgeçen var mı): yani sonunda ılımla yaklaşırlar mı bu talebin devamlılığını kararlılığımızı görünce

Back
X