Annem uyuz olduklarını bile bile gelip bize de bulaştırdı

Cildiyede sıra yoksa bile acile git geceleri kaşınma artıyor uyuzda ufak su toplamış sivilce gibi döküntüler oluyor çizik gibi yaralar oluyor Sıcak suyla banyoda kaşıntı daha artıyor bizde ki belirtiler bunlardı bir an önce öğrenin inşalah uyuz değildir
Uyuzdan son bir iki gündür suphelendim ondan önce eve hali yatak ne varsa yikattim toz alerjisi diye. Yok sivilce vs. Yarın maaş ile en yakın özel gitmeyi planlıyorum acil için eşim is dönüşü gitmek lazım bebekle çok zor çok kalabalık ve uzak

Acaba kaşınma dışında belirti var mı cildiye de randevu bulamadim maalesef çok kasiniyoruz oğlumla 2 3 aydır. Dokuntu vardı onda alerji sandı doktor şimdi dokuntu yok kasinti azaldı ama ben de çok çok fena. Kaşıntı bir gün dışarda oğlum kedi ile oynadıkları sonra başladı yanlış animsamiyorsam. Vücutta belirti yok sadece delirten 1 kasinti uyuz olabilir mi

Vücutta belirti olması gerekiyo

Kızlar uyuzda tek ilaçlama yetmiyormuş genelde 2 kere ilaçlama yapılıyormuş tek seans 100 lira ruhsatlı bi şirket bana uygun geldi altınımı bozduracağım valla hiçbir şey gözümde değil sağlık olsun

Çok geçmiş olsun diyorum ve lütfen annenizi arayıp uzun bir süre gözünüze görünmemesini söyleyin. Ben olsam çok ama çok kırıcı olurdum annem bile olsa...

Bayanlar başımdan dert kurtulmuyor dün geceden beri hastanelerdeyim bebeğimin poposunda apse çıktı bi çocuk cerrahı zor buldum patlattılar apseyi inşallah tekrarlamaz yoksa ameliyat dediler gittim altınımı bozdurdum bi araba kiraladım cumartesi evi ilaçlama için randevu aldım bu sabah eşimin babasının kuzeni vefat etmiş eşim köye gideceğim demeye başladı tabi son paramızı da köye gideyim diye harcayacak ilaçlamayı erteleyelim dedi ama o kadar temizliğe rağmen düzelen yerler düzeldi bu sefer farklı yerlerde yaralar döküntüler çıktı demek ki hala var bu illet ayrıca bi kaç gün sonra cildiyede kontrolümüz var zar zor randevu aldım bilmiyorum nasıl olacak tamam cenaze var ama hem o şekilde kalabalığa girecek hem de bu illet iyice yayılacak eve üstelik benim burada hastaneye gütme vs şansım Yok tek başıma :( iyi değilim psikolojikman çöktüm bitkinim Yorgun’um bana bi yol gösterin ben ne yapayım

Bayanlar başımdan dert kurtulmuyor dün geceden beri hastanelerdeyim bebeğimin poposunda apse çıktı bi çocuk cerrahı zor buldum patlattılar apseyi inşallah tekrarlamaz yoksa ameliyat dediler gittim altınımı bozdurdum bi araba kiraladım cumartesi evi ilaçlama için randevu aldım bu sabah eşimin babasının kuzeni vefat etmiş eşim köye gideceğim demeye başladı tabi son paramızı da köye gideyim diye harcayacak ilaçlamayı erteleyelim dedi ama o kadar temizliğe rağmen düzelen yerler düzeldi bu sefer farklı yerlerde yaralar döküntüler çıktı demek ki hala var bu illet ayrıca bi kaç gün sonra cildiyede kontrolümüz var zar zor randevu aldım bilmiyorum nasıl olacak tamam cenaze var ama hem o şekilde kalabalığa girecek hem de bu illet iyice yayılacak eve üstelik benim burada hastaneye gütme vs şansım Yok tek başıma :KK43: iyi değilim psikolojikman çöktüm bitkinim Yorgun’um bana bi yol gösterin ben ne yapayım
Babasının kuzeniymiş gitmesin köye telefonla arayıp baş sağlığı dilesin , bebeğimiz çok hasta hastanedeyiz gelemeyeceğiz desin bir zahmet.Sonra evlerine baş sağlığına gidersiniz. Allah yardımcınız olsun.

Babasının kuzeniymiş gitmesin köye telefonla arayıp baş sağlığı dilesin , bebeğimiz çok hasta hastanedeyiz gelemeyeceğiz desin bir zahmet.Sonra evlerine baş sağlığına gidersiniz. Allah yardımcınız olsun.
Anlamıyor canım annesi bi aradı tamam altonımda boşa gitti

Bayanlar başımdan dert kurtulmuyor dün geceden beri hastanelerdeyim bebeğimin poposunda apse çıktı bi çocuk cerrahı zor buldum patlattılar apseyi inşallah tekrarlamaz yoksa ameliyat dediler gittim altınımı bozdurdum bi araba kiraladım cumartesi evi ilaçlama için randevu aldım bu sabah eşimin babasının kuzeni vefat etmiş eşim köye gideceğim demeye başladı tabi son paramızı da köye gideyim diye harcayacak ilaçlamayı erteleyelim dedi ama o kadar temizliğe rağmen düzelen yerler düzeldi bu sefer farklı yerlerde yaralar döküntüler çıktı demek ki hala var bu illet ayrıca bi kaç gün sonra cildiyede kontrolümüz var zar zor randevu aldım bilmiyorum nasıl olacak tamam cenaze var ama hem o şekilde kalabalığa girecek hem de bu illet iyice yayılacak eve üstelik benim burada hastaneye gütme vs şansım Yok tek başıma :KK43: iyi değilim psikolojikman çöktüm bitkinim Yorgun’um bana bi yol gösterin ben ne yapayım
Çok geçmiş olsun çocuklar var biliyorum ama bütün evi önce sirkeli şu ile silin daha sonra çamaşır suyu ile gördüğünüz her yeri silin duvarları dahil silin bir tanıdığımız öyle kurtuldu

Çok geçmiş olsun çocuklar var biliyorum ama bütün evi önce sirkeli şu ile silin daha sonra çamaşır suyu ile gördüğünüz her yeri silin duvarları dahil silin bir tanıdığımız öyle kurtuldu
Yapabildiğim kadar yapıyorum bebeğim durmuyor bakmasam ağlıyor baksam bile bazen susturamıyorum hem kaşıntıdan hem de şimdi bide apse çıktı ben gitse de ilaçlama çağıracağım bilmiyorum ben mi abartıyorum yoksa insanlar bana mı değer vermiyor gerçekten şaşkınım

Canım zaten burada vefat etti cenazesi orada defnedilecek şu an tazye evine gitti zaten köye gitme isteği maceradan Başka bişey değil bu durumda

Yapabildiğim kadar yapıyorum bebeğim durmuyor bakmasam ağlıyor baksam bile bazen susturamıyorum hem kaşıntıdan hem de şimdi bide apse çıktı ben gitse de ilaçlama çağıracağım bilmiyorum ben mi abartıyorum yoksa insanlar bana mı değer vermiyor gerçekten şaşkınım
Çok haklısınız anneniz durumu biraz hafife almış olmalı yoksa size kasıtlı yaptığını düşünmüyorum. .o sizin anneniz canınız. .Lütfen kendinizi annenize karşı doldurmayın.
Dediğim gibi o tanıdığım ilaçlamanin daha zararlı olduğunu düşünüp ilaçlama yaptırmadı ama bütün evi kıyafetleri sirkeli sularla yıkadı temizledi .
Doktordan da banyoda kullanılan losyonlarxan aldı bir de bir alerji ilacı kullandılar öylelikle kurtuldular.
Tabi bu işlemlerin hepsi 1 hafta sürdü.Zor bir dönem anlattılar.
Sizin de inşallah geçecek üzmeyin kendinizi.

O zaman kendi parası ile gitsin hiç mi acımıyor bebeğe :KK43:
İlaçlama parasını aldım ben ama ilaçlama yapıldığı gün 4 saat ev kapalı kalacakmış ben o sürede ne yapacağım 3 çocukla sorun bu hadi dışarıya çıktım nereye gideceğim evim çok köhne bi yerde bebeğimde meme reddi var evde zar zor ezmiyorum düşünmekten kafayı yiyeceğim

Çok haklısınız anneniz durumu biraz hafife almış olmalı yoksa size kasıtlı yaptığını düşünmüyorum. .o sizin anneniz canınız. .Lütfen kendinizi annenize karşı doldurmayın.
Dediğim gibi o tanıdığım ilaçlamanin daha zararlı olduğunu düşünüp ilaçlama yaptırmadı ama bütün evi kıyafetleri sirkeli sularla yıkadı temizledi .
Doktordan da banyoda kullanılan losyonlarxan aldı bir de bir alerji ilacı kullandılar öylelikle kurtuldular.
Tabi bu işlemlerin hepsi 1 hafta sürdü.Zor bir dönem anlattılar.
Sizin de inşallah geçecek üzmeyin kendinizi.
İnşalah :(

İlaçlama parasını aldım ben ama ilaçlama yapıldığı gün 4 saat ev kapalı kalacakmış ben o sürede ne yapacağım 3 çocukla sorun bu hadi dışarıya çıktım nereye gideceğim evim çok köhne bi yerde bebeğimde meme reddi var evde zar zor ezmiyorum düşünmekten kafayı yiyeceğim
Kimseye gidemezsiniz açık havada park filan varsa 4 saat çocukları oynatacaksınız başka yolu yok. Bebeğe de bir biberon mama alın yanınıza.

Kimseye gidemezsiniz açık havada park filan varsa 4 saat çocukları oynatacaksınız başka yolu yok. Bebeğe de bir biberon mama alın yanınıza.
Asla öyle bi vebale giremem zaten çocukları kapıya bile bırakmıyorum diğer çocuklara bulaşır diye evet başka çare gözükmüyor

Evet ama bunu gel de bazı gereksizlere anlat işte herkes bizim gibi düşünmüyor ki

Çok sinir ederlerse kafanızı gidin sürtün o kişilerin kafasına koltuklarına falan. O zaman kendilerini sizin yerinize koyarlar belki.

Mrb bayanlar şu an çok kötü durumdayız evce eşim ben en küçüğü 6 aylık olan 3 çocuğum uyuz olmuşuz Kardeşim ve annem bize geldiler kardeşim kaşınıyordu bizde banyo yaptırdı losyon sürdü alerji olmuş dedi 15,20 gün sonra da bizde başladı şüphelendim direkt hastaneye götürdüm çocukları ki uyuzmuş ve annem hala inkar peşinde babam kabul ediyor ben anlamıyorum madem böyle bi şüphe var neden geliyorsun üstelik banyomu vs kullanıyorsun bebeğim zaten zor toparladı kendini yoğun bakımda yattı 1 ay uyuzun ne olduğunu bile doktordan öğrendim bu dertten nasıl kurtulabilirim her şeyi yıkıyorum yüksek derecede yatakları koltukları hep sildim başka ne yapmam gerekir bir de anneme nasıl bi tepki koymam lazım gerçekten çok sinirliyim
Ciddi söylüyorum çocuğunu düşünmeyeni sen hiç düşünme. Birde banyo yaptırmış ya sinir oldum. Babam da uyuz olmuştu aradım ve direk baba uyuzun geçene kadar gelme uyuzla uğraşamam dedim. İnsan kendini korumalı

Ciddi söylüyorum çocuğunu düşünmeyeni sen hiç düşünme. Birde banyo yaptırmış ya sinir oldum. Babam da uyuz olmuştu aradım ve direk baba uyuzun geçene kadar gelme uyuzla uğraşamam dedim. İnsan kendini korumalı
Evet haklısınız her gün evi silip süpürmekten ütüden çamaşırdan gına geldi sürekli ilaç sürmekten fenalık geldi geçse amenna inşallah geçer gider

Çok sinir ederlerse kafanızı gidin sürtün o kişilerin kafasına koltuklarına falan. O zaman kendilerini sizin yerinize koyarlar belki.
Emin olun ki hayatta herkes. Bu tarz parazitlere maruz kalmıştır ama sorsan inkar ederler neden ayıplanır diye

Back
X