- 21 Temmuz 2016
- 176
- 78
- 98
- Konu Sahibi Bukeycicekk
-
Bana annem insan gibi davranmıyor ki hiç biri annesi için ölsede kurtulsam der mi ? Çektirmedikleri kalmadı. Alsınlar paralarını başlarına çalsınlar istiyorum.. Hangisine yanayım kadının kızına mı adamın eşine mi ? Paraları da kendileri de batsınBir çoğumuz yaşadık bunları canım. Al birini vur ötekine olmuş sizinkiler. Sen ikisini de boşver. Üniv boyunca paralarıyla oku, mezun ol. Sonra da iş bul, yüzlerine bakma. Köprüyü geçene kadar he de geç. Başka çıkar yolu yok. Yoksa kendi paranla hem okuyup hem çalışman çok çok zor olacak. Uzakta oku, gözün görmesin. Bitirince de yine uzakta kal. Öyle insanlara böyle evlat fazla bile.
Bazen bende gerçek olmamasını stiyorum ama oluyor daha neler var bilmediğimizne diyelim ki canım şokoldum bunlar gerçekmi
yazıp yazmama konusunda endişeliydim. Hatta alışmış bile olabilirdim bazen unutup gülebiliyordum, umursamıyordum ama son olan olay beni artık param parça etti. Uzun olacak ama yardımınıza ihtiyacım var. 17 yaşındayım annemin aldattığını 13 yaşında telefona gelen bir mesajla öğrendim. Ve aldattığı kişi annemin uzaktan akrabası eve en az ayda iki kele gelen babamla gayet araları olan olan biri. Bana hediyeler alır durur niyedir bilinmez. Ben çok kez mesajlarını gördüm, okudum -babamın annemi aldattığını bilmiyordum tabi- babama söyleyemedim korktum adamı öldürür dedim çok seviyor annemi aklını kaybeder intihar eder dedim çünkü görseniz babam annem için yapmayacağı şey yoktu dururumuzun çok iyi olmamasına rağmen kredi çekip araba bile aldı istedi diye. Yaşım küçük annemle zaten anlaşamıyorum beni sevmiyor evet ciddi ciddi sevmiyor adamla mesajlarında " artık x dende( babamdan) bukettende bıktım keşek geberselerde kurtulsam" okudum. Psikolojim bozuldu güldüğümde aklıma geliyor birden ağlamaya başlıyorum yüzünü bile görmek istemiyorum babam deseniz babamla da iyi değil aramız o yüzden söylemiyorum söylersem ne yaparım ne ederim annem çeker gider babam desen umrunda olmam ünili kazanınca inşallah başka şehire gidip o Zaman söylemeyi düşünüyorum kendi ayaklarımın üzerine dururum inşallah. Neyse bir hafta önce tatildeydik babamın telefonuna bir mesaj geldi " ne o hala karın çocuğunla mı ilgileniyosun ben burda başçavuşlar eşeği miyim" yazıyordu. YÜZSÜZ. kadın evli bir kızı var benim yaşımda, ammemin aldattığıda evli hatta 1 yıllık... adam annemleyken evlendi birde. Annemle adam cinsellik yaşıyor mesajlarını gördüm. Babama acırken ikisininde aşağılık olduğunu öğrendim. 17 yaşındaki birinin düşünmesi gereken şeyler aşık olduğu çocuk, okul dersler, bugün nereye alışverişe gitsem değil midir ?
Tek kardeşim zaten bana annem bana bakmayı 10 yaşımdan sonra zahmette bulundu babaannemle kalıyordum vefat etti annem aldı yanına yineCanım bu onların sorunu günahı.. Sen kendini harcama onları düşünüp düşünüp. Zaten kalmıs surda 1 yılın. Üni sınavına gir yurda gilan yerles yada eve cık durum iyiyse para verirler heralde. Kendi hayatını kur. Herkese güvenme kardeşim derdini sırrını verme kimseye. Cok güvendiğin bir veya iki dostun olsun içini dökeceğin yeter. Hayat zor yasım 24. Bak bende aile sorunu Düşünmekten psikolojim bozuldu neyseki üni bitirdim mesleğim var. İnşallah iyileşeceğim. Sende onlar yüzünden kendini hırpalama sakın. Kardeşin yokmu?
Allah ıslah etsin ikisinide çok günaha giriyorlar hemde senin hakkını yiyorlar ne acı bir durum ne sapkın bir yaşam Rabbim yüzüne baksın kurtarsın seni o evden tez zamanda hiç ilgilenme bak keyfine onların suçu onların günahı ne denir kiyazıp yazmama konusunda endişeliydim. Hatta alışmış bile olabilirdim bazen unutup gülebiliyordum, umursamıyordum ama son olan olay beni artık param parça etti. Uzun olacak ama yardımınıza ihtiyacım var. 17 yaşındayım annemin aldattığını 13 yaşında telefona gelen bir mesajla öğrendim. Ve aldattığı kişi annemin uzaktan akrabası eve en az ayda iki kele gelen babamla gayet araları olan olan biri. Bana hediyeler alır durur niyedir bilinmez. Ben çok kez mesajlarını gördüm, okudum -babamın annemi aldattığını bilmiyordum tabi- babama söyleyemedim korktum adamı öldürür dedim çok seviyor annemi aklını kaybeder intihar eder dedim çünkü görseniz babam annem için yapmayacağı şey yoktu dururumuzun çok iyi olmamasına rağmen kredi çekip araba bile aldı istedi diye. Yaşım küçük annemle zaten anlaşamıyorum beni sevmiyor evet ciddi ciddi sevmiyor adamla mesajlarında " artık x dende( babamdan) bukettende bıktım keşek geberselerde kurtulsam" okudum. Psikolojim bozuldu güldüğümde aklıma geliyor birden ağlamaya başlıyorum yüzünü bile görmek istemiyorum babam deseniz babamla da iyi değil aramız o yüzden söylemiyorum söylersem ne yaparım ne ederim annem çeker gider babam desen umrunda olmam ünili kazanınca inşallah başka şehire gidip o Zaman söylemeyi düşünüyorum kendi ayaklarımın üzerine dururum inşallah. Neyse bir hafta önce tatildeydik babamın telefonuna bir mesaj geldi " ne o hala karın çocuğunla mı ilgileniyosun ben burda başçavuşlar eşeği miyim" yazıyordu. YÜZSÜZ. kadın evli bir kızı var benim yaşımda, ammemin aldattığıda evli hatta 1 yıllık... adam annemleyken evlendi birde. Annemle adam cinsellik yaşıyor mesajlarını gördüm. Babama acırken ikisininde aşağılık olduğunu öğrendim. 17 yaşındaki birinin düşünmesi gereken şeyler aşık olduğu çocuk, okul dersler, bugün nereye alışverişe gitsem değil midir ?
İlişki farklıdır mı ? Allah aşkına birbirlerini enayi yerine koyuyorlar ikisi birbirinden habersiz. Karışılmaz mevzusuna gelirken ortada bir çocuk var evet olmasa karışılmaz ama çocuk var ve kimsenin umrunda değil. Nasıl bu kadar rahat karşılayabiliyorsunuz aklım almıyor. bu kadar rahatlık olmazAnneyle babanın işine karışılmaz kuzum. Her ilişki farklıdır, farklı kuralları vardır. Birşey söylersen suçlu sen olursun muhtemelen. Görmezden gel.
Allah razı olsun teşekkürlerAllah ıslah etsin ikisinide çok günaha giriyorlar hemde senin hakkını yiyorlar ne acı bir durum ne sapkın bir yaşam Rabbim yüzüne baksın kurtarsın seni o evden tez zamanda hiç ilgilenme bak keyfine onların suçu onların günahı ne denir ki
Bazı insanların imkansız olarak gördüğü şeylerin benim yaşamam ne kadar iğrenç bir durum ya Allah aşkına ben hasta mısın kafa bulayım millet öz kızına tecavüz ediyor bu ülkede bunlara fake diyorsunuz...Kafami buluyorsun bizle
İlişki farklıdır mı ? Allah aşkına birbirlerini enayi yerine koyuyorlar ikisi birbirinden habersiz. Karışılmaz mevzusuna gelirken ortada bir çocuk var evet olmasa karışılmaz ama çocuk var ve kimsenin umrunda değil. Nasıl bu kadar rahat karşılayabiliyorsunuz aklım almıyor. bu kadar rahatlık olmaz
Allah razı olsun malesef bende şuan onlarına eline baktığımın farkındayım üniye başlayınca inşallah herşey daha farklı olacakYaa cnm çok üzüldüm ikisininde suratına tükürsen yağmur yağıyor derler sen bi şekilde hayatını kur ve bu ikiliye kurtul allahindan bulsunlar ama ekonomik gücünü eline alana kadar ihtiyaçlarını e......k gibi karsilayacaklar hayatta tutanamazssin başka türlü başına gelmeyen kalmaz.Böyle bir ana babanın çocuğu olarak sakin doğru yoldan sasma.Hayatın güzelliklerle dolsun.
Tabiki ihtiyaçlarını karsilayacaklar mecburlar doğur at yok öyle bir dünya sen bu insanların çocuğusun ellerine de bakıyorsun onlar mecbur zatenAllah razı olsun malesef bende şuan onlarına eline baktığımın farkındayım üniye başlayınca inşallah herşey daha farklı olacak
Allah razı olsun malesef bende şuan onlarına eline baktığımın farkındayım üniye başlayınca inşallah herşey daha farklı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?