Üzülerek söylüyorum canim ama Annen Baban degismez.
Insanlari mesleklerine, egitimlerine ve maddi durumlarina göre degerlendiren insanlarin hicbir zaman degisecegine inanmiyorum.
Ailen etikette cok önem veren tiplerden, bir insan ne kadara iyi olursa olsun statüsü düsük ise ailenin gözünde kaybetmis durumda.
Enisten ablani eller üstündede tutsa, cok sevgili ilgili alakali bir esde olsa ailen bunu görmez, cünkü onlara göre enisten degersiz bir insan.
Kizlarinin ancak kendi ile esdeger biri ile mutlu olacagni düsünüyorlar.
Belkide ablan onlardan habersizce evlendigi icin ki bence ablan orda cok yanlis yapti, o yüzden enistene karsi bir antipati duyuyorlar.
Her ne olursa olsun, artik bu konu kapanmali aslinda, neyin kavgasini yapiyorlarki daha, evlenmis cocugu bile olmus, bundan sonra birer büyük olarak onlara kucak acacaklari yerde sizleri ziyarete gelmelerini burunlarindan getirmeleri hic hos degil.
Annenle Babanla hic bu konuyu tam olarak konustunmu, rahatsizligni dile getirdinmi bilmiyorum ama degismeseler bile ben olsam bir Anne Baba olarak onlara kesinlikle bu yaptiklarini yakistirmadigmi söylerim!
Ayrica yaptiklari her iyligi ki normal Anne Baba görevlerini yapmislar yüzünüze vuracaklarsa bir zahmet yapmayiverselermis o zaman diyede koyardim tavrimi.
Anne Baba olmak hatasiz günahsiz olmak degildir arkadasim....yeri geldigi zaman insan onlarada hatalarini söylemeli.
Umarim düzelir hersey.....