- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Yaslilar duzenleri bozulsun istemezler.Ustelik iki ev agir gelmezmi bir insana sizcede konu sahibi nasil yetissin herseye.Siz yanınıza neden almıyorsunuz?altlı üstlü veya karşılıklı oturabilirsinizde.sizde kaynayan tencereden 1 tasda annen icse
benim annemde yasli bi teyzeye bakmisti simdi vefat etti teyze. birakin azarlamayi ona karsi daha hassasti alinirsa diye. ve basta para almadan gitti arkadasinin annesi diye. basta sadece yaninda arkadas olacakti. daha sonra temizlikte istedikleri icin ucret verdiler. Allah kalbine merhamet versin. bence laf arasinda ufaktan soyleyin direk konuya girmeden. siz konu acarsaniz kulagniza gttigini anlar ve birakir
Kendinizi ona muhtac hissettirmeyin.Siz konusun annenizin iyi olmasi icin onu tuttuğunuzu basta evine gelen bir yabancidan firca yemek zorunda olmadığını ayni davranisi tekrarlarsa boyle devam edemeyeceğinizi söyleyin. Siz muhtaciz aman baskasini bulamayiz derseniz tepenize cikar kadincagizin da burnundan getirir.
Ne demiş
Yani anneniz tam ne anlattı
Zira yaşlı ve hasta olunca az ötede dur deyince sorun oluyor
Tabii ki azarlaması vs olmaz da ikisini de siz tanıyorsunuz anneniz alınmış olabilir mi
Yeni birisini arayın alttan alta. Cidden çok tatlı insanlar var. Yaşlı insanların azarlanmasına tahammülüm yok
İşte canım bununla konuş ama aramayı bırakma.2 aylık aramadan sonra bu ablayı buldum.
Olmaz oyle evde parali calisan o evin kurallarina uyar siz herseyin kuralini belirtin birazda gozu korksun.Alındığı konular da oluyor. Ama genel olarak abla kendi bildiklerinde inat ediyor. O kendi düzenini kurmak istiyor annem kendi düzenini korumak. Arada ben kalıyorum. Son konu biraz saçma ama çamaşırların yıkanma programı. Annem uzun yıkansın istiyor. O hep kısa program seçiyormuş. Annem temiz çıkmıyor diyince bağırarak ikidir bana bunu söylüyorsun diyerek bayağı kızmış. Annem de bana olmadı o öyle yıkasın ben beyazları elimde çitilerim diyor. Çok canım sıkıldı.
Alındığı konular da oluyor. Ama genel olarak abla kendi bildiklerinde inat ediyor. O kendi düzenini kurmak istiyor annem kendi düzenini korumak. Arada ben kalıyorum. Son konu biraz saçma ama çamaşırların yıkanma programı. Annem uzun yıkansın istiyor. O hep kısa program seçiyormuş. Annem temiz çıkmıyor diyince bağırarak ikidir bana bunu söylüyorsun diyerek bayağı kızmış. Annem de bana olmadı o öyle yıkasın ben beyazları elimde çitilerim diyor. Çok canım sıkıldı.
Siz yanınıza neden almıyorsunuz?altlı üstlü veya karşılıklı oturabilirsinizde.sizde kaynayan tencereden 1 tasda annen icse
Yerinizde olsam annemi yakin bi yere alirdim yemegini siz gotururdunuz haftalik temizlin falan icinde yardimci alirsiniz.belki bakiciyi bahane ediyor asil derdi yalniz kalmaktan korkmasi hic yaniniza almayi teklif ettiniz mi
Alındığı konular da oluyor. Ama genel olarak abla kendi bildiklerinde inat ediyor. O kendi düzenini kurmak istiyor annem kendi düzenini korumak. Arada ben kalıyorum. Son konu biraz saçma ama çamaşırların yıkanma programı. Annem uzun yıkansın istiyor. O hep kısa program seçiyormuş. Annem temiz çıkmıyor diyince bağırarak ikidir bana bunu söylüyorsun diyerek bayağı kızmış. Annem de bana olmadı o öyle yıkasın ben beyazları elimde çitilerim diyor. Çok canım sıkıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?