• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve beni uzen sozleri

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.620
2.537
133
İyi geceler. Annemin konuşmalarından hiç hoşlanmıyorum artık. Ben 3 4 aydır bebek fikrine sıcak bakıyorum eşim erteliyordu artık o da sıcak bakıyor nasipse hamile kalmayı düşünüyorum.
Annem her gittiğimde sorar ağzımı arar yok hamile değilim derim. Eltim hamile ayni zamanda evlenmistik annem de bunu duyunca sizi geçtiler diyor.
Geçen tlfonla konuşuyorum annem ne yedin dedi kısır yapmıştım dedim. Siz de kısır yiye yiye kısır oldunuz dedi. Bir tane çocuğunuz olsun diyor.
yani bazı durumlar insanın elinde değil biz belki bebek istiyoruz da olmuyor bunu düşünmeden böyle alay etmesi hiç hoş değil.
anneme bsy diyemiyorum kırmayı en son isteyeceğim insan. Bu sözleri başkası söylese cevabı verirdim.

bozulacağınızı düşünememiş kendince sizi gaza getiriyor.açık açık rahatsız olduğunuzu dile getirseniz iyi olur yoksa hamilelik haberini alana kadar böyle devam eder

İyi geceler. Annemin konuşmalarından hiç hoşlanmıyorum artık. Ben 3 4 aydır bebek fikrine sıcak bakıyorum eşim erteliyordu artık o da sıcak bakıyor nasipse hamile kalmayı düşünüyorum.
Annem her gittiğimde sorar ağzımı arar yok hamile değilim derim. Eltim hamile ayni zamanda evlenmistik annem de bunu duyunca sizi geçtiler diyor.
Geçen tlfonla konuşuyorum annem ne yedin dedi kısır yapmıştım dedim. Siz de kısır yiye yiye kısır oldunuz dedi. Bir tane çocuğunuz olsun diyor.
yani bazı durumlar insanın elinde değil biz belki bebek istiyoruz da olmuyor bunu düşünmeden böyle alay etmesi hiç hoş değil.
anneme bsy diyemiyorum kırmayı en son isteyeceğim insan. Bu sözleri başkası söylese cevabı verirdim.
Sizden bir uyari bekliyor bence.Evlatsiniz ok ama artik cocuk degilsiniz

Benim kayinvalidem de bir iki kez böyle saçma sapan cümleler kurdu verdim cevabını. Ama anne olunca kıyamıyor insan dimi . Kibarca bunu sizi incittigini söyleyin bence . Ama kırmayın

Bence bir uyarın,anneniz de olsa böyle konuşmalar hoş değil.Önemli olan hazır olmak doğru zamanda olması.Yoksa çocuk doğurmak marifet değil

Back
X