Aslında he deyip geçilecek bir karakter değil annem. Çok baskın bir karakter, bakin bu araba mevzusunda da mesela direk babami devre dışı bırakıvermis. Evet dediğiniz gibi değişmez, değişmeyecek. Ben sadece annem ve Eşim yuzgoz olsun istemiyorumBiz esimle annemi dinleyip dinleyip he sensin diyoruz ve geciyoruz. Annem gelmis 65yasina,degismez. Kirmamak da lazim. En guzeli he deyip bildigini yapmak
Konu biraz öyle algılandı, hayır ben de elimden geleni yapıyorum. Annemin böyle düşünme sebebi erkeklere olan ciddi güvensizliği. Benim eşime olan güvenimi de yersiz buluyor. Ona göre erkeklerin mantıklı hareket etme ve bir kadını mutlu etme ihtimali yok gibi. Sanırım babamdan dolayı böyle düşünüyor.
Bir çözüm bulabildiniz mi :)Kardeş olabilir miyiz acaba?
Aynı benim annemi anlatmışsın :)
Esinize tatli dille rica edin. Annem,onu degistiremem sen de biliyorsun ve taniyorsun lutfen kirilma ve darilma anlayis goster deseniz? Mesela benim esimin annesi boyle olsa da esim bana boyle guzel sekilde aciklama yapsa eyvallah basim ustunde yeri var derim. Ama oylece susar bakarsa evet kavga cikarAslında he deyip geçilecek bir karakter değil annem. Çok baskın bir karakter, bakin bu araba mevzusunda da mesela direk babami devre dışı bırakıvermis. Evet dediğiniz gibi değişmez, değişmeyecek. Ben sadece annem ve Eşim yuzgoz olsun istemiyorum
Biz boyle karar verdik kilit cumle. Simdiye kadar ki en buyuk sorunlar dugun donemi annemin diretmeleriydi biz boyle karar verdik ile son buldu. Top ne esinize kaliyor ne konu uzuyor.Ben de size katılıyorum. Ama bu konuyu sana ne deyip kapatmam pek mümkün değil. Çünkü bunca olumsuz şeyi anlattığım annem aynı zamanda birkaç ay öncesinde maddi durumumuz kötüyken bize her türlü desteği de sağlamıştı.
Minnet duygum da ağır basıyor
Su an beni gerçekten çok iyi anlamıssiniz, teşekkür ederim. Aslında ben de anlatmıyorum inanın pek çok şey içimdedir. Ama annem çok uyanık bir kadın, gerçekten benden önce anlıyor çoğu şeyi. Erkeklere ciddi bir güvensizliği var, bence yapmaya çalıştığı şey beni korumak. Ama doğru yolla yapmıyor bunu
Ben de düğün evresinde çok sıkıntı yaşadım. Evet bundan sonra daha net olmam lazimBiz boyle karar verdik kilit cumle. Simdiye kadar ki en buyuk sorunlar dugun donemi annemin diretmeleriydi biz boyle karar verdik ile son buldu. Top ne esinize kaliyor ne konu uzuyor.
Aslında biz de böyleyiz. Onun karışacagi bir alan bırakmiyoruz genelde ama yine de bir şekilde sonradan da olsa müdahil oluyor.yani en kötü laf sokuyor :)Babam da müdahalecidir ve bir miktar eleştirmeyi sever.
Ben bu durumu eşimle konuşarak ve yapacağımız, alacağımız herhangi birşeyi son aşamada söyleyerek çözdüm.
Babama karışacak fırsat bırakmamıs oluyoruz böylelikle.
Biraz da erkek kv derdi ceksinMerhaba kızlar. Sizden bir konuda fikir alacağım. Şimdi öyle ki benim annem gerçekten despot bir karakterdir. İnanılmaz fedakar ve cömert olmasının yanı sıra, hiç hoşuma gitmeyen huyları da var açıkçası.
Konuları çok detaylı yazmayacağım ama bazen eşim ve benimle ilgili karışmamasi gereken şeylere karıştığı oluyor. Mesela biz arabamızı satacaktik ve babam bize müşteri bulmuştu. Annem ise bunun gereksiz olduğunu, eşimin bunu beni bastırarak yaptığını düşünüp babamın bulduğu musteriyi engellemiş. Halbuki biz arabamızın modelini yükseltmek istediğimiz için bunu yapmıştık. Eşim bunu duyunca sinirlendi, yüzüne ifade etmedi ama bana söyledi. Haksız da değil.
Ticari bir konuda bir atılım yapmak istedik eşimle, gızli tutabilecegimiz bir şey değildi ve ilk düşündüğüm annemin ne tepki vereceği, ne laf sokacağı vs oldu. Çünkü ciddi anlamda kendi dogrusunun üzerine doğru tanımıyor. Takmayın ona ne dediğinizi duyar gibiyim ama inanın öyle olmuyor, kafasına yatmayan her konuda sürekli beni de dolduruyor. eşime de bana da sürekli laf sokuyor. Bir de bunu gerçekten böyle şaka yaparcasına, sohbet muhabbet tarzında söylüyor ama biz bunu anlıyoruz. Eşimin annemden sogumasindan korkuyorum açıkçası.
Boyle saçma sapan konularda eşim ve annem adasında kaldığım oluyor. Eşim sürekli ona ne diyor ve verecek bir cevabım da yok. Bir tarafta annem, bir tarafta eşim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Tabiki haklısınız. Ben zaten direk eşime hak veriyorum bu konuda. Hak vermek yetmiyor haliyle dengeyi kurmam gerekiyor. Bunu da becerebiliyor muyum bilmiyorum, net bir taraf tutmak istemiyorum. Bir yandan eşim bir yandan annem.Dengeyi bir şekilde siz kuracaksınız. Aynı şeyi kv yapsa mesela??? Ona göre karar verin.
Ama bu sekilde damatlara daha çok bilenmiyor mu?Ben de annemi tarif etsem heralde boyle ederdim asiri fedakar, fazlasiyla eli acik ve maalesef ki cok despot. Onu asla elestiremezsin her seyin en dogrusunu bilir. Sizinkinden farki benim annem damatlarina karsi gayet tatli dilli ama gel gor ki kizlarinin ezildigini gordugu minicik seyde bile burnundan getirdigi kisi kizlari oluyor. Arada kalan kendi cocugu oluyor halbuki. Karisma demek falan hak getire mumkun degil daha da cildiriyor.
Ben cozumu soyle goruyorum ki ise yariyor da arkadan evet anne kesinlikle haklisin anne farkindayim anne hata yapti anne diyerek telkin etmek onu frenliyor. Kocayi savundugun an ters tepiyor. Bi nevi ikili oynayip nabza gore serbet vermek gerekiyor bence.
Benim annemi tarif etmıs siniz tamamen.. Ben eşime asla laf ettırmıyorhm Bı cok konuda dahil olmaya calıstı beceremez sandı bizi ama cok sukur Allahım utandırmadı bızı ara sıra yine laf sokar Esıme bana sonra aman senin kocan Bı tanedir laf da soyltmez bu der. Yani Esıme karısma sını onu savunarak laf soyletmeyerek cozdum onun dısında laf sokmadıgı an yokAma bu sekilde damatlara daha çok bilenmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?