- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 7 aylık evliyim eşimi çok seviyorum ve kaçarak evlendim geçen sene babam öldü çalıştıgım şirkette eşimle tanıştım tek çocugum annem yalnız kalıcam dedi beni vermek istemedi bende eşimle elazığa kaçtım çocuklar gibi mutluyum ailesi beni sevdi deger verdi ama gelinlik giyemedim düğün olmadı 1ay kaldık elazığ'da sonra kocaeline geldik benim annem bu olayı hazmedemedi hala eşime düşman gidiyor onu istemiyor anneme gelicem diyorum eşini getirme diyor telefon'da eşimde duydu tabii ben zor durumda kaldım annem mutsuzsan evine dön diyor ben asla gitmem her seferinde annem problem çıkarıyor geçen eşim bana dedi söyle annene beni aramasın bende uygun bir dille söyledim ama oda zaten ben senin eşinin yüzüne bakmam senin hatırına katlanıyorum dedi şuana kadar tartışmalarımızın çogu sebebi annem ne yapmalıyım acaba![]()
Alkışmı tutayım sana kaçtın diye,ne acelen vardı da evlendin hemen..
Anneyede yazık günah değilmi,kadıncağızı o acılı anında bırakıp çekip gidiyorsun..
Sonrada annem kocamı istemiyor diye şikayet etme hakkını kendinde buluyorsun..
Madalya da takalım eşine aranızı bulacğına beni aramasın diyor..
Benim senin yaşında evladım var,aynını bana yapsa o kafasını duvarlara sürttürürüm..
bu kadar da acımasız olmayın,düşene bir tekme atmak yerime bir el verelim
kımse beni yaptıgım için yargılayamaz ben mutluyum![]()
ben yeni 15 mayısta severek evlendim 7 ay oldu eşim bana çok iyi davranıyor çok değer veriyor çokta seviyor kendisi facebook 'a ve mail adresine çok düşkün
facebook şifresini tanıştıgımızdan beri biliyorum asla gizlemez ama sürekli tanımadıgı kişilere numarasını verir bay bayan fark etmiyor
manevi annesi bizim görüşümüz belli face'te o görüşü tanıtıyoruz herkesi eklemeliyiz herkesle tanışmalıyız dese'de içime kurt düştü
geçen
fake hesap açtım tanışalım dedim anında numarasını verdi sorular sordu
çok üzüldüm numaramı istedi bende kızkardeşini görümcemi aradım o bilir naapmam gerektiğini dedim
oda kendi numarasını vermemi söyledi zaten numara taşıma yapmıştı eşim tüm numaralar gitmişti verdim
görümcemin numarasını hemen aramış kaynanam ve görümcem kızmışlar sen o kızın arkasından iş mi çeviriyosun diye ne kadar ayıp demişler
oda beni düşürmeye kandırmaya çalışıyorlar demiş daha sonra görümcemi aradım yok eşimin öyle şey yapmıycagını beni çok sevdiğini söyledi onlara güveniyorum'da eşimi face'ten ve mail'den nasıl soguturum diye düşünüyorum evde bilgisyarımız yok cafe'ye gidince bakıyor ne yapmalıyım :2:
bu kadar da acımasız olmayın,düşene bir tekme atmak yerime bir el verelim