• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve eşim

babam ölse bırakın evden kocayı kaçmayı
dışarı çıkmazdım heralde
sizi tebrik etmek istedim:ssz:

Sizin de eşinizin de annenizden özür dilemesi gerek...o kadar basit değil yaşananlar, annenizin yaşadıları çok üzücü ve sizin ve eşinizin kabahatiniz oldukça büyük...kendinizi mutlaka affettirin

çok uzuldum annenız adına çok çok uzuldum. ALLAH hepımıze hayırlı evlatlar versın. Annenıze bunu yapmaya hakkınız yoktu. Nasıl vicdan bu anlamadım....

hiç yapılmayacak birşey yapmışsınız ama artık yapacak birşey yok olan olmuş.. bence bu aşamadan sonra annenizin gonlunu almak için elinizden geleni yapmalısınız.

benım kız kardesımde aynı seyı yaptı hem daha babamın acısını yasarken.annemle uc gun bır sey yıyıp ıcmedık yandık resmen kacana gore hava hos arkasında kalanlara sor sen acısını nasıl oldugunu.tabıı esını sevmez.yedı yıl oldu uc cocugu var kardesımın hala esını sevmeyız ve kabullenmeyız.oda bızı sevmez ama yıne de saygı cercevesınde gorusuruz.annem bır yıl depresyon tedavısı gordu babamın acısını unuttu.ama kardesımın yaptıgı o ne ıle adlandırılırkı bu resmen sırtından vurmak onu unutmuyor hıc unutmayacak da
unutulmazda bu nankorluk.ve kardesımde pısman oldu yaptıgı evlılıkten hıc duzgun bır hayatı yok.sızınkı daha yenı cıcım ayları umarım sızde pısman olmazsın.bu kacanlara karsı gercekten cok hınclıyım daha solucem cok sey var da susuyorummm:(((

kusura bakma ama sürekli anneni suçlamışsın büyüt sonra kız kocaya kaçsın birde gelinlik giyinmeden eşlnde anneni lknaya uğraşmamış para harcamamış işin kolayına kaçmış yarin senin kızına buna yapsalar kabullenirmisin sende epey şımarık gibisin her istediğim olsun diyorsun ben bu konuda annene acıdım el oğluna değil ,el oğlu annene kendini sevdirmek için hiç bir çaba göstermemiş benim tepkimde aynen annen gibi olurdu

kadının kocası ölmüş,canı yanmış.kısa süre sonra kızı kaçarak daha çok canı yanmış.acelen neydi,az dha bekleyip annenin gönlünü yapıp telli duvaklı evlenebilirdin.:50:

Kaçmak nedir ya.Ben de bunu anlamış değilim.Kim nerden kaçıyor.Mesela kaçtı diye niye gelinlik giymez bir insan.

Ben 7 aylık evliyim eşimi çok seviyorum ve kaçarak evlendim geçen sene babam öldü çalıştıgım şirkette eşimle tanıştım tek çocugum annem yalnız kalıcam dedi beni vermek istemedi bende eşimle elazığa kaçtım çocuklar gibi mutluyum ailesi beni sevdi deger verdi ama gelinlik giyemedim düğün olmadı 1ay kaldık elazığ'da sonra kocaeline geldik benim annem bu olayı hazmedemedi hala eşime düşman gidiyor onu istemiyor anneme gelicem diyorum eşini getirme diyor telefon'da eşimde duydu tabii ben zor durumda kaldım annem mutsuzsan evine dön diyor ben asla gitmem her seferinde annem problem çıkarıyor geçen eşim bana dedi söyle annene beni aramasın bende uygun bir dille söyledim ama oda zaten ben senin eşinin yüzüne bakmam senin hatırına katlanıyorum dedi şuana kadar tartışmalarımızın çogu sebebi annem ne yapmalıyım acaba:25::25::25:

Alkışmı tutayım sana kaçtın diye,ne acelen vardı da evlendin hemen..
Anneyede yazık günah değilmi,kadıncağızı o acılı anında bırakıp çekip gidiyorsun..
Sonrada annem kocamı istemiyor diye şikayet etme hakkını kendinde buluyorsun..
Madalya da takalım eşine aranızı bulacğına beni aramasın diyor..
Benim senin yaşında evladım var,aynını bana yapsa o kafasını duvarlara sürttürürüm..

olan la ölmüşe çare olmaz.kendine gelip iyice düşün,zaten şuan seninde vicdanın sızlıyordur annenin durumundan.....annenin ilacı sende.....annenin elini tutup öpsen mutlu olduğunu,sevdiğini sevildiğini söylesen,dayanamaz ana kalbi yumuşar elbet..keşke dememek için biraz çabalayacaksın o kadar....eş bulunur ama ana birdaha bulunmaz..

Alkışmı tutayım sana kaçtın diye,ne acelen vardı da evlendin hemen..
Anneyede yazık günah değilmi,kadıncağızı o acılı anında bırakıp çekip gidiyorsun..
Sonrada annem kocamı istemiyor diye şikayet etme hakkını kendinde buluyorsun..
Madalya da takalım eşine aranızı bulacğına beni aramasın diyor..
Benim senin yaşında evladım var,aynını bana yapsa o kafasını duvarlara sürttürürüm..

bu kadar da acımasız olmayın,düşene bir tekme atmak yerime bir el verelim

biz birgün annemle düğüne gitmiştik o ara düğünde kendi yaşında olan kadına bak bu zamanında kaçtı demişti ki kadın bir 55 yaşında vardı saçları ak ve bakımsızdı bu kaçmada kötü etiket gibi yapışıyor oysaki ondan daha başka konuşabilirdi annem ,

Çok yakın bir arkadaşım düğünün olacağı hafta babasını kaybetti. Ev düğüne gelen misafirlerle doluydu düğün evi cenaze evi oldu. Hepimiz çok üzüldük destek olduk ama çok zordu. Oda tek evlattı. Anneciğinin gözünün içine bakardı. Benim arkadaşım ve eşi çoğu kişinin yapamayacağı birşeyi yaptılar. Tabiki düğün ertelenedi. Acı biraz dinince düğünü yapıldı ve arkadaşım annesini bırakmadı eşiyle annesinin yanına düzen kurdu... Halada beraber oturuyorlar. Çocuğu oldu annesi baktı.. Eşininde anne babası hasta ve yaşlı ama onlarda bu duruma hiç tepki göstermedi. Arkadaşım doktor inan ki iki tarafada koşturup duruyor kız. Kimin ihtiyacı olsa orda. Ama çok mutlular. Ve biz arkadaş grubumuzda onun eşini hep daha fazla takdir etmişizdir. O kadar iyi niyetli bir çocuk ki. Allah razı olsun. Sanada bişey diyemeyiz yetişkin bir bireysin ve kendi kararını uygulayabilirsin . Allah yuvanda mutluluk ve huzur versin ancak annenin gönlünü eşinle birlikte mutlaka almalısın. Annesini üzen bir kişinini işi rastgitmez. Ben iki kız evlat yetiştiyorum Allah biliyor ya en ufak bir beklentim yok . Aman bana baksınlar benim yanımda kalsınlar diye ...vakti gelince hayırlı evlilkler yapıp gitsinler.ama güzellikle gitsinler inşallah.

valla canım benim annenin tutumu çok yanlış ama buna biraz sen sebep olmuşsun keşke kaçmasaydın eninde sonunda evlenicem deseydin. madem evlendiniz anneni anlamak çok güç ne diye eşine tavır yapıyor yazık ya. istemiyorsa istemiyor damadı şu saatten sonra ölse istemez onu bilmiş ola. ılımlı olsa ne olur şu aileler ölür mü acaba çok kızıyorum bu büyüklere

kımse beni yaptıgım için yargılayamaz ben mutluyum :46:

canım bence kendini kandırıyorsun.

ben yeni 15 mayısta severek evlendim 7 ay oldu eşim bana çok iyi davranıyor çok değer veriyor çokta seviyor kendisi facebook 'a ve mail adresine çok düşkün
facebook şifresini tanıştıgımızdan beri biliyorum asla gizlemez ama sürekli tanımadıgı kişilere numarasını verir bay bayan fark etmiyor
manevi annesi bizim görüşümüz belli face'te o görüşü tanıtıyoruz herkesi eklemeliyiz herkesle tanışmalıyız dese'de içime kurt düştü
geçen
fake hesap açtım tanışalım dedim anında numarasını verdi sorular sordu
çok üzüldüm numaramı istedi bende kızkardeşini görümcemi aradım o bilir naapmam gerektiğini dedim
oda kendi numarasını vermemi söyledi zaten numara taşıma yapmıştı eşim tüm numaralar gitmişti verdim
görümcemin numarasını hemen aramış kaynanam ve görümcem kızmışlar sen o kızın arkasından iş mi çeviriyosun diye ne kadar ayıp demişler
oda beni düşürmeye kandırmaya çalışıyorlar demiş daha sonra görümcemi aradım yok eşimin öyle şey yapmıycagını beni çok sevdiğini söyledi onlara güveniyorum'da eşimi face'ten ve mail'den nasıl soguturum diye düşünüyorum evde bilgisyarımız yok cafe'ye gidince bakıyor ne yapmalıyım
:2:

bence ne yap ne et annenin gönlünü al. yarın bir gün, eşine numarasını veren fake bir kadın olmazsa annenden başka gidecek yerin olmaz.

Kaçıp mutluyum diye kendini avuttuğu adam da bu kadar işte. Sen kızı kaçırmışsın be adam. Tabi ki annesi seni kabullenmicek. alttan alacağına annen beni aramasın diyosun.

Canım valla üzüldüm çok. kaçmışsın da bari tutulacak bir şeyi olaydı adamın. Annem beni vermemekte haksızdı ben eşimin ne kadar iyi olduğunu biliyorum ondan arkasında durdum gibi mantıklı bi açıklama yapabilseydin bize. Bu adam iyi bir insan olsaydı öncelikle seni kolundan tutar annenin elini öpmeye götürür. Sonra da gelinliğini alır bi nikahını yapardı annenin gözünün önünde. Ailenin karşı olması nikahınla gelinliğinle evlenmeye mani mi?

Onu geçtim facebook ta milleti ekleyip telefonlarını istemesi falan. Bunlar ne oluyor? Bu mu sana verdiği değer adamın? Çok büyük hata yapmışsın farkındasın ama kabullenme aşamasına gelmemişsin henüz.

Daha bize anlatmadığın neler var kim bilir.. Annenin de haklı gerekçeleri vardır bu adamaı istememekte. Sebep sadece babanın ölümü olsaydı derdi ki biraz zamana ihtiyacımız var söz yapalım bir seneye evlenirsiniz yeni ölümümüz oldu gibi bir açıklama yapardı. Annenin karşı çıkma gerekçesini bize anlatmıyosun sen bence.

Sana da bravo baban ölmüş neyin derdine düşmüşsün. :ssz:

valla canım işin gerçekten zor.aslında sana farklı bir fikir verebilirm ama özelden msj atma hakkım daha olmadığı için burdanda yazmak istemedim arkadaşlık yolluyacam sana özel iletişim kurabilirsek bir fikrim var.

kaçanlara hiç saygı duymuyorum.
kaçacağına ikna edersin. kabul etmeseler de istemeye istemeye de olsa, o evden gelinlikle çıkarsın. kaçmak ne ya? atlı mı kovalıyor da kaçıyorsunuz? büyütmüş emek vermiş aileye bir hakkını helal et, bir allahaısmarladık demeden evden çıkarken hiç utanmıyor musunuz?
haaa, hayati riski vardır, töreden vs kaçıyordur onlar müstesna!

eklemek istedim, hele annesi hergün ağlarken kaçmak, buna yorum dahi yapamam.

Son düzenleme:
Back
X