ANNEM VE KAYINVALİDEM!!! Artık çıldırıcam ben....

Bizim nişanlımla aramızda bi sorun yokki çok şükür

İkimizde öğretmeniz zaten iki ailedende uzak olucaz büyük ihtimal

Kayınvalidelerin hepsi aynı sanırım benim evimede çeyiz sermeye geldi eli bomboş insan bi baklava alır... Bence annene kızma seni el üstünde tutsunlar istiyo ama kayınvalidene de cevabını ver
Ben onlara dedim ne ekerseniz onu biçersiniz siz benim kınama gelirseniz bende sizin bi kızınız var onun kınasına gelirim vs dedim kısasa kısas

Kayınvalidelerin hepsi aynı sanırım benim evimede çeyiz sermeye geldi eli bomboş insan bi baklava alır... Bence annene kızma seni el üstünde tutsunlar istiyo ama kayınvalidene de cevabını ver
Kv dedim kim ne ekerse onu biçer dedim ve kalkıp bişe diyemedi ne yaparsa karşılığını bulur sabırlı değilimdir ha kınama gerçekten gelmez ise bende ona göre davranırım annemle çok şükür hallettik

Çok teşekkür ederim sağol. İnşallah daha sorun çıkmaz başka türlü

Yani ben olsam ne kına gecesi, ne isteme, ne ceyiz..hiçbirini istemem sanırım. Sirf milletin gönlü olacak diye mutsuz olamam. Zaten bu husumetler hep bu gereksiz adetlerden çıkıyor. Yok öyle oldu yok böyle oldu. Konu sahibi çözmüşsunuz problemi. İnşallah sorunsuz ilerler her şey

Amin inşallah bi düğün olsaydıda artık derin bir of çekseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…