Kızlar herkesmi bunları yaşadı herkestemi aynı olaylar oldu yemin ederim artık çıldırıcam. Ben başka bir şehire gelin gidicem 2 ay var düğünüme şimdi de gündemde benim eşyalarım gidicek ve onun ücretini kim ödeyecek erkek tarafı aldığınız mağazalar göndersin dedi en baştan bişeden haberleri yokken annem de şimdi başka bi iş çıkardı ki kamyona yükleyelim herşeyi erkek tarafı ödesin. Bazen annem çok zorluyo ben abartıdan nefret eden biriyim gerdanlık setini kibar narin bişey aldım4. 700 falan annem de niye 7mlyarlık bişe almadın zaten ne yaptılarki falan deyip moralimin içine ediyor ya resmen annem ve birde kv mıymıntılığı yüzünden biz kötü oluyoruz bıktım.... Kayınvalidem de birşey bilmem benle bu tür şeyler konuşmayın ben bakmam ben etmem deyip kenara çekiliyo ondan sonrada benden gelinlik yapmamı bekliyo ya varmı böyle bişe kınama bile gelmeyecek kadın.....
Kızlar sizde neler oldu ne yapmalıyım akıl verin. Açıkçası nişanlımın tarafı da biraz pinti annesi ve babası.
Size tavsiyem ne kendi annenizi ne de kayinvalidenizi fazla karistirmayin nisanlinizla konusarak halledin...ufacık seyler bile sıkıntı olabiliyor bazen bu ufak görünen sıkıntıda ilerde büyüyebilir...Kızlar herkesmi bunları yaşadı herkestemi aynı olaylar oldu yemin ederim artık çıldırıcam. Ben başka bir şehire gelin gidicem 2 ay var düğünüme şimdi de gündemde benim eşyalarım gidicek ve onun ücretini kim ödeyecek erkek tarafı aldığınız mağazalar göndersin dedi en baştan bişeden haberleri yokken annem de şimdi başka bi iş çıkardı ki kamyona yükleyelim herşeyi erkek tarafı ödesin. Bazen annem çok zorluyo ben abartıdan nefret eden biriyim gerdanlık setini kibar narin bişey aldım4. 700 falan annem de niye 7mlyarlık bişe almadın zaten ne yaptılarki falan deyip moralimin içine ediyor ya resmen annem ve birde kv mıymıntılığı yüzünden biz kötü oluyoruz bıktım.... Kayınvalidem de birşey bilmem benle bu tür şeyler konuşmayın ben bakmam ben etmem deyip kenara çekiliyo ondan sonrada benden gelinlik yapmamı bekliyo ya varmı böyle bişe kınama bile gelmeyecek kadın.....
Kızlar sizde neler oldu ne yapmalıyım akıl verin. Açıkçası nişanlımın tarafı da biraz pinti annesi ve babası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?