ANNEM VE KAYINVALİDEM!!! Artık çıldırıcam ben....

Souldfly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
1.421
1.417
133
32
Kızlar herkesmi bunları yaşadı herkestemi aynı olaylar oldu yemin ederim artık çıldırıcam. Ben başka bir şehire gelin gidicem 2 ay var düğünüme şimdi de gündemde benim eşyalarım gidicek ve onun ücretini kim ödeyecek erkek tarafı aldığınız mağazalar göndersin dedi en baştan bişeden haberleri yokken annem de şimdi başka bi iş çıkardı ki kamyona yükleyelim herşeyi erkek tarafı ödesin. Bazen annem çok zorluyo ben abartıdan nefret eden biriyim gerdanlık setini kibar narin bişey aldım4. 700 falan annem de niye 7mlyarlık bişe almadın zaten ne yaptılarki falan deyip moralimin içine ediyor ya resmen annem ve birde kv mıymıntılığı yüzünden biz kötü oluyoruz bıktım.... Kayınvalidem de birşey bilmem benle bu tür şeyler konuşmayın ben bakmam ben etmem deyip kenara çekiliyo ondan sonrada benden gelinlik yapmamı bekliyo ya varmı böyle bişe kınama bile gelmeyecek kadın.....

Kızlar sizde neler oldu ne yapmalıyım akıl verin. Açıkçası nişanlımın tarafı da biraz pinti annesi ve babası.

Annene tavrini koy yani ben bu seti begendim aldim de. Ne gerek var bu kadar herseyi israr etmesine zaten senin stresin vardir dugunden dolayi. Kulaklarini tika gitsin. Magaza gndrrmymu esyalari

Amaç karşı taraftan para koparmak mı? Annen çok yanlış düşünüyor. Rahat ol, eşinle geçinebileceğini düşünüyorsan kulaklarını tıka.

Ne gereksiz detaylar gelin mi ilgilenir bu işlerle? Benim eşyalarımı erkek tarafı araç tuttu bir kaç eleman ile taşıdılar çeyizimi... mobilyalar zaten mağazadan geldi kurdular. Aslında çok basit ama boşver takılma detaya yapacak birşey yok madem kv karışmıyor bundan sonra asla karıştırma etliye sütlüye benden tavsiye... güzel tarafından bak anı yaşa tatlı telaşlar (zehir etmezlerse tabii)...

Ay bende cok iyi bilirim. Benimde kv hicbirseyle ilgilenmezdi, herseye anacagizim kosturdu. Erkek tarafi dediginde biraz yapacagini bilmesi lzm. Benimde erkek kardesim evlendi annem garibim ne yapcagini sasirdi.

Annen aklı başında ve olgun bir kadın değil belli ki.
Dinleme sakın onu.
Ben set yerine senin setinden az biraz daha ucuza elmas takımı aldırdım. Altın takamadığımdan. Kayınvalidem yüzüğünü de almak istedi.O zaman fiyat beş bini geçiyordu annem kaş göz etti aldırmadı. Sonrasında da düğün ev zaten madden yoruyor kadını da zorlama kızım dedim. O stresli süreci bu kadar kolay atlatmamızı sağlayan annemdi.
Aynı şekilde annem de eşime saat aldığında annesi tembihlemiş bin tlnin üstüne çıkmamaya çalış yorma kadını diye.
Bu işler karşılıklı anlayışla yolunda gider. Ama anneniz aç gözlülüğüyle ilişkinizi de yıpratır. Kulağınızı tıkayın ve içinizden geleni yapın.
Zeten stresli bir süreç daha da zorlaştırmasına izin vermeyin

Benimde kp ve annem herşeyle ilgilenmislerdi kV hiç ilgilenmemisti bende sade uygun fiyatlı seçmiştim ama annenin öyle demesine biraz şaşırdım çünkü benim annem aksine fazla pahalı bişey alma herkesin bütçesine göre hareket et diye beni tembihledi.. kına gecesine nasıl gelmiyor kV öyle saçmalık mi olur çok üzücü bir durum.. Düğün stresi çok zordur bilirim Allah yardimcin olsun canım benim

şimdi başka şehire eşya göndersem ben ayarlar arabayı parasını da verir gönderirim

başka şehirdeki damat ne bilsin sizin şehirdeki nakliyeyi

set 4700 TL imiş neden 7000 değilmiş

kv anneni arasa, atıyorum senin kızın neden 63 kilo neden 60 değil dese hoş olur mu

aynı bu hesap bence

kimseden beklentiye girme kv bulaşmamaya çalışıyor kendince haklı da karışıp kötü olacağına karışmıyorum diyor

nişanlın ile hallet anneleri karıştırma

başka şehir olduğuna göre siz zaten tanışıp anlaşmışsınız herhalde bu durumda da anneleri bulaştırmamak en iyisi

Annelerinize eşya taşınması konusunda bile nasıl söz düşüyor; ben esas buna şaşırıyorum. Konuşursunuz nişanlınızla, mağazalara adres olarak o şehri verir ve sabit bir gün belirlersiniz, siz ya da nişanlınız -kim o şehirdeyse- eşyaları karşılar. Kendi evinizden çıkacak eşyalar için de tutarsınız bir araç, gider eşyalar evinize. Parayı kimin verdiğinden annelere ne?

Ben de başka şehire geldim evlenerek, anneme sadece "1 saat sonra eşyaları arabaya yükleyeceğiz" dedim; oldu bitti.

Siz evleniyorsunuz; lütfen kendi hayatınızın sorumluluğunu kendiniz alın.

Set konusunda da, benim setim yok gerçi ama, size önerim tek kaşınızı kaldırıp "Anne ben bunu beğendim" demenizdir.

Şu düğün dernek işinin içine para girdimi benim midem bulanıyor yeminle...yahu bırakın iki genç mutlu olsun diye dua edin..

Belki annenn kv birşey e karışmıyor diye sinirlenip inat yapmış olabilir
Bizdede kızın çeyizi için erkek araba tutar götürülür ama sizin şehirlerarası fazla tutar yol
Yalnız ben kv iyice uyuz oldu
Benimkide öyleydi ben bilmem karışmam etmem suratsızın tekiydi

Vallaha biz kendimiz gönderdik eşyaları. Hiç birimizin de aklına gelmedi erkek tarafından bunun parasını istemek. Çok saçma geldi kusura bakma. Senin cebinde bir kamyon tutacak paran yoksa hiç evlenme bence. Kimse seni takmaz. Güçlü ol, kendi kararını kendin ver.

Anneni çok dinlersen evliliğin de problemli olur. Anneni dinleme, hiç dinleme, kendi aklını kullanarak seçimler yap.

Aynı seti 7000'e alsanız anneniz daha mutlu olacakmış gibi gözüküyor. Hazırlıklarınızdan annenize pek fazla bahsetmeyin. Anne neticede. Sizi kolay gaza getirebilir. Yok yere nişanlınızla kötü olursunuz. Araba tutulması lazım demesi de keza gereksiz bir durum. Maksat üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.

Size tavsiyem ne kendi annenizi ne de kayinvalidenizi fazla karistirmayin nisanlinizla konusarak halledin...ufacık seyler bile sıkıntı olabiliyor bazen bu ufak görünen sıkıntıda ilerde büyüyebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…