- Konu Sahibi Karadenizincisi
-
vallahi ben gördüğüm kadarıyla bebeği olanlar öyle kayınvalde felan düşünmüyor. bi zaman sonra herkesın önünde acıyor ( bayan ) :)) galıba alısıyolar :)
valla cnm o çok farklı bi durum çocuğu olmayan bi bayan için göğüsleri bi cinsel objedir... o yüzden öle ulu orta acmazlar..
ama bebek doğup kucagına alıp onu emzirmeye başladığından hormonal olarakta bir sürü değişim yaşıyorsun o kafandaki cinsellik üzerine kullanılan göğüsler bi anda minnacık bebeğinin karnını doyurmak için sanki bi biberon oluveriyor ve onları bebeğinin karnını doyurmaya yarayan iki alet olarak görmeye başlıyorsun
ay ne kadar feci anlatmışım .. korkmayın sakın o kadarda kötü değil belirli bi zaman sonra hormonlar düzene girince tekrar onlar size eskisi gibi geri dönüyor .. yani yemek makinası olarak kalmıyor
içime su serptin :))))) cinsel minsel kalmayıncada olmaski :))
bendede herkes cümbür cemmaaat burda valla.gelsin herkes sorun değil.ben annemden çok ablamındqa gelmesini istiyorum oda gelecek.refakatçim o olsun istiyorum.o bana göre daha tecrübeli.ve kadına bağlıdır kimin kalacağı.neticede rahatı olmayan kadın.senin annen benim annem meselesi değil.1 2 sene tanıdığın birinin yanında nekadar rahat ederki insan.bunun banyosu vss herşeyi var.oda gelsin oda:) valla paşalar gibi bakılmak istiyorum.eşime teyzenlerde gelsin dedim:))
buda benm yaşadığım bak bacım okuda gör
ve bebeğim olduktan sonrasııı ...... kaynanam doğuma geldi sezeryanla çok güzel bi erkek bebek dünyaya getirdim eşim hastanede yanımda kaldı kaynanamlar geldi gitti nese eve çıktık bizde bebeği tuzlama adeti vardır ben tamamiyle karsıyım bu duruma batıl inanç nihayetinde ben istemiyorum tuzlamak tuzxlatmam dedim kendi annem babamda dahil olmak üzere hepsine karsı çıktım nese kaynanam dediki BEN İSTESEYDİM TUZLARDIM SEN HİÇ BİŞİ YAPAMAZDIN dedi ve GÜLDÜRME BENİ DEDİ BENİSTESEYDİ KARIŞAMAZDIN DEDİ benim bebeğime ben karışamazmısım bak sen şirret kadına nese bende hayır sen de dahil kimse benim bebeğime benden habersiz dokunamaz dedim aldım bebeğimi gitttim odama hemen oğluna fişekledi dediklerimi kulağımla duydum bağırdım çagırdım sınra geçmiş olsuna binadaki arklar geldi doğumdan 2 gün sonra 15 kişi tam geldiler bi kaç bişi yaptım gittiler saolsunlar mutfakta oturuom bana dediki sende ii gibisin ayy bende hasta gibiyim bu kadar bulaşığı nasıl yıkayacakmış ...... tühhh.... bende anne allah sağlık sıhat versin ben yıkarım bulaşığımı madem hastasın git yat sen dedim yine öle allah sağlık versin kimseye muhtaç etmesin ben yıkarım ama gücüme gitti daha doğumdan 3 gün olmuş çıkalı bide sezeryan 2 büklüm 15 kişişnin bulaşığınıu yıkadım sonra gittiler allah kavuşturmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?