Annem ve kız kardesimin anlayamadigim tavrı.

Fesatlık yok bence doldurma kendini

Çocuklar hep kavga ediyor bğyüdükçe
Flüt kavgası çok normal
Seni 3 çocuk bunaltmış bence

Fesatlık yok bence doldurma kendini

Çocuklar hep kavga ediyor bğyüdükçe
Flüt kavgası çok normal
Seni 3 çocuk bunaltmış bence
Çocuklarım büyük onlar kavga etti diye alınmadım kardeşim fülüt vermiyorlar yapma diyorlar çocuğuna diye alınıp gitti beni aramiyor.benim kızlarım 10 ve 13 yaşında onu oyalamak zorunda kalıyorlar tamm başta onlarda oynamak istiyor ama sonra sıkılıp bırakmak istediklerinde izin vermiyor bağırıp çağırıyor onlara vuruyor itiyor başlarında oynamiyacagim demelerini anlamıyor çocuk artık 4yasinda bu zamana kadar küçüktür diye konuşamıyor diye idare ettiler.yeni başladı kelimelere kısa cümle kurmaya. artık istemiyorlar sonucda kızlarım büyüdüler kendi dünyaları varki ben kendi bebeğimi onlara verip bırakmıyorum anca wcye gidecek kahvaltı hazırlayacağım zaman bırakıp alıyorum hemen.kizlarim bakıcı değil kardeşlerini bile
sevip gidiyorlar ama bunu kardeşim kendi çocuğuna asilayamadi.kizlar onun için köle gibi hizmet edicek çocuğuna.

Çok bile katlanmışsın. İyiki küsmüşlerde arayıp sormayı kesmişler.
Yoksa sana kalsa devam ederdin saftirik saftirik

Siz mesafe koymuş olsaydınız başınıza çok ekşirdi ablanız,böylesi iyi olmuş.
İçiniz rahatsa problem yok. Zamanında gereken oymuş,yapmışsınız. Bundan sonrası için daha dikkatli olursunuz.

Ama tavsiyem kardeşinizde dengesizlik var gibi duruyor,bir süre sonra kırıp dökmemiş gibi aynı ilgi ve samimiyeti bekleyebilir.Tatlı sert olmanız sizin ve aileniz için çok daha yararlı olur.Üzülmeyin.

Canım ne güzel eşim iyi diyorsun üç cocugun sağlıklı oh ne güzel arayıp bulunmayan nimetlerin var sınır ciz onlara peslerinfe gezme evine çocuklarına bak onların peşinde gezene kadar kızlarınla gez boşver ne yaparsa yapsınlar

Paragraf bırakın nolur ya

Kızlarını tak koluna çok gez toz boşver ayol bırak onlar senin peşinden koşacak elbet

Çocuklarını ezdirme asla gelmek mi istiyorlar müsait değilim de geç soğuk ve açıklama yapmadan kızların ne güzel büyümüş

Hem arkadaş hem kardeş onlar sana

Kardeşiniz nerenin kraliçesi ki, prens doğurmuş gibi davranıyor?

Nefret ederim böyle anne babalardan. Çocuğuna terbiye veremeyip, milletin başına musallat edenlerden. Banane canım herkesin çocuğu kendisine kıymetli. Göz göre göre herkesin rahatsız olduğu şeyleri yapmasını tasvip ediyorsa çocuğunu habitatından çıkartmasın. Dağ ayısı yetiştirmiyor neticede.

Aslında farketmeden çocuklarına en büyük kötülüğü yapıyorlar, böyle sınırsız büyüyen çocuklar hayat onlara aynı özveriyi göstermediğinde yıkılıyorlar.

Tabiki çocukları üzmeyelim, kırmayalım ama doğruyu da öğretelim.

Bence sizde aramayın, sormayın. Ben olsam aradıklarında da açmam. Şu günlerde size manevi destek veremeyen insanlar için düşündüğünüze bile değmez.

Hala aramayip sormuyor 3 ay oldu oğlumu sünnet ettirdim geçen ay 4 aylıkken ozamn aramış ben de bebeğimle ilgilendiğimden görmedim.ama dönmedimde bide benmi arayacağım sanki.umrumda değil annemi kandil günü aradım onunla konuşuyorum hoş 2 sefer geldi oda 2 ay içinde ne diyeyim hanımlar iyilik yap denize at derlerde.denizde boğulurken kimsenin el vermemesi insana dokunuyor.yazacam ama sosyal medyaya heyy iyi gün dostları kötü gunum bitti gelin diye ...

Son düzenleme:
Üzüldüm durumunuza ablaniz ne kindar çıktı bence ona da bahane çıktı size gelmemek için
Anneniz de demiş zaten buraya gel
Bence bir süre konuşmayın ablaniz vok çocukça davranmış okurken sinir oldum
Ben olsam konuşmam

Siz tam olarak ne istiyorsunuz ben anlayamadım . Yani yazınız karınca duası gibi . Hiç bir şey anlaşılmıyor .

Kardeşiniz aramış işte sünnet için. Oğlunuz toparlanınca geri arayabilirdiniz. Kardeşiniz diğer yaptıklarında haklı demiyorum ama aradığında geri dönmeyip arayıp sormuyor demeniz tuhaf olmuş. Görüşmek istiyorsanız aramasını karşılıksız bırakmayacaktiniz. Durumdan memnunsaniz mesele yok zaten.

Hanımefendi iki ay aramadı diyorum hiç birşey yapmadığım halde.ogluna yapma dediğimiz için .azıcık empati yapsanız.ben 2 ay ağladım öyle çok konuşan kendini onun gibi zorlada olsa istediğini yaptıran biri değilim.zoruma gidiyor.Araması geçmiş olsun dedi diyecek diye ben ona dönemem.

Yanlış anlamayın kardeşiniz şımarık biri belliki ona lafım yok,o konuda haklısınız. Ama diyorsunuz ya işte yok bir yandan kızlarım yok bir yandan bebeğim,emziremedim,yara oldu falan filan diye. Sonuçta 3 çocuklu olmayı siz seçtiniz değil mi? Yani kendi tercih ettiğiniz bir durumdan ötürü başkalarının size hassasiyet göstermesini beklemeyin bence. Yanlış anlamayın sizi sinirlendirmek ya da laf sokmak için demiyorum. Sadece bu tarz beklentileri biraz gereksiz buluyorum. Aynı şekilde sizde karşınızda ki insanlara böyle yaklaşırsanız daha az yıpranırsınız diye düşünüyorum.

İşte ogunden sonra anladım ki kim ne çekerse.veya kim neye uzulurse nbana anlatırsa yardım isterse herkes başının çaresine baksin diyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…