- 8 Kasım 2016
- 962
- 609
- 103
- 29
- Konu Sahibi lanadelmilav
Merhabalar,
Şuan çok kararsız ve vicdanen rahatsızım.
Annem aradı doğalgaz, elektrik ve su faturası aynı zamanda evin faturası ve banka ödemesi için benden 1500 tl para istedi.
Ben alıyorum 2100 tl. Mayısta düğünüm var ingilizce kursuna gidiyorum ve benimde ödemelerim var.
Anneme diyorum faturalarında destek olabilirim ama ben sana 1500 verirsem ben İstanbul'da nasıl geçincem
Ben kızıyorum çünkü ben bi borca girerken bitek kendim ödeyeceğim kimseden yardım beklemeyeceğim diye borca giriyorum
nişan yaptım annem 1 kuruş bile yardım etmedi evlenicem annem yine yardım etmeyecek
şimdi para vermezsem kötü yola düşmekle tehdit ediyor
çıldırcam ya beni çok zor durumda bırakıyor sadece kendisini düşünüyor
madem yapamayacaktı girmeseydi o kadar borca
sürekli bişeyler alıyor evine bişeyler yaptırıyor ödeyemeyince beni arayıp para istiyor
yanlış mı düşünüyorum
sinirliyim gerçekten
bana kaç yıldır bi iğne bile almayan annemden bahsediyorum, hiçbir zorlukta kaç yıldır yanımda olmadı
benim yerimde olsanız ne yapardınız
not: aynı şehirde yaşamıyoruz.
Şuan çok kararsız ve vicdanen rahatsızım.
Annem aradı doğalgaz, elektrik ve su faturası aynı zamanda evin faturası ve banka ödemesi için benden 1500 tl para istedi.
Ben alıyorum 2100 tl. Mayısta düğünüm var ingilizce kursuna gidiyorum ve benimde ödemelerim var.
Anneme diyorum faturalarında destek olabilirim ama ben sana 1500 verirsem ben İstanbul'da nasıl geçincem
Ben kızıyorum çünkü ben bi borca girerken bitek kendim ödeyeceğim kimseden yardım beklemeyeceğim diye borca giriyorum
nişan yaptım annem 1 kuruş bile yardım etmedi evlenicem annem yine yardım etmeyecek
şimdi para vermezsem kötü yola düşmekle tehdit ediyor
çıldırcam ya beni çok zor durumda bırakıyor sadece kendisini düşünüyor
madem yapamayacaktı girmeseydi o kadar borca
sürekli bişeyler alıyor evine bişeyler yaptırıyor ödeyemeyince beni arayıp para istiyor
yanlış mı düşünüyorum
sinirliyim gerçekten
bana kaç yıldır bi iğne bile almayan annemden bahsediyorum, hiçbir zorlukta kaç yıldır yanımda olmadı
benim yerimde olsanız ne yapardınız
not: aynı şehirde yaşamıyoruz.